Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena 1234

Dlaczego ludzie w Polsce sądzą że w Anglii pracuje się tylko na zmywaku??

Polecane posty

Gość kawa na tarasie
ale czy to ja generalizuje? :P to wy wrzucacie cala polskę do biedy z nedza. ja się tylko ucieszyłam że moi rodacy dobrze sobie radza poza granicami kraju :) co do prac fizycznych, kazdy ma prawo do godziwego wynagrodzenia - i prawnik i piekarz. tyle w temacie :) miłej niedzieli wszystkim 🌻

Gość gość
to i ja sie wypowiem nigdy nie wrzucalam calej Polski do biedy z nedza ale fakt jest faktem ze w Polsce duzo ludzi jest pozbawionych godziwego zarobku i to wlasnie tacy ludzie ktorzy sprzataja nasze miejsca pracy , ktorzy pieka dla nas chleb , ktorzy odsluduja nas w sklepie , ktorzy myja po nas talerze w restauracjach to jest smutne

Gość gość
Bo takie glupie myslenie maja i tyle.A zreszta osobiscie wolalabym pracowac na zmywaku i godnie zyc,niz siedziec za biurkiem i biede klepac,odmawiac sobie wczasow itp.przyjemnosci.

Gość Milena 1234
13.50 Masz rację sama w Polsce pracowałam w restauracji coś na wzór KFC za uwaga Sprzedawce,Sprzątaczkę,Kucharza na zmywaku i najwiekszym zaszczytem było stanąć na kawiarni bo tam był niby luz ale wiadomo starsi pracownicy tam częściej bywali niż świerzak pracowałam na umowę o dzieło wypiek ciast:P za 400zł póżniej mnie zwolniono i następną osobę zatrudnili i po miesiącu zwolnili taka tam była rotacja żeby nie dać umowy o pracę.

Gość gość
Tu 13:26 Właśnie mieszkam w zachodniopomorskim gdzie niby " niskie" bezrobocie. Ceny w sklepach wysokie a pensje jak w Ugandzie. Żeby żyć w pl to trzeba się po prostu godzić na egzystowanie albo ustawić się dobrym zawodem. Nie prawdasz?

Gość gość
Up