Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamaaaaa

ABC SZKOLENIA WARSZAWA OPINIE

Polecane posty

Gość adamaaaaa

Ktoś zna tą szkołę? Zależy mi na profesjonalnym kursie na prawo jazdy kat. B. Jednak zanim podejmę decyzję, chciałbym wiedzieć, czy ktoś miał do czynienia z tą szkołą?

Gość gość
Ja robiłem tutaj kurs ADR i byłem zadowolony. Indywidualne nauczenie na wysokim poziomie, niewygórowana cena, świetni nauczyciele. Kumpel robił na prawko i zdał za pierwszym razem. Więc myślę, że warto.

Gość tomeczeka
sprawdzona i uczciwa szkoła. ja zapisałem się online. płaciłem 1400 zł za cały kurs. nie miałem uwag. byłem zadowolony z lekcji, w szczególności że zdałem za pierwszym razem ;)

Gość gość
Zdawałem z nimi kurs na prawko i również nie mam zastrzeżeń. Na pewno o niebo lepsze podejście, niżeli w tych wszystkim amatorskich OSKach.

Gość gość
Czytam same pozytywne opinie na temat tej szkoły i w sumie sam nie wiem :P Mam odbyć kurs na przewoźnika i zastanawiam się bardzo poważnie nad tą szkołą... I chyba się zdecyduję :P

Gość gość
Jednym z celów szkolenia ADR jest zapoznanie kierowców z możliwymi rodzajami zagrożeń występujących podczas przewozu towarów wybuchowych, łatwopalnych, żrących, itp. Takie szkolenia można odbyć między innymi w firmie ADR-HELP. Więcej szczegółów znajdziesz na ich stronie www.adr-help.pl

Gość gość
Ktoś wie ile kosztuje tutaj kurs na prawko kat. B? Widziałam, ze mają najwyższą zdawalność...

Gość gość
Zależy gdzie mieszkasz... tak od penie 800zł do 1500 . Ja jednak zdecydowalem się na kurs i certyfikat kopetencji przewoźnika w firmie www.angra-kursy.pl .

Gość gość
w ABC SZKOLENIA za kurs na prawo jazdy kat. B zapłacisz 1490 zł, czyli trochę więcej niż w klasycznych OSKach, ale wierz mi - warto!

Gość gość
w wielu OSKach płaci się podobnie i nie oferują takiej jakości i nauki jak tu :)

Gość gość
i cenowo nawet nie wypadają najgorzej szeroki wybór kursów, można się tu podszkolić w wielu dziedzinach!

Gość gość
bardzo dobra szkoła, kursy jak najbardziej na poziomie,w dobrych cenach oby tak dalej

Gość gość
ile płaci się za kurs adr? jakie macie wrażenia? doświadczenia? trudny ?

Gość gość
Ja z tą szkołą nie miałam, ale dziś mam egzamin praktyczny po kursie w Moto Start. Czuje się świetnie do niego przygotowana i miałam świetnego instruktora który zadbał abym była dobrym kierowcą. Wszystkie manewry ćwiczyliśmy wiele razy jak również powiedział mi co robić i jak się zachować w trudnych sytuacjach na drodze.

Gość gość
kurs adr specjalistyczny kosztuje 350 zł, a podstawowy 550 zł nie wiem o którym mowa, ale podałem ci dwie ceny ;) kurs prowadzony jest naprawdę starannie, zdanie egzaminu to pestka, wystarczy aktywnie uczestniczyć w kursie

Gość gość
Nie słyszałem nic o tych szkoleniach w Warszawie, ja również z chęcią dowiem się czegoś ciekawego, czy ma ktoś jeszcze jakieś informacje na ten temat?

Gość gość
czy chcesz wiedzieć coś konkretnego na temat jakiegoś kursu, czy tak ogólnie?

Gość gość
tak ogólnie chciałbym wiedzieć :)

Gość gość
ogólnie to super atmosfera, bardzo wyluzowana, nie ma spiny, można się o wszystko zapytać ja mam bardzo dobre doświadczenia z tą szkołą zdałem za pierwszym razem

Gość gość
witam, ile kosztuje kurs na prawo jazdy kat. C?

Gość gość
kurs na prawo jazdy kat. C kosztuje 1790/2190zł zależnie od ilości godzin teoretycznych jeśli chcesz więcej to jest ta wyższa stawka

Gość gość
a ile jest godzin praktycznych w ramach tego kursu ??

Gość gość
na ich stronie powinno być wszystko napisane :) zajrzyj sobie ;)

Gość gość
możesz mi podać link do ich strony ?

Gość testy na przewoznika

Witam

Mam do sprzedania najnowszy zestaw 1679 pytań testowych wraz z odpowiedziami pozwalający przygotować się przewoźnikom do egzaminu na certyfikat kompetencji zawodowych w Instytucie Transportu Samochodowego (przewóz osob i rzeczy).

