Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xennna

Co myslicie na temat 23 letniej dziewicy?

Polecane posty

Dajcie spokoj. Kazdy ma swoj czas na rozpoczecie zycia seksualnego. Z drugiej strony np. 15-16 lat dla dziewczyny wydaje sie troszeczke za wczesniej. Jak dla mnie lepiej troszeczke dluzej poczekac na swoja milosc, niz pchac sie w byle jakie ramiona.

yyughiuh dziś bo zmarnowałam, zapytaj jakąś 18 latke na temat jej dziewictwa, to powie że już dawno jest po i że nie żałuje bo przynajmniej żyje prawdziwie. mam znajomych ale nie spotykam się ze znajomymi znajomych tylko z moimi znajomymi, jakbym miała kogoś mieć to już bym miała. najwidoczniej nie będę mieć.

Gość gość
yolo - ty na serio jesteś jakaś popiertolona, nie każdy ma takie parcie na seks jak się tobie wydaje, a skoro tobie to tak ciąży to idź daj pierwszemu lepszemu, tylko skończ smęcić

najwidoczniej jestem, no cóż bywa. jakby ktoś był zainteresowany to bym dala.

Gość gość
jestem 23 letnim prawiczkiem, nic w tym nadzwyczajnego. Jak nie ma sie partnera i nie można go znaleźć to raczej myśli sie o samotności i przyszłości z nią związaną a nie o tym że nie ma sie z kim ****ać.

Gość gość
Do seksu kogoś znaleźć to nie problem jak sama to udowadniasz

niektórzy mają z tym problem, ja właśnie udowadniam to że mam problem ze znalezieniem kogoś do zwykłego seksu a co dopiero do związku opartego na miłości.

Gość gość
nie możesz znaleźć kogoś do seksu? to chyba żart

no najwidoczniej nie mogę znaleźć. fakt ze nie szukam ale żadnego nie mogę znaleźć.

Gość gość
to musisz być strasznym pasztetem :D

Gość gość
Skoro nie szukasz to nic dziwnego. to jak z grzybami ,żadnego nie znajdziesz jak nie pójdziesz do lasu

Gość gość
Nawet straszny "pasztet" znajdzie chętnego na seks, widocznie źle szuka.

gość dziś pokaż jak ty wyglądasz, ocenię czy nie jesteś większym pasztetem niż ja :* x x x gość dziś a większość mówi że chłopak sam się znajdzie.

Gość gość
Chłopaki nigdy się sami nie znajdują, trzeba im w tym pomóc i tak ich pokierować, aby nas odnaleźli :)

gość dziś znam wiele przypadków ludzi którzy znaleźli kogoś przez przypadek, nawet nie szukali, chłopak zagadał, starał się o znajomość i tak wyszło.

Gość gość
A ja znam wiele takich których połączył nie przypadek, a wyrachowany plan :)

Gość nnaatalkaa
gość dziś nie wydaje mi się, poczekam na kogoś z kim według mnie będzie warto, a nie z jakimś, który akurat będzie miał potrzebą żeby sobie ulżyć.

Gość gość
23 lata dziewictwa to bardzo duzo.

Gość gość
nic nie myślę

Gość gość
Dziewczyno stracilas tyle zycia. Wspolczuje ci

Gość xennna
Facet powyzej - nawet sie nie łudz ze ci sie uda cos zdzialac. Seksu szukaj gdzie indziej

Gość hhfryhjuff
Dziewictwo jest przereklamowane. Jak już je stracisz będziesz się zastanawiała o co było tyle hałasu. Dziewice przeważnie gloryfikują swoje dziewictwo, piszą sobie bajeczne scenariusze pierwszego razu, a potem rzeczywistość wszystko weryfikuje: stres strach ból i nie wygoda. A jeszcze jak partner też niedoświadczony to klapa totalna. I generalnie z facetami którzy wynoszą na ołtarze dziewice jest coś nie tak. Przeważnie to zakompleksieni ludzie pełni lęków. Albo boją się włożyć po kimś, bo boją się porównań - są kiepsko w łóżku, mają kompleksy albo małego. Lub wręcz odmawiają kobietom prawa do ich seksualności. Tak czy owak najczęściej to kiepski materiał na partnera na całe życie.

Gość gość
temat przereklamowany-może chodzi o zakonnicę??choć one dziewicami nie są..

Gość gość
Yoloxd 2015.07.28 yyughiuh dziś bo zmarnowałam, zapytaj jakąś 18 latke na temat jej dziewictwa, to powie że już dawno jest po i że nie żałuje bo przynajmniej żyje prawdziwie. otóż sporo dziewczyn żałuje, bo np. ten pierwszy był durniem i fatalnym kochankiem a potem poznają nowego w wieku 20 lat na studiach i sobie uświadamiają co to jest prawdziwy seks, prawdziwy związek, prawdziwy mężczyzna, co to znaczy żyć prawdziwie, kobiety częściej żałują że dawały a mężczyźni że nie skorzystali, "mam znajomych ale nie spotykam się ze znajomymi znajomych tylko z moimi znajomymi, jakbym miała kogoś mieć to już bym miała. najwidoczniej nie będę mieć. " co za problem spotkać się w większym gronie niektórzy spotykają się ciągle z tymi samymi osobami i narzekają że nie poznają nowych ludzi, poznawanie ludzi samo w sobie jest fajne jest jak podróż do innego kraju z inną kulturą jesteś typowym narzekaczem co nic nie zrobi i narzeka że nie ma ale na szczęście jesteś kobieta zapewne ładną i wystarczy poczekać i raczej ktoś się znajdzie, chyba nie chcesz skończyć tak jak ...

Gość gość
Ja myślę, że nie ważne czy kochasz kogoś czy nie, ważne, żebyś potem nie zalowala. I nie spieszyła się! Ja mam 23 lata i piec miesięcy temu straciłam dziewictwo. Przypadkowo, z mężczyzną doświadczonym. Nie byliśmy razem, później połączył nas romans. Było to nasze pierwsze spotkanie i od razu poszliśmy do łóżka. Wiem, że z nikim innym by się to nie stało, a z nim tak. Nie żaluje i wiem, że nigdy nie będę. Wcześniej nie poszłam z nikim do łóżka, bo nie kochałam żadnego mężczyzny, a właśnie z takim chciałam iść do łóżka. Nie jestem brzydka, wręcz przeciwnie - mam bardzo sporo adoratorow, zwracam uwagę mężczyzn w każdym wieku.

Gość gość
to prywatna sprawa i uważam, że wyłącznie dla Twojego sumienia

Gość gość
Tylko k***y się puszczają przed osiągnięciem stabilizacji życiowej, finansowej i zawodowej. Tępe c**y, które myślą o motylkach, pindzeniu i malowaniu zamiast o swojej przyszłości i priorytetach życiowych. Dlatego w Polandii jest tak wiele "małżeństw" w dwudziestce, kiedy na zachodzie ludzie zabierają się za to dopiero po ustabilizowaniu. Nie trzeba daleko patrzeć. Te kraje są bogate, a w Polszy wszyscy jadą na moprach i robotach za najnizsza krajowa, ale co z tego przeciez "sie kochaja" i maja cudowna coreczke, ohhhh!

Gość gość
ale p********z tam u gory...

Gość gość
Jak najbardziej jestem na TAK! Dziewczyno - to żaden wstyd. Teraz dziewice w Twoim wieku to prawie jak dinozaury. Poczekaj z tym do czasu w którym uznasz ze to odpowiedni moment. Nie bądź jak te laski z http://www.redtube.com/ ;/