Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci czy wy naprawde tesknicie za swoimi kobietami?

Polecane posty

Gość gość
kobiety tesknia

Bo widzicie to takie proste nie jest. W przykładzie, o którym wspomniałem nie poruszałem tematu uczuć. Chodzi o to, że mężczyzna bardzo się przyzwyczaja. W tym wypadku do ciepła drugiej osoby, jej zapachu, rytmu oddechu itp. Gdy tego brakuje to tak jakby ktoś zabrał ci ulubionego jaśka:classic_cool: Z drugiej strony gdybym jej nie kochał to czy spałbym z nią przez blisko 30 lat :P

Gość gość
droga autorko, slowo"tesknota" w twoim pytaniu zadzialala jak plachta na byka, tak jabys zapytala ich czy chodza do lekarza jak zle się czuja- nie, ani jeden nie chodzi bo jest twardzielem ale w domu miałczy ze boli go glowa i ma katar. uważam ze powinnas to pytanie zadac w inny sposób. faceci czy odczuwacie w jakiś sposób to ze nie możecie spotkać się ze swoja kobieta? jak tak to co jest najgorsze gdy jej niema przez dluzszy czas? do większości z nich docierają tylko proste pytania, na które mogą odpowiedzieć w jednym zdaniu bo o rozwinieciu myśli, wlaczajac w to uzewnętrznienie uczuc możesz zapomnieć:)

Gość gość
trzeba okazywac uczucia

Gość gość
faceci ukrywaja uczucia.

Gość gość
ja naleze do facetów ,ktorzy nie sa wylewni,no jak cos wypije to wtedy moja zonka slyszy wiecej komplemetow niz normalnie, kocham ja nad zycie, jestesmy malzenstwem od 10 lat, mam piekna i madra zone, jest mlodsza o 5 lat, jak zaczelismy chodzic miala 18, po 3 latach byl slub, pare lat pozniej urodzilo sie dziecko przez te 13 lat razem -kilka dni spedzilismy osobno i to z przymusu (szpital) nigdy nie nudzimy sie swoim towarzystwem, jak jej nie ma i dziecka, czuje sie źle, brakuje mi czegos w domu, jej po prostu, chyba to wielka miłość- tak kocham i sie nie wstydze, tesknie nawet jak dluzej jest w pracy:) dodam,ze nie jstem zadrosny ani jej nie ograniczam, po prostu dobrze nam razem