Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wierzę w szczere intencje facetów

Polecane posty

Gość gość

Uważam, że oni uczuć nie mają i zależy im tylko na seksie. Pewnie dlatego jestem sama a mam 26 lat. Nie chcę nikogo

Gość gośćszarik
To po co sikasz tutaj?

Gość gość
Jedno jest prawdą, kazdemu moze nie zalezy, ale dąży do seksu. Ale wydaje mi sie, ze też sprowadzasz wszystkich do jednego wora, albo jesteś po prostu dla nich nieatrakycjna (nie, ze brzydka) i zaden cie nie chciał, moze dlatego. :) Jestem kobietą zeby nie było.

Gość gość
Jeszcze jesteś naiwną kobietą. A może babochłopem?

Gość gość
Facet nie może mieć dobrych intencji, liczy tylko na to ze kobieta będzie dobra e łóżku.oni się tylko nami bawią zero uczuć

Gość gość
ale wy tępe dzidy jesteście buaaahahahahahha takich tępaków się nie kocha tylko używa kocha się porządne dziewczyny

ja też nie wierze,za duzo w zyciu przeszlam. Ogolnie jestem nieufna i w ogole.Ale uważam,ze skwitowanie tu facetow,ze nie maja uczuc itd jest chore...wszystko zalezy od czlowieka,nie od płci

Gość gość
racja, fececi nie kochaja kobiet, sa z nimi tylko dla p********* sobie i pomacania czy nacieszenia oka, to nie milosc, jedynie pozadanie fiz. nic poza tym. taka jest prawda,

Gość gość
RozczarowanyOłówek dziś ja też nie wierze,za duzo w zyciu przeszlam. Ogolnie jestem nieufna i w ogole.Ale uważam,ze skwitowanie tu facetow,ze nie maja uczuc itd jest chore...wszystko zalezy od czlowieka,nie od płci x twoje subiektywne zdanie ma sie nijak do biologii. faceci sa z kobietami dla seksu jedynie, nie odczuwaja jak kobiety, nie czuja jak kobiety, nie sa emocjonalni, to biologia a nie twoje zdanie czy moje, doucz sie lepiej zanim zabierzesz glos nastepnym razem ...

Gość gość
faceci to zawsze potrafia wsadzic penisa a wtedy gadaja klamstwa naucz sie dziecko 333 www.youtube.com/watch?v=Bbs1mTNEuvA

Gość gość
Co za idiotyzm..... Jestem mezatka ponad 20 lat i nadal jest nam super:D Jasne, ze mezczyzni lubia i chca seksu.A kobiety to niby nie? Co to dziewczyno znaczy "szczere intencje"? Kobieta chce rodziny, dzieci, meza, dom. I do tego dazy. Facet chce kobiety i opieki. Dobrze, jezeli te pragnienia sie spotykaja i sa wzajemnie realizowane. Skoro nie spotkalas wlasciwiego faceta, to byc moze to nie jego wina, ze byl "niewlasciwy", tylko tego, ze ty nie dawalas mu tego, czego on potrzebowal.

Gość gość
Kobietom bardziej zależy na seksie i bardziej niż facec***atrzą na urodę Do tego wymagają kasy i korzyścimaterialnyh i

Gość gość
Ha.. bo my kobiety jeszcze się dzielimy na kolorowe.Jakie są rodzaje kobiet? 1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał. 2. Damy - temu damy, tamtemu damy. 3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał. 4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem. 5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi. 6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej. 7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków. 8. Domatorki - byle komu, aby w domu.

Gość gość
Ale suchar:(

Gość izabelkaa
witam sorki ze sie wpierdzielilam... mam pytanka czy cykl moze sie zmienic ze np mialam pod koniec miesiaca a teraz bede miala na poczatku miesiaca??? i czy okres moze sie spozniac 3tyg?? i czy stres moze opozniac okres

Gość gość
Izabelka wypad na porodowy. Tam siedzą same mamuśki to wiedzą

Gość gość
Jesteś sama, nie masz doświadczenia z facetami a mimo to uznajesz się za ekspertkę i wszystkich oceniasz. Ja jako facet napiszę, że wierzę w dobre intencje kobiet. Ale podkreślam KOBIET, nie smarkuli czy idiotek.