Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy siedzicie w ciazy z nogą na nodze?

Polecane posty

Gość gość

Ja niedlugo koncze piaty miesiac i dosc czesto tak siedze, bo mi tak wygodnie. Czy to moze byc szkodliwe?

Gość gość
A na co to miałoby szkodzić?

Gość gość
No nie wiem wlasnie. Moze cos usiska czy cos

Gość gość
Już ci zaszkodziło na szare komórki mózgowe.

Gość gość
Nie, bo ta pozycja sprzyja powstawaniu żylaków.

Gość gość
Taaa czego tu jeszcze niewymysla... masakra

Gość gość
Sprzyja to zakrzepicy,na ktora ciezarne sa bardzoej narazone,ale nie przesadzajmy... Jak czasem tak posiedzisz to nic sie nie stanie.

Gość gość
Kurwa, leżcie plackiem, chlejcie wodę (oczywiście wyłącznie mineralną przegotowaną!!) i wpieprzajcie suchy chleb (najlepiej razowy). Histeryczki...już nie mogę patrzeć na te durne tematy,czy Fanta szkodzi w ciąży, czy mogę podnosić ręce do góry,czy mogę zjeść 3 chipsy albo "ojeeejuuuu wypiłam szklankę coli i zjadłam kawałek pizzy z salami....czy zaszkodziłam mojemu dzidziusiowi??"..LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!!! Zaszkodzić może co najwyżej głupota co niektórych kobiet. Nie pracować,od razu na L4,nic nie robić,bo to szkodzi,nie pić kawy,herbaty,wodę (może najlepiej właściwie tylko źródlaną??),wpieprzać witaminki za 60 zł miesięcznie z kwasami DHA, bo "to bardzo rozwija mózg maluszka" i płacić masakryczne kwoty pazernym ginekologom w zamian za niepotrzebne badania...Ja nie wiem,to jakaś paranoja. Co innego,gdy ciąża rzeczywiście jest zagrożona, wtedy sytuacja jest inna. Ale ja piszę o zdrowych kobietach,które z ciążą problemów nie mają. Co najwyżej z głową...