Gość gość Napisano Maj 22, 2015 Witam wszystkich prosiłbym o poradę,jestem w bardzo ciężkiej sytuacji życiowej,chodzi tutaj o kobietę moich marzeń. Zacznę od tego że mam 21 lat a Moja ukochana 35 lat jest między nami bardzo duża różnica wieku, ma ona dwójkę dzieci i spotykamy się już 8 miesięcy,bardzo mi na niej zależy Kocham ją bardzo mocno dla niej przenosiłbym góry. Problem jest w tym że ona od samego początku mówiła mi że nic z tego nie będzie głównym problemem jest Mój wiek lecz wiem że dojrzałem już na tyle by założyć rodzinę,zdaję sobię sprawę ze wszystkich obowiązków jestem pewny że nie zawiodę przeżyłem sporo w swoim życiu jak na Mój wiek. Mimo tego że cały czas mi to powtarza to ja i tak nie odpuszczam nie poddaję się nie umiał bym odejść,a najbardziej się boję że ona to zakończy bo mi to obiecała a taka kobieta zawszę dotrzymuję słowa.... :( A po drugie trochę już ją znam i wiem do czego jest zdolna. Co do uczuć są one między nami zachowujemy się jak para tylko że w ukryciu nawet nie wiem jak nazwać to co jest między nami.... :( Boję się na prawdę boję się że ją stracę...., :( Proszę o pomoc co mogę jeszcze zrobić aby jej nie stracić,jak ją przekonać że jestem odpowiedzialnym Facetem a nie dzieckiem....Kocham ją....proszę o pomoc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach