Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kury domowe jak tam wysprzatalyscie chate i podalyscie dzis obiad mezowi?

Polecane posty

Gość gość
Dziwie sie ze kobiety godza sie dobrowolnie na takie wegetowanie stajac sie kura domowa ... zero emerytury co to w ogole za zycie proste dom dziecko obiad i nadstawic kufer do doopczenia szczyt ambicji...

Gość gość
dziw się dalej, skoro nic lepszego nie masz do roboty, niż dziwienie się życiem innych :D

Gość gość
dokladnie skoro uwazasz ze nasze zycie jest takie nudne to co ty tu robisz od dwoch godzin..no my kury domowe rozumiem ale ty taka zapracowana itd siedzisz i piepszysz glupoty to cos nie tak heehhee

Gość gość
jasnowidzenia też nie wyżyjesz.......

Gość gość
Ja uwielbiam takie puszące się kurki z rozmaitą argumentacją w tym temacie. Najbardziej jednak kocham zakonczenia jak lądują w mopsach w wyniku jakiś tam zyciowych sytuacji. I o dziwo juz się wtedy tak nie puszą:) A życie jest bardzo przewrotne i wcześniej czy później weryfikuje takie przypadki

Gość gość
a ja nie mam żadnej argumentacji :) pisałam wcześniej, że siedzę na l4 z lenistwa, z lenistwa też nie gotuję - a zus mi płaci i mam gdzieś, co o mnie myślisz :D

Gość gość
oho, kury zawodowe znowu mają ból doopy :D aż miło popatrzeć jak im gul skacze, że nie wszystkie muszą tyrać jak one 🖐️

Gość gość
Obstawiam, ze kolesiowa nieszczesliwa znuzona staropanienstwem.

Gość gość
14:48 Skoro cieszy cię nieszczęście innych, to już twój problem - z twoją psychiką. Mi zwyczajnie przykro, gdy ktoś jest złośliwy wobec mnie bez konkretnego powodu, tylko dlatego, że żyję inaczej. Nie pracuję teraz chwilowo z pewnych przyczyn, nie dorabiam do tego ideologii i nie jest to moje życiowe powołanie, ale siedzę teraz w domu - nie rozumiem tylko, co cię to obchodzi? Jeśli wyląduję w mopsie to też ja, a nie ty. Tylko czy to powód do wyzłośliwiania się i zacierania rąk z radości? Nie wiem. Mi obce osoby są obojętne, ani mnie ziębią, ani grzeją - w tym ty. Ciekawi mnie czemu ciebie aż tak zajmuje los obcych ci zupełnie osób?