Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakim kraju widzieliscie najwięcej pieknych kobiet???w polsce??

Polecane posty

Gość gość

w jakim kraju widzieliscie najwięcej pieknych kobiet???w polsce??

Gość gość
Byłem tylko w Niemczech i mimo ze stereotypy bywają mylne to jednak te o Niemkach sa prawdziwe. Polki to przy nich boginie. Nawet te biedne i zaniedbane. Tamte czyste Niemki(nie mowie o mieszancach) które spotkałem to mimo ze bogate to albo ryże albo tlenione na blond. Figura nijaka zdarza sie niezla figura za to twarz jak z horroru. Takie jak Claudia Schiffer zdarzaja sie 1/10000000. Polki zdecydowanie ładniejsze niz niemry. Nie wiem jak w innych krajach.

Gość gość
w jakim kraju widzieliscie najwięcej pieknych kobiet xxx na bałkanach

Gość gość
w finlandii i szwecji, z tym ze nie oznacza to ze kazda jest piekna,angielki i holendery sa brzydkie, niemki i austriaczki przecietne a slowaczki takie jak polki.w innych krajach nie bylam a foty celebrytow nie pokazuja prawdy

Gość gość
W Chinach, bo Chinek najwięcej jest i nawet jak ładna będzie tylko 1/100 to i tak inne nie mają szans :classic_cool:

Gość gośćewunia
Byłam w wielu krajach. Różnią się style w wyglądzie. We Francji elegancka prostota, minimalizm, dystynkcja. W Australii radość, luz, kolor, sport. W USA mega kontrasty. W Italii sporadycznie przepiekna kobieta, generalnie jednak małe i tłuste babki. Najwięcej ładnych i pięknych twarzy jest w Polsce. Niestety gorzej ze stylem.

Gość tramalukta666 death satan god
Japonki z facebook najpiekniejsze na swiecie bo zdrowe sa a polki oblesne i glupie i biedne a polacy najpiekniejsi

Gość gość
no, nie powiedzialabym.w skandynawii sa piekne kobiety ale ubieraja sie i stylizuja zbyt minimalistycznie, dres (ale firmowy), buty sportowe (drogie), zero makijazu (ale i tak nie musza, maja piekna cere).Polki natomiast nie wyjda ze smieciami bez make apu,fryzury i szpilek.Niestety nawet profesjonalny makijaz i gustowne ciuchy nie nadrobia braku urody.jak w finlandii widze brzydka kobiete z duzym nosem, niskim czolem,okragla twarza i meska figura to zakladam ze to Polka i zwykle mam racje.kolor wloso i oczu nie ma tu nic do rzeczy, bywaja i na polnocy brazowookie i ciemnowlose ale rysy twarzy sa ladniejsze

Gość gość
Polki sa ladniejsze od Niemek, wloszek (maga szybko sie starzeją) , austriaczek, angielek i meksykanek( tych prawdziwych z indianska uroda wielkim zadem i ogolnie przysadzistymi). Ładniejsze są: szwedki, australijki, brazylijki i hiszpanki. Innych nie znam. To moje spostrzezenia z wymiany.

Gość gość
wlasnie polki na twarzy przewaznie sa ładne tylko nie umieja sie ubrac i umalowac. Tlenia wlosy niepotrzebnie i maluja sie jak na odpust dlatego wydaja sie brzydkie i tandetne. ale ubior i makjiaz mozna zmienic gorzej z twarzą

Gość gość
Ukrainki są b.ładnie

Gość gość
ja bym powiedziala ze wlasnie z twarzy polki sa brzydkie, finki i szwedki sa sliczne ale czesciej maja nadwage

Gość gość
co wy pieprzycie ????? szwedki piękne??? rany mieszkam tutaj juz tyle lat i jakos nie widzialam tych pieknych szwedek...wg mnie rzadko sie zdarza piękna..wiekszosc ma plaskie i szerokie tylki oraz niskie sa i grube....gdzie wy widzicie te sliczne ???powiedzcie plisss bo ja juz tyle lat tu jestem i jak przyjezdzaja do mnie kolezanki to szwedzi szaleją..sami mowia ze polki i ukrainki oraz rosjanki to najpiekniejsze laski na swiecie i oni za zony wybieraja sobie takie i jak maja kase to sprowadzaja sobie wlasnie ze wschodu kobiety..ci szwedzi mega bogacze ktorych znam i w ktorych firmach pracuje ja i moi znajomi tak robią.

