Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam rozumieć tą sytuację?

Polecane posty

Gość gość

Jestem studentką, i dziś wpadłam do znajomego na kawę. On jest w okolicy 60. i czasem pracuję z nim na praktykach. Dzisiaj chciał mi zaproponować byśmy przeszli na "Ty", ale się nie zgodziłam, więc stwierdził, żebym mówiła do niego "wujku". Bardzo go lubię i wiedzę,że on też. Dziś wychodząc przytulił mnie dość długo i cmoknął ze dwa razy w policzek, ja go też, ale on jest dla mnie jak ojciec. Problem w tym, że mnie to ucieszyło i palnęłam, że "ale fajnie" a on na to "fajnie? to Cię jeszcze chwilę przytulę".... eee czy ja mu się podobam i co mam zrobić, bo zaprosił mnie znów na kawę w przyszłym tygodniu... nie bardzo mam jak zerwać z nim znajomość, bo go też baardzo lubię, ale LUBIĘ, nic więcej. Jak mam rozumieć powyższą sytuację? :( Przepraszam,ale nie wiedziałąm do jakiej kategorii przypiąć to pytanie...

Gość gość
Wydaje mi się że powinnaś się z nim spotkać i zobaczyć jak się zachowuje czy dwuznacznie czy tak jak zawsze.. Bo po jednej sytuacji nie da się jednoznacznie powiedzieć czy miał coś na myśli :)

Gość gość
Dziękuję Ci za odpowiedź! :)