Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakonczenie roku przedszkole

Polecane posty

Gość gość

Zbieramy się w przedszkolu na kwiaty dla pań i dyrekcji. Bardzo lubie szczególnie jedna pania ,która jest uwielbiana i wzajemnie przez moja córke. I mam dylemat czy kupic jej bukiet kwiatów pomimo ze dostanie jeden od wszystkich. Nie chce żeby to głupio wyszlo ze kupiłam tylko jej kwiaty a drugiej pani ( ma tylko 5H tyg zajec z nimi) i dyrektorce nie .

Gość gość
kup jeszcze wazelinę :)

Gość gość
czyli głupi pomysł i wyjde na wazeliniare :(

Gość gość
Ja pracuje w przedszkolu.... Nie kupujcie kwiatów.... Potem nie mamy co z nimi robić. lepsza juz bombonietka, albo fajny kosmetyk, albo wolczer do kosmetyczki czy do sklepu.... miło jest zawsze ze jesteśmy doceniane przez rodziców, ale te kwiaty to tylko stoją i wiedna, a wiem ze sporo kosztują.

Gość gość
u mnie zbiórka po 60 zł, Katowice przedszkole nr 2, lekka przesada, zapłacę ale to wychodzi w sumie 1500 zł, czyli po 750 zł na nauczycielkę. Sama uczę w szkole i na pewno nie chciałabym tak drogich prezentów

Gość gość
my się zbieramy po 30 zł bukiety tak jak pisałam dla wychowawczyn i dyrektorki . Za reszte pieniędzy podobno jest jakiś zwyczaj kupowania czegos do przedszkola ( obrusy, szklanki itp.) Ale dzisiaj pare matek powiedziało ze nie będą nic kupować do przedszkola z reszta ja tez jestem tego zdania. Dalam 200 zł na komitet i to wystarczy. Chcialam po prostu osobiście się odwdzieczyn tej pani , gdyż nam bardzo pomogła przez te 3 lata. To może kupie jej Merci ? a reszte mam w dupie