Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Co ma zrobic? Wybaczyc? nie potrafie...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Nie znacie go. On uchodzi za swietego wrecz, pracowity, uczciwy, wspanialy ojciec. Przed chwila dalam mu po twarzy, trzymajac w rece jego nowy telefon, a on niby w obronie wlasnej tak mi scisnal dlon, ze prawie jej nie czuje. To jest koniec. Nie widze przyszlosci dla nas po tym wszystkim. Chcialabym umrzec i nic juz nie czuc, bo skrzywdzila mnie najblizsza mi osoba.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To walizki/torby/siatki.worki za drzwi i niech s*******a. Sko艅cz kobieto lamentowac, bo robisz z siebie w jego oczach ofiare, bez gadania - za drzwi i tyle. Po co to lanie sie po pyskach ? Nie za drzwi rzeczy to za okno, nie za okno to policja, jesli b臋dzie sie stawia艂. I tak nie bedziesz miala z nim nic wspolnego i tak. Skoncz takie p********ie, albo docieraj膮 do Ciebie rady albo nie. Albo to prowokacja i Ci sie nudzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 so sad321
Przesta艅 sie nad nim u偶ala膰, i przesta艅 sie wciska膰 w kompleksy. Zobacz : By艂 osch艂y, olewa艂 Cie, znalaz艂a艣 dow贸d - zacz膮艂 by膰 mi艂y, przymila膰 sie itp itd, chcia艂a艣 dowodu - rozjeba艂 telefon :O .. zaczeliscie sie k艂贸ci膰, wyzwa艂 Cie od 艣wi艅 . Naprawd臋 s膮dzisz, 偶e Cie kocha ? Ty moze tak, ja swojego te偶 kocha艂am, ale uwierz mi - 艣wiat sie nie ko艅czy, 藕le ulokowa艂a艣 uczucia, otrza艣nij sie zanim b臋dzie za p贸藕no, bo ju偶 p贸藕niej nic nie zrobisz. Nie masz sie komu wygada膰 ? Ok, ale Ty masz typowy syndrom ofiary, co z tego, 偶e napiszesz nam, ze go kopniesz w zad, jak i tak ca艂y czas go usprawiedliwiasz. Czego On mog艂by by膰 ciekawy na roksie ?? Ile razy Ci t艂umaczy膰 ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No i poszedl za drzwi. Chyba w aucie spi. To nie prowo, a chcialabym. Teraz pije sobie piwko i rozmyslam jak to bedzie dalej. Czy poradze sobie z dwojka dzieci? Tyle pytan i watpliwosci...ale wiem, ze musze byc konsekwentna. I bede,.ale jaka cene zaplace? Dlaczego to zawsze my- kobiety musimy brac na siebie ten krzyz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A najlepsze jeat wiecie co? To, ze on mi mowil czesto...(codziennie?)ze mnie kocha. I chcial przytulac, kochac i udawac, ze jest ok. Dla mnie nie bylo, gadanie nic nie znaczy. Ja chcialam odrobiny uwagi i czasu poswieconego tylko mnie. Czepialam sie? Bylam zolza jak twierdzi. Ok. Ale bylam soba, walczylam i czepialam sie, fakt ale w imie milosci. On odpuscil.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣膰 00;10 ale偶 ci zazdroszcz臋 charakteru, jak ja bym chcia艂a taka by膰, a nie cierpie膰 jak ta g艂upia. Dodam 偶e nie jestem autork膮 tematu, ale mam podobny do niej charakter i doskonale rozumiem jej b贸l.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
00.24 a mozesz rozwinac? Chetnie porozmawiam z Toba. Moze nawzajem sie powspieramy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie zasne dzis pewnie, pije juz ktores tam piwo i z kazda chwila czuje sie coraz bardziej bezradna. Naprawde nie mam pojecia co dalej. Jak zyc, kiedy on byl jedyna bliska mi osoba? Jak sie ztym pogodzic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czego mi zazdro艣cisz ? Widzisz, kazdy musi przej艣c jak膮艣 drog臋, ja (to co masz teraz, mam za sob膮 ) i wiem, ze teraz Ci cholernie ci臋zko ale za kilka lat, a nawet kilkanascie miesiecy, b臋dziesz mia艂a inne spojrzenie na to,wiem, 艂atwo sie m贸wi - ale pisze Ci to osoba kt贸ra ma to za sob膮, i ... nigdy nie by艂am szcz臋艣liwsza ni偶 teraz :) a tamten kt贸rego kopn臋艂am w doope ( m膮偶 od siedmiu bole艣ci :) ) ma now膮 panne - 4 letnie