Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfhgf

Niechciany chłopak

Polecane posty

Gość hgfhgf

Opowiem to w skrócie. Było to rok temu. Chodziłam z pewnym chłopakiem, wydawał się być wporządku. Ja mam niezaciekawą przeszłość, ale układało nam się i powiedziałam mu o niej trochę. Obiecywał, że o niczym nikomu nie powie. Potem on wszystko zepsuł. Zerwaliśmy. Po zerwaniu gadał o mojej przeszłości wszystkim dookoła, byłam trochę przybita, ale uspokoiło się to. Przez rok nie gadaliśmy, nawet nie było zwykłego ,,cześć". Dzisiaj pierwszy raz od tamtej pory do mnie napisał. Chciał przeprosić za wszystko, co zrobił, chciał do mnie wrócić. Oczywiście nie zgodziłam się na to, ale on zaczął nalegać. Cały czas odmawiałam. Napisałam mu nawet, że już kogoś mam (żeby się odczepił), ale on napisał, że smutno by mi było gdyby ktoś jeszcze dowiedział się o tym, co robiłam kiedyś. Przestraszyłam się. Boję się, że o wszystkim powie moim rodzicom (tego najbardziej unikam), gdy do niego nie wrócę. Nie kocham go. Na końcu rozmowy napisał, że będzie o mnie walczył do końca. Do niego nic nie docierało, że już go nie kocham, że bardzo mnie zranił. Zachowywał się dziwnie. Jestem jeszcze osobą niepełnoletnią, on jest w moim wieku. Proszę o pomoc, bo nie wiem co mam z tym wszystkim zrobić. Bardzo się go przestraszyłam. Powiedziałam o tym przyjaciółce, ona też była w szoku. Przypominam, że nie chcę aby moi rodzice byli w to wmieszani, bo pojawi się okropny problem, a ja nigdy nie żyłam w dobrych stosunkach z nimi.

Gość gość
powinnas im z tym na policje bo on cie szantażuje

Gość gość
koniecznie poproś o pomoc kogoś dorosłego komu ufasz

Wyjdź mu naprzeciw i powiedz swoim rodzicom, że Cię straszy i że mówi jakieś plotki na Twój temat, chyba że to co ma do powiedzenia jest prawdopodobne i Twoi rodzice mogą w to uwierzyć.