Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosna2015

czuje sie takim nikim pogubilam sie w zyciu

Polecane posty

Gość wiosna2015

jestem singielka w sumie z wyboru (ci co mnie podrywaja nie podobaja mi sie a ci ci mi sie podobaja sa zajeci- takie oto mam szczescie). wiekszosc "przecietnych" moich znajomych zyje w parach a ci co nie maja pary sa bogaci i "realizuja sie" w drogich podrozach itp. ja nie jestem bogata wiec na urozmaicanie zycia nie moge sobie pozwolic. czuje takie spustoszenie, taka nijakosc. nie chce mi sie zapisywac na jakies kursy itp- bo nie mam w sumie zainteresowan a i kasy mi szkoda bo nie zarabiam jakos mega. mam dola.

Gość gość
Zainwestuj w siebie, ucz się, zajmij się sportem, rozwijaj się, wychodz z domu. Zarabiasz mało? Pomysl jak można to zmienić. Każdy może być człowiekiem sukcesu trzeba tylko wstawać rano i wyznaczać sobie ciagle Nowe cele. Życie masz jedno zrób wszystko, żeby wykorzystać je w pełni.

Gość gość
ile masz lat?

Gość wiosna2015
za bardzo nie mam jak w siebie dodatkowo zainwestowac bo jestes zadbana osoba, moze dlatego sporo facetow zwraca na mnie uwage a jesli juz i ja na niego zwroce swoja okazuje sie, ze ma zone;). chce cos zrobic aby bylo ciekawiej ale nie wiem od czego zaczac- chodze na kurs, jezdze rowerem a mimo to czuje tą nicość. z pracy nie moge odejsc bo nie miala bym z czego zyc gdybym od razu nie znalazla nowej. i tak to sie kreci.