Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xennna

Co myslicie na temat 23 letniej dziewicy?

Polecane posty

Gość gość
To ja od blondynow. Na dyskotece najlatwiej kogos poznac ale ja nie chodze do klubow, sama sie boje wybrac i nie bardzo umien tanczyc. Lubie za to chodzic na koncerty ale na nich nigdy nikogo nie poznalam, same pary i paczki. Szkoda ze u nas nie ma takiej kultury zeby swobodnie komus napotkanemu nieznajomemu zaproponowac spacer czy kawe, aby nastepnie przejsc do rzeczy :P Przykre to ze ludzie sie poznaja w wiekszosci przez swoich znajomych lub w klubie, ograniczajac sie tylko do osob z najblizszego otoczenia. Inrowertyk ma marne zycie towarzyskie i nikle szanse na poznanie partnera nawet wylacznie seksualnego. Jak nabiore smialosci to i tak sprobuje poznac kogos obcego, kto mi wpadnie w oko, ciekawa jestem reakcji. A na Twoim miejscu xena wybralabym tego madrzejszego jednak intelekt tez pociaga, chyba ze ten prymityw jest naprawde mega niesamowicie przystojny

Gość gość
Chyba ze nie jest ograniczony tylko arogancki i bezczelny to taka zuchwalosc moze byc nawet zaleta podczas seksu

Gość gość
zupełnie nic nie myślę. po prostu masz 23 lata i jesteś dziewicą. znam niejedną taką osobę.

Gość gość
Myślę to, że to nie jest wstyd. A dumą, kiedy wiesz, że to "ten" facet. I jemu też miło kiedy wie, że nikt wcześniej Cię nie posiadł tak blisko. Znałam dwie 26-27 latki. Żadna z nas nie spotkała godnej osoby i miałyśmy to gdzieś. Szacunek do siebie trzeba mieć!

Gość gość
Jak będziesz dalej udawać cnotkę, to żaden facet się tobą nie zainteresuje.

Gość gość
Przegrała życie na maksa

Gość gość
Zależy jeśli ma chłopaka to nie ma co czekać :)

Gość xennna
Ja rowniez jestem niesmiala... krece czasem z facetami ale w prawdziwym zwiazku bylam jakies 2 lata temu. Ja wiem ze nigdy nie znajde milosci swojego zycia i nigdy nie wyjde za maz. Wiec kolo sie zamyka. Na dyskotece wstyd mi kogos zaczepic... a z tej trojki to jednak ten prostak bedzie najlepszy. Bo on jest inteligentny ale jest zlamanym chujem.

Gość xennna
Ja juz wiem ze nie moge czekac. Dzieki za porade dziewczyny. Macie racje. Zuchwalosc i bycie aroganckim to zaleta w seksie. Niestety tylko w seksie.

Gość gość
Ja mam 23 lata, rocznikowo juz nawet 24. JESTEM DZIEWICĄ. Jestem bardzo atrakcyjna dziewczyna, kreci sie wokół mnie duzo facetów. Ale są to faceci z którym spotykam sie gora 2 miesiace. Nie pojde przeciez z takim facetem odrazu do lozka. Kiedys mowilam sobie ze musiałabym chodzic z kims rok, aby doszlo do seksu. Teraz mysle troche inaczej.. 4-6miesiecy. Nigdy nie zrobie tego z przymusu 'bo jestem za stara'.

Gość nnaatalkaa
ja mam już skończone 25 lat od tygodnia :P i też jestem dziewicą, nie pójdę do łóżka z byle kim, jakimś pierwszym lepszym, który się nawinie. oddam się facetowi, który coś dla mnie znaczy, jest ważny i ja dla niego też.

Gość gość
Ja mialam 23 lata jak kochałam sie pierwszy raz, i to z moim obecnym już męzem. Wczesniej jakos nie mialam faceta na tyle długo, i nie bylam w żadnym zakochana (poprostu zaczynałam związek i czekalam co z tego wyjdzie, po 3 mcach jak nic nei czułam to zostawialam chłopaka - mialam ich 2 takich, z ktorymi sie jedynie calowałam). Mój pierwszy facet to mój obecny mąż, i jest naprawde dumny z siebie, że udało mu sie poderwac dziewice... wogole znaleść (bo z gadki chlopakow wynika ze dzis kobiety wnet chwalą sie z iloma poszly do łóżka - a mój mąż i porządni faceci nie lubią scierek, szmat, które w wieku 23 lat spaly z 2 facetami).

Gość xennna
Szmata jest kobieta ktora w wieku 23 lat miala dwoch facetow? Dosc zabawne. Tylko ciekawe ile ten facet mial w tym wieku kobiet. Jak dwie to zmaciarz. Widze kobietki ze duzo nas jest dziewic :p tylko jak sobie z tym radzicie? Nie brakuje wam bliskosci? I co z tego dziewictwa i szacunku? Te ktore sie bawia i nie zwracaja uwagi na zdanie innych, wygrywaja zycie. Cieszycie sie ze oddalyscie dziewictwo mezowi, ale czy on wam to tez dal? Swoja czystosc? Skoro nie, to wasza wartosc nie ma sensu. Czystosc za czystosc

Gość gość
A wasi mężowie byli prawiczkami, raczej wątpię w to. Z jakiej racji wy się macie szanować i czekać na tego jedynego, jak on tego nie robi?