W skład zestawu wchodzi plik (PDF) z pytaniami i udzielonymi poprawnymi  odpowiedziami z zakresu:
-prawa cywilnego,
-handlowego,
-prawa pracy i zagadnień socjalnych,
-zagadnień podatkowych (PIT, CIT, VAT, akcyza, podatki lokalne, podatek od środków transportu, podatek od nieruchomości i inne),
-organizacji i zarządzania przedsiębiorstwem,
-dostępu do zawodu przewoźnika i do rynku krajowego transportu drogowego osób i rzeczy,
- prawa celnego i dewizowego
- prawa międzynarodowego dot. transportu osób i rzeczy,
-bezpieczeństwa ruchu i standardów technicznych pojazdów przeznaczonych do transportu osób i rzeczy.

Do testów dodajemy symulator bez żadnych ograniczeń. W zależności od udzielonej odpowiedzi wyświetla się informacja: odpowiedź dobra, zła lub brak odpowiedzi. Na końcu każdego bloku tematycznego następuje podsumowanie poprawności udzielonych odpowiedzi. Dzięki ćwiczeniom przeprowadzanym przy pomocy tego sprawdzającego testu Twoje szanse na zaliczenie egzaminu niezmiernie wzrosną!

Oprócz tego w zestawie jest 50 rozwiązanych zadań problemowych gratis, które
obejmują zagadnienia związane z obliczaniem: kosztów, przychodów, zysku i
podatku dochodowego, płac i obciążeń na ubezpieczenia społeczne oraz pracy w
godzinach nadliczbowych, budowania rozkładów jazdy, prędkości
eksploatacyjnej i czasu pracy kierowcy.

Pytania opracowane przez szereg osób z branży

Kontakt:
testynaprzewoznika@onet.pl
gg 12306090
tel 664 613 678

ZAPRASZAM NA STRONY:

www certyfikatkompetencjizawodowych pl

100% POZYTYWNYCH OPINII !!!

Wystawiamy faktury vat

UWAGA KURS NIE JEST OBOWIĄZKOWY - NASZE MATERIAŁY W ZUPEŁNOŚCI WYSTARCZĄ DO ZDANIA EGZAMINU

Gość testy na przewoznika

Witam

Mam do sprzedania najnowszy zestaw 1679 pytań testowych wraz z odpowiedziami pozwalający przygotować się przewoźnikom do egzaminu na certyfikat kompetencji zawodowych w Instytucie Transportu Samochodowego (przewóz osob i rzeczy).

W skład zestawu wchodzi plik (PDF) z pytaniami i udzielonymi poprawnymi  odpowiedziami z zakresu:
-prawa cywilnego,
-handlowego,
-prawa pracy i zagadnień socjalnych,
-zagadnień podatkowych (PIT, CIT, VAT, akcyza, podatki lokalne, podatek od środków transportu, podatek od nieruchomości i inne),
-organizacji i zarządzania przedsiębiorstwem,
-dostępu do zawodu przewoźnika i do rynku krajowego transportu drogowego osób i rzeczy,
- prawa celnego i dewizowego
- prawa międzynarodowego dot. transportu osób i rzeczy,
-bezpieczeństwa ruchu i standardów technicznych pojazdów przeznaczonych do transportu osób i rzeczy.

Do testów dodajemy symulator bez żadnych ograniczeń. W zależności od udzielonej odpowiedzi wyświetla się informacja: odpowiedź dobra, zła lub brak odpowiedzi. Na końcu każdego bloku tematycznego następuje podsumowanie poprawności udzielonych odpowiedzi. Dzięki ćwiczeniom przeprowadzanym przy pomocy tego sprawdzającego testu Twoje szanse na zaliczenie egzaminu niezmiernie wzrosną!

Oprócz tego w zestawie jest 50 rozwiązanych zadań problemowych gratis, które
obejmują zagadnienia związane z obliczaniem: kosztów, przychodów, zysku i
podatku dochodowego, płac i obciążeń na ubezpieczenia społeczne oraz pracy w
godzinach nadliczbowych, budowania rozkładów jazdy, prędkości
eksploatacyjnej i czasu pracy kierowcy.

Pytania opracowane przez szereg osób z branży

Kontakt:
testynaprzewoznika@onet.pl
gg 12306090
tel 664 613 678

ZAPRASZAM NA STRONY:

www certyfikatkompetencjizawodowych pl

100% POZYTYWNYCH OPINII !!!

Wystawiamy faktury vat

UWAGA KURS NIE JEST OBOWIĄZKOWY - NASZE MATERIAŁY W ZUPEŁNOŚCI WYSTARCZĄ DO ZDANIA EGZAMINU