Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała_N

do kobiet z małym biustem. udało wam się przełamać?

Polecane posty

Gość mała_N

drogie malobiuściaste koleżanki czy nie wstydzicie się pokazywać piersi swojemu mężczyźnie? czy długo wam czasu zajęło zanim dałyście się tam dotknąć, popatrzeć? jestem w związku od 3 lat, współżyjemy od prawie roku ale on dalej nie widział mojego małego biustu (ledwo się przełamałam żeby ich dotknął), chciałabym moc normalnie nago się z nim kochać, a nie w koszulce, ale zbytnio się wstydzę. czy to minie? jakie była reakcja waszych mężczyzn gdy zobaczyli wasze piersi?

Gość gość
Nigdy nie "przełamywałam się". Ty może do psychologa pójdź bo to nie jest zdrowe. A dwóch facetów którzy mieli okazję widzieć moje piersi uwielbiali je. Mój facet nigdy złego słowa nie powiedział, a nie moze się od nich oderwać :)

Gość mała_N
Mojego chłopaka już zaczyna to trochę denerwować, chciałby żebym się nie krępowała i dała się oglądać i częściej dotykać. Mówi, że są w sam raz (tak wnioskuje z dotyku), ale i tak wstydzę się i boję, że mu się jednak nie spodobają :(

Gość gość
przestan.ja mam maly biust i jest z******ty i moj facet tez tak uwaza.siagaj te koszulke.faceci lubia pewne siebie kobiety

Gość gość
To mówię, idź do psychologa. To jest nienormalne, na miejscu faceta bym się czuła paskudnie. 3letni związek podczas którego kobieta nie pozwala mi dotknąć piesi. TZN. że mu nie ufasz, a skoro mu nie ufasz to jak to świadczy o miłości? O jakości całej relacji? Twoje obawy sa na 100% nieuzasadnione, sama sobie robisz krzywdę wkręcając sobie te brednie, a przy okazji krzywdzisz chłopaka.

Gość gość
ja też się wstydzę , po 11 latach małeżeństwa, nie tyle zeby dotknął czy zobaczył , co nagości, nago czuję sie nieswojo

Gość gość
I Wy uważacie, że jesteście normalne?

Gość mała_N
od gimnazjum słyszałam nie mile komentarze o treści mojego biustu i do dziś je słyszę w pracy od kobiet :( nie chodzę na plaże, basen i chodzę tak ubrana by całkowicie zakryć klatkę on jest moim pierwszym chłopakiem, dlatego moje obawy są większe

Gość gość
Aaa, bo to kobiety doskonale wiedzą czego chca faceci. Ja od żadnego faceta nigdy nie usłyszałam tego co od kobiet. Nie szukaj tłumaczeń, albo pracuj nad sobą i się przełamuj albo skończ skomleć. Sama masz na włąsne życzenie kompleksy - pozwoliłaś obcym ludziom by ich słowa miały znaczenie, a słowa Twojego PARTNERA masz za nic. Pomyśl jak on się musi z tym czuć.

Gość gość
mała_N a wiesz co ci powiem... Mysle ze jestem bardzo zgrabna, a to ze ktoś doczepia sie do twojego biustu to zwykła złośliwość.. kobiety tak mają ze dołują ładniejsze od siebie.. A cycki to nie wszystko, dal niektórych facetów nie mają w ogole znaczenia. I wiem co mówię, bo ja z moimi sadzonymi , niejednemu namieszałam w głowie (czyt w spodniach)

Gość gość
Mam prawie 40 lat. Biust jak u 10-latki. Czyli w ogóle go nie mam. Mam męża, dzieci :) Problem tkwi w głowie. Też się wstydziłam. To mój mąż mnie przekonał, że brak bisutu nie jest problemem :)

Gość mała_N
no muszę kiedyś się przełamać, jednak nie jestem w stanie zrobić tego na raz, że od razu mu pokażę. Da się to zrobić małymi kroczkami?

Gość gość
Uwierz mi, że się da :) Wiem, o czym piszę :)

Gość gość
Jak z każdą rzeczą da się powoli, ale trzeba chcieć przede wszystkim a nie użalać się nad sobą

Najważniejsze w związku jest aby spodobać się psychicznie a nie fizycznie :) Rozmawiałam na ten temat z chłopakiem, sama mam małe :C Może mnie oszukiwał, ale wygladał na szczerego mówiąc że nie obchodzi go mój rozmiar piersi tylko to ze jestem przy nim :) Po tej rozmowie dopiero odważyłam się przed nim całkowicie rozebrać

Gość mała_N
w taki razie jak powinnam zacząć? żeby nie zemdleć ze wstydu gdy zdejmę bluzkę :P

Gość gość
zacznij chodzić bez stanika

Gość mała_N
stanika to ja w ogóle nie nosze, gdyż nie cierpię push up-ów, a tylko takie są w moim rozmarzę

Gość gość
zgłoś sie do psychologa , bo to nie jest normalne zeby uprawiać seks z zaslonietymi piersiami

Gość gość
zglos sie do psychologa jak mozna uprawiac seks przedmałżeński? masakra

Gość gość
no i co z tego, że przedmałżeński?

Gość gość
grzech smiertelny :)

Gość gość
ale ja jestem ateistką :)

Gość mała_N
nie jestem praktykująca katoliczka, nie wierzę zbytnio w Boga

Gość gość
Dawaj się pieścić coraz bardziej, neich całuje Cię po szyi, dekolcie. Sama zobaczysz, że niebędzie mógł wytrzymac żeby się zacząć ich lizac itd. A tp chyba najlepsza zachęta by mu je pokazać w pełnej krasie :)

ale cierpiec beda wszyscy i katolicy i ateisci bo cierpienia nie da sie odsunac biblia to najlepsza ksiazka do psychologi

Gość gość
To nienormalne. Mam malutki biust ale nigdy sie nie wstydzilam przed moim. Lubie mu go pokazywac. wiem, ze on go lubi, ze mu sie cala podobam, ze mnie kocha.

Gość mała_N
ostatnio gdy mnie tak całował po szyi a potem po dekolcie to bylam owszem podniecona ale i tak nie dawałam się tam niżej pocałować, dotknąć mimo wszystko. tym razem może się uda, jak na razie pozwoliłam mu je częściej dotykać i na dłużej niż 30s/1min :P :)

Gość gość
Ja jakoś chodziłem do sauny w klubie łaźnia i jeszcze nie widziałem aby któraś z kobiet miała małe czy obwisłe cycki a przychodzą tam kobiety w różnym wieku.

Gość gość
największa frajda dla faceta pobawić się piersiami swojej kobiety . pięćdziesięciolatek