Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xennna

Co myslicie na temat 23 letniej dziewicy?

Polecane posty

Gość xennna
Latwo powiedziec czlowieku powyzej... ty pewnie uprawiasz co tydzien seks...

Gość gość
Nie żałuj, tylko uprawiaj seks. Kiedy jestes dziewica/prawiczkiem myslisz, ze seks i milosc to jedno. Zycie i doswiadczenie uczy ze to zazwyczaj sa dwie rozdzielne rzeczy. Jak powiedzial Woody Allen - seks bez milosci to puste doswiadczenie, ale wsrod pustych jest najprzyjemniejszym.

Gość xennna
Jesli stracic z kims dziewictwo, to gdy nie masz partnera, to lepiej z kolega czy nieznajoma osoba? Chodzi o jednostkowa sytuacje

Gość gość
Xenna, mogę Ci odpowiedzieć na to pytanie opisując fajną sytuację ale nie tutaj. Nie mogę o tym na forum. Jak byś chciała przez meila to Ci podam, chcesz?

Gość gość
Panie wyzej podaj. Ja tez jestem ciekawa :p

Gość gość
pas-jan@o2.pl

Gość gość
nie martw sie , ja jestem 60 letnim prawiczkiem ;)

Gość gość
Dziewczyno podaj emaila to ci pomoge

Gość dziewczyna_autorka
ciasnacipka@wp.pl

Gość gość
Xenna - z nieznajomą, przypadkową. Szybko o niej zapomnisz i to na korzyść dla Ciebie. Po co masz się zakochiwać w przypadkowej osobie, chodzi o seks prawda?

Gość gość
Tez jestem dziewica mam 22 lata. Mialam pare doswiadczen, ale ci faceci nie pociagali mnie, na wszystko jakby patrzalam z gory, jak chlodny obserwator. Nie podobal mi sie ich dotyk, to, jak robili palcowke (jakby mysleli, ze to tak jak na p****lach tzn. pchanie z calej sily). Wolalabym doswiadczonego faceta. Nie musialabym chyba kogos kochac, zeby to zrobic, ale obawiam sie, ze po udanym seksie bym sie zakochala, wiec wole nie probowac.

Gość xennna
Dokladnie mam to samo kolezanko powyzej. I tez mam takie przypuszczenia. Dojrzaly nieznajomy na chwile ale nie chodzi tu o faceta starego a raczej ok 30 letniego 35 -max. Tylko gdzie takiego spotkac... w internecie mezczyzni szukajacy seksu to tylko sepy bez wartosci, trudno znalezc doswiadczonego, wartosciowego na chwile. A z jakimis scierami wiecej szkody niz pozytku by wyszlo... wiec kolo sie zamyka....

Gość gość
Z całym szacunkiem do ciebie, myślę, że masz wysokie progi. To jest kluczowy konflikt - bycia dziewicą/prawiczkiem, a chęcią przejścia inicjacji. Musisz po prostu się otworzyć i podejść do tego tak, że to ty korzystasz i to jest dla ciebie, wtedy unikniesz zabujania/zakochania itp.

Gość xennna
Nie mam wysokich progow, ale wiekszosc osob czy kobiety czy mezczyzni, chca swoj pierwszy raz spedzic z odpowiedzialna osoba I ma jakies wymagania. I nie tylko chodzi tu o pierwszy seks ale I kolejne... Tak naprawde wiem ze to nic wielkiego ale jest strach, I jest kolejny rok ktory powoduje coraz wieksze napiecie, jakby sie cos tracilo caly czas.

Gość gość
Najlepsze laski na hashnaked.com ! Faceci z #naked robią cuda! Wszystko całkowicie ZA DARMO! A przy tym brak reklam i spamu :) Nic tylko się rejestrować Kochani :)

Gość gość
Czy te strony byly u ciebie zastosowane w praktyce ze tak chwalisz?

Gość gość
Masz rację czekanie po 20 kolejny rok, to jest strata. Chociaż nie umawiam się przez internet, to chętnie bym się spotkał z jakąś dziewicą z kafe. Jednak mam obawy, że potem będzie chciała coś więcej, a ja jestem w związku.

Gość gość
Facet powyzej jestes ubogi na rozumie? nie rozumiem po co z kims byc jak chce sie zdradzic. jak bym znala twoja dziewczyne to bym od razu jej to powiedziala smieciu j****y

Gość gość
Xenna - o bezpieczeństwo, higienę itp możesz zadbać też sama. Nauczy cię to kilku rzeczy. Kontroli, wpływu i większej świadomości. Kobiety szczególnie młode i dziewicze, zapewne chciałyby oddać się w ręce odpowiedzialnego, doświadczonego MENA. W życiu bywa jednak różnie. Nie zawsze trafiasz na rycerza, nie zawsze chodzą same damy. Słuchaj ciała i serca, potem rozumu. Jeśli odczuwasz napięcie i coraz większą chęć to znaczy, że ciało już się domaga. Seks to naturalna czynność i potrzeba.

Gość xennna
Cialo domaga sie juz od dluzszego czasu... to normalne.

Gość gość
hehe widze ze same sępy tu krążą żeby się tylko udało zaliczyc jakąś dziewice

Gość gość
Wspolczuje ci dziewczyno....

Gość gość
Xenna - jak? jakieś 'postępy', zmiany? podziel się...

Gość xennna
Niestety zadnych zmian I nie zanosi sie na nie. Od wakacji z nikim sie nie spotykam

Gość gość
Gościu od maila. A z iloma dziewicami spales??

Gość gość
Spałem z trzema dziewicami.

Gość gość
nie ma tak wiekowych dziewic! Znaleźć 18 letnią dziewicę jest ciężko a wy mówicie o takiej po 20 ?!

Gość gość
To muzeum

Gość gość
haha chciałbym widziec osobe ktora zalozyla ten temat. Czyżbyś byla paskudnym paszczurem?? pewnie tak