Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce czytac wiecej

Czytanie polskich ksiazek poza Polska

Polecane posty

Gość chce czytac wiecej

Duzo czytam ksiazek na telefonie/tablecie. Czytam ksiazki po angielsku bo sciagam je sobie z Google Play. Czy znacie jakies strony platne lub nie, z ktorych moge sobie sciagnac ksiazke ale w jezyku polskim? Na Google Play nic nie widze, co sie gdzies zaloguje to zmienia mi jezyk na angielski od razu i platnosc jest w £ i ksiazka po angielsku. Jak czytac po polsku na Androidzie?

Gość gość
chyba nie wolno czytac po polsku w innych krajach tych cywilizowanych. w Anglii w Lidlu nie wolno nawet mowic po polsku w tym egzotycznym narzeczu

Gość chce czytac wiecej
Dobre :) Jest jakis sposob? Jak czytacie polskie ksiazki w UK?

Gość chce czytac wiecej
Nikt nie czyta ksiazek?

Gość gość
jak która utuczona tymi puddingami to se "naszą szkapę" przeczyta jak schudnąć

Gość Sunsina
Widzę, że ta księgarnia rewolucja ma całkiem spore ilość książek i koszt wysyłki jak na wyspy bardzo fajny (1,99 funta) zobaczymy wieczorem co tam mają ciekawe i coś dla próby zamówię, ale to już któraś opinia pozytywna odnośnie tej księgarni.

Gość GruD
Sunsin bo prawda jest taka, że jeśli chodzi o polskie książki to większej oferty niż w rewolucji nie znajdziesz, daltego takie opinie. Jak nie masz pomysłu co zamówić to polecam serie Tanyla Valko - http://www.rewolucja.co.uk/produkt/arabska-krew-490841 jest tam kilka książek ale bardzo fajnie się je czyta. Warto też zamówić powyżej 30 funtów bo wtedy wysyłka gratis u nich jest, ja zawsze ze znajomymi zamawiam.

Gość PawełOoo
Pamiętajcie o tym, że ta księgarnia Rewolucja działa tylko na terenie UK :) też tam mają e-booki. Warto popatrzeć bo mają niskie ceny.

Gość Grazyna24
Zdarzyło mi się kupić kilka książek w tej księgarni i muszę przyznać, że byłam bardzo pozytywnie zaskoczona jakością obsługi klienta, sprawnie odpowiadali na wiadomości mailowe, rzadko się to zdarza w przypadku tego typu firm. Poza tym mają duży wybór książek.

Gość Tania_Majkowska
W Rewolucji w piątki są promocje na wybrane tytuły, także warto tam zaglądać, obniżają ceny nawet do 50% . Faktycznie mają miłą i pomocną obsługę, ja zamawiam bardzo dużo książek więc dostawę przeważnie mam darmową.

Gość gość
Ja też polecam Rewolucję. Zamówiłam książki za 30F i dostałam odręcznie napisany list przez właściciela firmy, w którym poinformował, że każdą z zamówionych książek ucałował oraz uświęcił rytuałem reiki. To bardzo miłe, nie spodziewałam się takiego zaangażowania.

Gość gość
Serio z tym rytualem? Bo sie zastanawiam co sie tam z tymi ksiazkami wyrabia bo znalazlem loniaka miedzy kartkami. Moze ktos sobie nad nia trzepal