Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nick

nie chce juz byc deska!!! :(

Polecane posty

Gość gość nick

nie mam prawie w ogole piersi, nienawidze swojego ciala przez te "piersi" jesli mozna je tak nazwac, nawt na plaze nie moge wyjsc czy tez zalozyc sukienki bo wyglada jak na wieszaku. nienawidze tych swoich krostek! czy ktoras z was ma tak jak ja?

Gość gość
Suka - zdzira - samotna matka to temat o tobie.

Gość gość nick
jaka matka? jaka suka? nigdy sexu nawet nie uprawiałam

Ale przynajmniej możesz chodzić bez stanika, możesz nosić bluzki i sukienki bez pleców. A jest spore grono facetów, którzy szaleją za chudymi laskami z małym biustem. Przestań się krępować. Taka jesteś i musisz się akceptować.

Gość gość nick
jak chodze bez stanika to wygladam jak chlopiec. dzieci z gimnazjum maja wieksze ode mnie

Gość warnes
mi się wydaję że za bardzo porównujesz się do innych kobiet bo inna ma wielkie piersi a ty masz małe. No i co z tego ludzie są różnorodni mali duzi grubi chudzi. Gdyby wszystkie kobiety miały małe piersi pewnie byś się tym nie przejmowala. Powiem ci szczerze że mam kolezankę miła skromna dziewczyna i sama ma bardzo duży biust i z tego co mówiła to też same problemy

Gość gość nick
tak porownuje sie, zwlaszcza gdy jestem na plazy ze znajomimi, nigdy przy nich ani przy tlumie ludzi nie zdjelam koszulki, tylko gdy bylam sama prawie na plazy to wtedy az tak sie nie wstydzilam, czuje sie pozbawiona kobiecosci (moze nie calej, ale bardzo duzej jej czesci)

Gość gość
Uwielbiam takie laski. Mniam.

Gość gość
Zazdroszcze, kilka lat temu płakałam nad tymi ''krostkami'' bylam chuda przy 165 wazylam 45 kg :O wmoilam sobie, ze musze przytyc calymi dniam zarłam same sałatki z majonezem, i co ? po 3 latach mam 165 i ważę 20 kg wiecej, co z tego, ze są te p********e cycki ? Skoro dupa, brzuch i nogi nie te same ?:(

Gość gość
moze jak przytyjesz to urosną?

Gość gość
Pedofile takie lubia

Lubią jej ludzie którzy nie mają chorych pierwotnych instynktów wybierania kobiety względem jak najlepszego wykarmienia potomków.

Gość prawictwo pospolite 137
nie lubie zakompleksionych dziewczyn

Gość ggdddd
autorko witaj w klubie! Ja wykarmiłam 2 dzieci i przypłaciłam to stratą biustu. Bez stanika jestem całkowicie płaska! Powiekszenie biustu kosztuje w granicach 13-15 tys...nierealna suma! Zrobiłabym wszystko zeby zdobyć te kasę i znów poczuć, ze jestem kobietą....

Gość gość
ile masz lat? czasami piersi rosną po tabletkach antykoncepcyjnych. niektórym o kilka rozmiarów. :P