Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rozdarty00

Dziewczyna czy Praca?

Polecane posty

Witam mam 21 lat moja dziewczyna ma 20 mam wielki problem ponieważ dostałem nową prace w ochronie wkońcu po wielu trudach a to trwało dokładnie 3miesiące przez które siedziałem w domu bądź łatwiłem sterty papierów do niej lub też spotykałem sie codziennie z moją dziewczyną, jest to moim zdaniem dobra praca dobrze płatna ale ma też swoje minusy ponieważ nie jest w miescie na miejscu lecz wyjeżdza sie na zlecania do innych miast np 200km dalej od mojego miasta , moja dziewczyna ma prace w naszym miescie w którym mieszkamy ,zawsze mi powtarzała że to bedzie dla nas niedobre jeśli wybiore taką prace bo bedziemy sie spotykać 2 dni w tygodniu a ja na to jej odpowiadałem że ludzie jeżdżą za granice i sie po 2 miechy nie widzą na to ona nic nie mówiła , kochamy się bardzo zrobił bym dla niej wszystko ale nigdy też nie znajde takiej dobrej pracy ,chce dać mojej dziewczynie wszystko ale i tak na nic moje starania,po pierwszym dniu pracy wydzwaniala do mnie zebym sie zwolnił ,jest to dla mnie dziwne bo dopiero bylem pare godz w pracy i kazdemu któremu to mówiłem że ona tak mówi były to za każdym razem dziwne reakcje np.kumpel mówił że ma żone i dziecko przeciez trzeba pracować zarabiac .Aż wkońcu zadzwoniła do mnie ze znalazła mi robote na miejscu która mi absolutnie nie pasuje słabe zarobki i zapiepszanie jak beduin .Zwracam się do was bo nie wiem co mam robić ,co jej powiedzieć jak jej przemówic do rozsądku??co wy byście zrobili?? ona daje mi wybór albo ona albo praca ...

Gość gość
bierz robotę, jak zarobisz, znajdziesz se lepszą babę

Gość gość
Twoja dziewczyna jest samolubna, mówię to jako osoba zazdrosna i chcą spędzać duzo czasu ze swoim chłopakiem, W życiu są sprawy ważne i ważniejsze i a taką ważniejszą sprawą jest praca. Jeśli Twoja dziewczyna, nie potrafi zrozumieć, ze praca oznacza waszą wspólna przyszłość, to trudno.Nie ma prawa Cię szantażować, przecież nie jest powiedziane, ze bedziesz tam już zawsze pracował, może znajdziesz lepszą pracę. Zapytaj swojej dziewczyny, czy ona by zrezygnowała ze swojej pracy, bo Ty tak chcesz. Rzuć tekst, że skoro Cię stawia,przed takim wyborem, to wcale Cię nie kocha.....

Gość gość
Jezeli kaze ci wybierac to jest jakas niepowazna niech sama idzie do kiepskiej pracy i zobaczy jak to jest. Pracuj i zobaczysz, czy zaakceptuje twoje nowe zajęcie czy nie ale na pewno nie powinienes rezygnowac tylko dlatego, ze twojej dziewczynie sie ta praca nie podoba. Myśli tylko o sobie a nie o tobie i o tym, ze musialo ci byc bardzo ciezko w okresie bez pracy

Gość gość
Na początek radzę używać przecinków.. Nie da sie tego przeczytać, wiec rezygnuje po trzech linijkach.

Gość gość
No powinna dorosnac