Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

naczyniak na brzuszku u 3miesiecznego niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy , moj synej urodzil sie z sina plamka na wysokosc****eluchy teraz ta plamka wyglada jak skupisko czerwonych kropeczek, ktorych niestety jest coraz wiecej. To niestety naczyniak:( Czy ktoras z was zetknela sie z takim problemem? Czy u waszych dzieci szybko rosla taka zmiana, czy sie wchlonela? Co ze szczepieniami? Podobno powoduja szybszy wzrost naczyniakow...

Gość gość
Ale to przeciez tylko naczyniak dziewczyno. Czym ty sie w ogole martwisz? One sa bardzo czeste i wchlaniaha sie calkowicie do konca podstawowki/gimnazjum. Czasem zostaje tylko niewielka blizna/slad w tym miejscu, ale prawie tegonie widac. Osobiscie znam 4 dzieci z naczyniakami (3 ma na skroni i 1 na ustach). Dwojka z nich juz ma wchloniete. Twoje ma w niewidocznym miejscu, wiec nie powinno miec z nim totalnie zadnych problemow. Wyluzuj.

Gość gość
Witam mojej przyjaciółki córka urodziła się z naczyniakiem na nóżce. Teraz skończyła 2 lata już go prawie nie widać wchłonął się. A szczepiła normalnie

Gość gość
Dodam, ze cala 4 jest/byla normalnie szczepiona. Nie wkrecaj sie tak, naprawde.

Gość gość
tylko ze u mojego synka rosnie i to bardzo szybko...:(

Gość gość
Ojeju, przeciez one wszystkie rosna u niemowlat do wielkosci wypuklego guzika, a potem sie wchlaniaja. Uspokuj sie.

Gość gość
mój ma na biodrze, płaskiego, nie wypukłego, takie kilka kreseczek, ale w sumie nie rośnie, do wielkości dziecka jest jakby taki sam, tzn. rośnie pewnie z nim, ale nie powiększa się masło maślane kumasz mnie

Gość gość
Autorko a moje dziecko ma naczyniaka na czole i nie wpadam w panikę. Nie rośnie ale jest widoczny. Dziecko ma ponad 2,5 roku. Szczepilam normalnie i jakoś po szczepieniach się nie powiekszyl. Wyluzuj po prostu albo idź zapytać dermatologa. Tymbardziej, ze twoje dziecko ma q niewidocznym miejscu.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
No to jesli rosnie czemu nie poradzisz sie lekarza?

Gość gość
Moja corka miala tez i sie wchlonal. Konsultowalam to i lekarz powiedzial ze sie tego nie rusza , wiekszosc sie wchlania do roku. I tak tez bylo u nas. Sladu kuz nie ma

Gość kasiullllllll
Moj syn ma naczyniak na nodze . Pojawił sie ok 7 dnia . Obecnie ma 5 m-cy i zostało może 10 % naczyniaka

Gość gość
Moja 3 miesieczna corka ma naczyniaka na ramieniu. Nie wiem czy to dziedziczne,ale ja mam naczyniaka obok pepka. Mam 29lat i mam go cale zycie. Nie wchlonal sie,ale lubie go ;)

Gość my leczymy
Mój mały ma naczyniaka na uchu. Teraz ma 7 mcy i bardzo to urosło,koszmarnie krwawi przy zadrapaniu i zniekształca.ucho...my to leczymy w Prokocimiu farmakologicznie