Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2018 Witam ja stosowalam african mango w 2 miesiące zrzucilam 8kg bez żadnych wyrzeczeń naprawdę polecam http://track.cashinpills.com/product/AfricanMango900/?pid=183&uid=58057 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2018 Naturalny i najzdrowszy to masaż i seks. Oprócz tego że rozluźnia, odstresowuje i poprawia humor to pobudza mózg do wydzielania dużej ilości hormonów szczęścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2018 Naturalny i najzdrowszy to masaż i seks. Oprócz tego że rozluźnia, odstresowuje i poprawia humor to pobudza mózg do wydzielania dużej ilości hormonów szczęścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2018 http://nplink.net/06t1bQlV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2018 Jakie jest wasze zdanie w temacie - białko konopne? https://www.bee.pl/9255-nasiona-konopi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2018 Jakie jest wasze zdanie w temacie - białko konopne https://www.bee.pl/9255-nasiona-konopi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 30, 2018 Ja na samym początku nie byłam przekonana co do Foreverslimu bo miałam nie łatwe początki.Ale po zmianie nawyków żywieniowych i wprowadzeniu w pełni zasad kuracji w końcu mi się udało.I schudłam z czego bardzo się cieszę zresztą do dnia dzisiejszego wagę utrzymuje w normie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2018 Jak dla mnie to jeden z najlepszych środków na odchudzanie jakie są dostępne na odchudzanie. Zastosowanie Foreverslimu zasugerowała mi koleżanka. Jestem jej za to bardzo wdzięczna. 3 miesiące czasu i nie ma śladu po otyłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2018 Myślę, że warto sprawdzić rozwiązanie na spalanie z tej strony: http://zbijaniewagi.pl :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2018 Mi też się udało z Foreverslimem schudnąć.Ale obawa przed tym że znowu przytyję zmobilizowała mnie do tego że nadal jeżdżę na rowerze.Co drugi dzień niezależnie od pogody staram się przejechać 5 kg.Polubiłam ten wysiłek po nim czuję się o wiele lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2018 Ja postawiłam na znane i bardzo skuteczne tabletki Slimunox.W moim przypadku spadek wagi to 10 kg ale pewnie było by znacznie więcej gdybym stosowała się do wszystkich zasad kuracji.Ale dla mnie to i tak dużo biorąc pod uwagę że łykałam tylko tabletki i nie robiłam nic więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2018 Organizmy są różne. Nieraz dany suplement jest dla kogoś skuteczny, innym razem nie. Ze wszystkich na rynku najbardziej zauważyłam że działa figurena. Sama stosuje i również sobie chwalę. 7kg w miesiąc przy opdowiedniej diecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nicolla Napisano Styczeń 28, 2019 U mnie Slimunox zadziałał równie szybko i skutecznie .Szybko poradził sobie z nadmiarem kilogramów które zostały mi po ciąży.Teraz znowu mogę się cieszyć z zgrabnej sylwetki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość serab Napisano Styczeń 28, 2019 odkąd stosuje slimcea waga spada mi dużo bardziej niż na samej diecie. Polecam ten środek jeśli macie zaburzoną przemianę materii czy problem z głodem na diecie. Generalnie bardzo dobry produkt ten suplement slimcea. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DAGIcc Napisano Marzec 15, 2019 Każdy spalacz jest dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata Napisano Marzec 31, 2019 Moim zdaniem Slimunox to jedne z najlepszych tabletej jakie są doswtępne w Polsce. Oczywiście chodzi mi o tabletki wspomagajace odchudzanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sandra Napisano Kwiecień 8, 2019 Dnia 31.03.2019 o 12:51, Gość Agata napisał: Moim zdaniem Slimunox to jedne z najlepszych tabletej jakie są doswtępne w Polsce. Oczywiście chodzi mi o tabletki wspomagajace odchudzanie. Całkowicie się zgadzam z Agatą. Sama też stosowałam te tabletki i w końcu pozbyłam się zbędnych kilogramów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Frania Napisano Kwiecień 12, 2019 Zgodze się z opiniami wyżej, Slimunox to najlepszy preparat na odchudzanie jaki chyba powstał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fizjo&Trener 6 Napisano Kwiecień 20, 2019 Najlepszy , sprawdzony i przede wszystkim bezpieczny spalacz tłuszczu to dobrze dobrana dieta oraz trening !!!:D Niestety teraz coraz częściej ludzie kupują tego typu rzeczy i mają nadzieje że pobiegają 10 minut ubrani dosłownie jak na 20 stopniowy mróz i mają nadzieje że schudną w pare dni . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ocet5 Napisano Czerwiec 20, 2019 Ocet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka2p Napisano Czerwiec 20, 2019 Jabłkowy naturalny jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gabi Napisano Czerwiec 25, 2019 Jak dla mnie jedyną rewelacją jeżeli chodzi o tabletki na odchudzanie to Slimunox,dzięki nim w końcu poczułam się szczupła. W 3 miesiące schudłam 15 kilogramów, teraz już jestem dłuższy czas po zakończeniu i nie mam żadnego efektu jojo, tak często występującego podczas korzystania z innych tego rodzaju produktów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulkaaa Napisano Lipiec 22, 2019 Dobra rada MŻ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceCoffee 0 Napisano Lipiec 26, 2019 a jak dokładnie działa cynamon?? Może ktoś mi podpowiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak 0 Napisano Sierpień 21, 2019 kawa przyśpiesza metabolizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rebia6 Napisano Wrzesień 5, 2019 o fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mariolka87 Napisano Wrzesień 11, 2019 Kawa ? czarna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EwaK75 Napisano Wrzesień 25, 2019 Dobre są kiszonki zaraz cię odchudzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SosnaKama 0 Napisano Wrzesień 26, 2019 post o naturalnych spalaczach, a w komentarzach sama chemia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach