Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy papierem sciernym wygładze meble z drzazg?

Polecane posty

Gość gość

Czy papierem sciernym wygładze meble z drzazg? czy co innego zastosować? odnowić chce babciny antyk

spróbuj a się przekonasz może wygładzisz kup sobie kątówkę do tego papier tarczowy i rzepkę zakładasz na taką kątówkę i jedziesz z tym koksem. Tylko nie trzymaj w jednym miejscu bo może wtedy ci się szpachla przyda a nawet dużej tej szpachli. A jaki to mebel chcesz odnowić dokładnie?

Gość gość
Zedrzesz tylko lakier.

Gość Annapajak
Jeśli to jest stary mebel i go odnawiasz i lakier i tak idzie do zdarcia to oczywiscie, że możesz wykorzystać papier ścierny, czy tam inne ścierne elementy, bo to różne są. Sprawdź np na http://www.abrasivia.pl/blog/news/papier-scierny-zastosowanie - sporo o tym piszą, a nie chce mi sie przepisywać bo i tak to dla mnie brzmi jak czarna magia

Gość gość
nie wydaje mi się, może umow się z jakims stolarzem albo po prostu sprzedaj je gdzieś i kup nowe. Ja ostatnio kupowałam dzieciakom meble z tego sklepu

Gość gość
dodało mi sie za szybko ;P wiec pisze jeszcze raz nie wydaje mi się, może umow się z jakims stolarzem albo po prostu sprzedaj je gdzieś i kup nowe. Ja ostatnio kupowałam dzieciakom meble z tego sklepu http://meblemoll.pl/pl/i/Zdrowy-Kregoslup-Dziecka/16. Pewnie można kupic krzesełka i biurka trochę taniej, ale jestem zadowolona bo to meble regulowane, urosna razem z dzieciakami;)