Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsingiel

ale wogole co mnie to obchodzi

Polecane posty

Gość gośćsingiel

Ze jestes taka niedostepna??? Ja jestem teraz singlem I moge sobie robic co chce a ty nie;p...wiec albo zmienisz zachowanke w koncu albo daje se spokoj :p

Gość gość
A dlaczego ty możesz robić co chcesz a ja nie? Jestem singlem tak samo jak ty

Gość gośćsingiel
Ty singielka??? Hahaha...tos mnie rozsmieszyla...ty sie nigdy nie odwazysz na ten ruch by nia zostac...boisz sie...I dobrze...boj sie...siedz sobie przy nim I njech ci dalej ryje ta psyche...sama jestes sobie winna...a ja sie odwazylem I teraz jestem free :p...juz ci powiedzialem ile dla mnie znaczysz...ale cale zycie czekal nie bede...

Gość gość
Nie chodzi o to, że się boję nie wiem jak to zrobić. Jak byś to załatwił będąc na moim miejscu?

Gość gość
Podwojne standardy.

Gość gośćsingiel
Jak?po pierwsze najpierw odezwij sie do mnie abysmy mogli omowic szczegoly...po drugie mozna to zrobic po cichu,jak bedzie w pracy...zabierzesz swoje rzeczy i zawieziesz do naszego miejsca...ktos ci pomoze.O to sie nie martw;)...po trzecie umowisz sie z nim w kawiarni ktora lubimy i poprosisz go aby przyjechal tam prosto po pracy...gdy juz tam bedzie to powiesz co ci zrobil i zakonczysz to...mozesz sie czuc bezpieczna ze ci nic nie zrobi...bedzie ktos kto dopilnuje tego...nie ja...i wszystko jak narazie...jezeli chcesz szczegolow to spotkajmy sie i pogadajmy;)milo by bylo...

Gość gość
czyżby odeszła laska od ciebie? chciałbyś zostać tak potraktowany? zabawki są w sklepachi się je kupuje miłość nie stawia warunków więc pocałuj się w dupę

Gość gośćsingiel
To wyzej bylo moja odpowiedzia na pytanie jak bym to zalatwil...moja odpowiedz jest ze pomoge ci i mozesz na mnie liczyc...ja nie stawiam warunkow i nikt ode mnie nie odszedl...ja mowie jasno ze kocham ale tez czekam i cierpie i nje chce zyc tak zawsze,,,to boli:(((