Gość gość
Tak mój mąż był prawiczkiem. Kiedys chodziłam z chłopakiem co przede mną mial 3 dziewczyny, ze wszystkimi spał... ZOstawiłam go jak sie o tym dowiedzialam bo wg mnie ktoś (obojetnie czy chlopak czy dziewczyna) spał w wieku 20-22 lat z 2 lub wiecej partnerami to szmaciarz, tym bardziej ze nie były te osoby w związkach... tylko sie udalo zaciagnac na imprezie babe do wyra... i ona k***a i on k****. Płeć nie ma nic do rzeczy... obojje się puszczają :D I nie mylcie seksu z bliskością... bo bliskość w seksie jest wtedy kiedy robisz to z osobą która kochasz, a nie z jakims typem na imprezie, albo z kims kogo znasz 2 mce... bo to wtedy TYLKO SEKS. Rownie dob

Gość gość
Nie zgodzę się z tym, bo większość facetów powyżej 20 idzie na d****** tylko nigdy się do tego nie przyznają, więc może twój mąż zaliczył więcej dziwek, niż ten twój chłopak, co zaliczył 3 laski. Rzuciłaś go mimo to, że był szczery i wiedziałaś o jego przeszłości, jesteś żałosna. Faceci za skarby nie przyznają się ile dymali, bo żadna by ich nie chciała, jak myślisz po co tyle domów publicznych i miliony ogłoszeń dziwek w sieci, z czego się utrzymują i kto tam chodzi? Żeby wasi mężowie mogli się wyszaleć przed ślubem, a potem udawać prawiczka.

Gość gość
Spotkamy sie?

Gość gość
23 latka i dziewica? Durna jakaś lub zołzowaty maszkaron. Nie ma nic lepszego jak seks z chłopakiem czy facetem. Niekoniecznie swoim, byle był dobry w łóżku.

Gość gość
nnaatalkaa 2015.06.07 Jeszcze trochę i pójdziesz z byle kim, bo nikt inny cię nie zechce.

Gość gość
Do 23 lat dziewica a potem ruuchawica. Nadgoni licznik i będzie nogi rozkładać przed byle kim i byle gdzie.

Gość xennna
Wiem ze macie racje. Stracilam 5 lat dobrej zabawy. A teraz bede juz coraz starsza I brzydsza. A co najwazniejsze nie ma co czekac na tego jedynego, bo on nigdy sie nie zjawi. A jesli juz by taki byl, tzn na poczatku by sie tak wydawalo to potem I tak moze zdradzic I co z tego czekania? Wtedy mozna sobie tylko pluc w twarz.

Są faceci którzy doceniają to że zdobyli dziewice nie wiem po co zadajesz takie pytanie na forum sama widzisz jakie dziecinne odpowiedzi jeśli nie jesteś gotowa na seks nie rób tego jeśli czekasz na tego jedynego czekaj na pewno znajdziesz kogoś kto to doceni

I skąd to przekonanie że każdy facet zdradza to dotyczy się również kobiet ale są ludzie którzy nigdy nie zdradzają partnerów

Gość gość
Tu jest forum. Wiec mozna pisac an kazdy emat, jestem anonimowa I odpowiedzi sa od osob obiektywnych. Czesto w takich glupich odpowiedziach dostrzega sie prawde.

Gość xennna
Tu jest forum. Wiec mozna pisac an kazdy emat, jestem anonimowa I odpowiedzi sa od osob obiektywnych. Czesto w takich glupich odpowiedziach dostrzega sie prawde.

Gość xennna
Dobrze. I ja twoje zdanie również szanuję.

ja mam 18 i też jestem dziewicą i też czuję że straciłam najlepsze lata życia na zabawę i strace pewnie więcej.

Yoloxd myślę że maż doła od paru dni ale proszę nie pie***rz że w wieku 18 lat zmarnowałaś życie po jesteś dziewicą. Mam 26 rocznikowo i jestem 100% prawiczkiem a od nie dawna właściwie od paru dni uświadomiłem sobie że w zasadzie jestem brzydki takie 2/10 góra 3/10. Założyłbym konto na badoo ale boję się co by znajomi o mnie pomyśleli. Śmialiby się ze mnie że myślę że kogoś znajdę , oOOo wielki podrywacz. Masz 18 lat powinnaś szaleć i robić głupoty nie ( nie mówię o seksie) najlepsze jak byś była i do tańca i do różańca to jest stara mądrość i każda stara baba ci to powie. Inna sprawa że nie masz znajomych a właśnie przez znajomych najłatwiej jest poznać chłopaka i życie w małej miejscowości też zmniejsza możliwości. Internet jest super ale się chyba boisz tak jak ja. Uważam że jesteś sympatyczna. PS w ogóle nie mam zamiaru ciebie podrywać czy coś

Gość gość
Nic nie myślę. Jej du/pa, jej sprawa. Jak dla mnie to może być i 30-letnią dziewicą. Nie dla każdego seks to sens życia.