dziecko. Tak偶e ucz si臋 na b艂臋dach, swoich p贸ki co nie masz co ale na cudzych :) Powodzenia Ci zycz臋. Wytwa艂o艣ci, ja id臋 spa膰, do jutra. I nigdy nie daj sobie wm贸wi膰, 偶e jeste艣 brzydka, a tym bardziej od jakiego艣 'pozal sie Bo偶e '' m臋偶a, ok ? Jako艣 jak mia艂 wysprzatane i obiadki pod nos to mu nie przeszkadza艂o, 偶e jeste艣 grub膮 艢WINI膭 ? przepraszam, ze dosadnie, ale kawa艂 gnoja. I dobrze, niech sobie znajdzie teraz m艂od膮, pi臋kn膮 g贸wniare - a i tak wr贸ci zobaczysz :) 1000% bo Oni zawsze d膮偶膮 do wygody. A taka m艂oda mu tego nie da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o przepraszam, przeczyta艂am pierwsze zdanie, ze zazdroscisz :) my艣la艂am, 偶e to autorka :) Tak czy siak duzo wytrwa艂o艣ci, bo moze z Waszej strony rowniez jest to przyzwyczajenie, nie wyobrazacie sobie zycia u boku innego, a jednak... Bez dwoch osob to sie nie uda. a po co pozniej p艂aka膰 i zrobic siebie zahukane biedne bezbronne ofiary ? nie warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣膰 00;31 pisa艂am tu o 18;47.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja to wszystko wiem. Tylko pjac nie moge. Kocham go. On zawsze byl, gdy go potrzebowalam. Nigdy nie zawiodl. Przyjaciel. Najlepszy i jedyny. Tymczasem wrog? Jak wymazac 15 lat razem przezytych?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18.47, ten gosc to autorka. Nie.napisalas zbyt wiele. Moze podaj maila? Chetnie sie odezwe. Przytulam Cie kochana...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No gdzie jestescie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To nadal ja z 18;47 .Twoja wypowied藕 z 00;46 jak偶e to samo mog艂a bym napisa膰 . A wiesz jak m贸j wpad艂 . Pomyli艂 numery i sms zamiast kochance przes艂a艂 swojemu dziecku, tragedia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
On spi w aucie. Masakra, ale ma wyrzuty...czy slusznie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢ci艣lej naszemu dziecku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Boze..jak to dziecku? Co napisal? Jezu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co chcesz us艂ysze膰? Po co zadajesz to pytanie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moj az tak sie nie.pograzyl. nie.zdazyl, ale kto wie, do czego by sie posunal?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wybacz, ale nie mog臋 kontynuowa膰 tej rozmowy, ca艂a si臋 rozcz臋s艂am na wspomnienie tego, przepraszam ,nie mog臋 , wybacz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co chce uslyszec? Przeczytac. Co Twoje dziecko przeczytalo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 so sad321
wspolczuje, ale co napisa艂 dziecku ??? trzeba byc idiot膮 :( do pot臋gi setnej .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prosze, nie zostawiaj mnie teraz :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie on nie pisa艂 do dziecka tylko do kochanki , tylko numery si臋 mu pomyli艂y i smsa dosta艂o nasze dziecko .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak gnojek podniecony to nie mysli. Jedna literka mu sie pomylila i wtopa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ta od meza z smsem do dziecka tez jakas kolejna nienormalna, pisze, ze chce sie pozwierzac a teraz, ze za ciezko.. boze same cierpi臋tnice na si艂e :D pouzalac sie nad sob膮 to tak :D ale napisa膰 co i jak juz nie. We藕cie, we藕cie ok ? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co s******l.napisal? Dlaczego z nim jestes?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co k***a wezcie? Nudzisz sie? Co chcesz wiedziec, he?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od dw贸ch lat ju偶 nie jeste艣my razem.

Udost臋pnij ten post