Gość kutaphone
W UK

Gość gość
polki maja najladniejsze twarze zdecydowanie bylam w wielu krajach ale to w polsce widzialam najpiekniejsze kobiety i w rosji oraz na ukrainie. JEDNAK POLKI MAJA TWARZE NAJLADNIEJSZE TYLKO NIE UMIEJA ZADBAC O SIEBIE TAK JAK UKRAINKI I ROSJANKI.

Gość gość
W Hiszpanii,nie mówię, że wszystkie piękne ale jest bardzo dużo takich które są bardzo urodziwe,takie, że mózg się lasuje,szczególnie teki 15-19,takie są poodwalane że szok,starsze mniej już dbają,mają to gdzieś i tak są szczęśliwe a kobiety takie k0oło 40 to nawet w spodniach czy spódnicy z plamą wyjdą na ulicę i mają to w d***e.

Gość gość
gosc 15.27, jestes mezczyzna czy kobieta?powiesz jeszcze moze ze szwedzi sa brzydcy a szwedki szaleja za polskimi burakami i jak tylko maja kase to sobie sprowadzaja ze wschodu?szwedzi lubia polki na pewno nie z urody ale za rodzinnosc, uczciwosc uczuciowosc.Nie leca na wyglad bo i tak im sie opatrzyly pieknosci ktore z drugiej strony zdradzaja, sa zbyt swobodnych obyczajow i nie biora nikogo na powaznie.Wola wiec kogos kto ich potraktuje powaznie niz piekna kobiete ktora bedzie sie spotykac w tym samym czasie z kilkoma innymi

Gość gość
polki i polacy sa brzydcy, stad w naszej kulturze ocenia sie ludzi przede wszystkim z wygladu, bo glodnemu chleb na mysli. w szwecji tego glodu nie ma, ale brakj innych wartosci

Gość gość
jestem polka i uwazam ze polki sa brzydkie, za ladne uwazam np ukrainki, szwajcarki, portugalki

Gość gość
ukrainki to pasztety wiejskie z twarzy.. najpiekiejsze sa holenderki.zdecydowanie.mieszkalam w holandii i bylam zachwycona..wysokie blondynki i szczuple bardzo....piekne..i ubieraja sie z klasa jak francuzki.

Gość gość
Najpiekniejsze sa Wenezuelki bo u nich operacje plastyczne sa bardzo modne.

Gość gość
ale my chyba oceniamy naturalna urode bez operacji co najwyzej z make up

Gość gość
holenderki piekne blondynki?chyba pomylilas ze szwedkami,fakt ze holenderki sa wysokie i szczuple, nieraz kanciaste i kosciste o meskiej sylwetce, ale ladnymi blondynkami nie sa, wiekszosc ma smetne brazowe loczki i konska twarz, rzadko farbuja czy prostuja wlosy, sa "naturalnie szare"

Gość gość
Moze Polki sa i ladne, ale za to same ksiezniczki.....one juz to maja wrodzone i mysla, ze sa najpiekniejsze ....... jak to widze, to mnie bierze.......

Gość kutaphone
kurrwa polki sie nei umywają do angielek i walijek taka np księżna diana była najpiękniejszą moim zdaniem kobietą na świecie!

Gość gość
W Libanie widziałam duzo ładnych i naprawdę pięknych dziewcząt . Sama tez nie jestem brzydka ale az mnie nieraz skęcalo :(.

Gość gość
W żadnym kraju nie widziałem jednoznacznie pięknych czy brzydkich kobiet. Moi znajomi Francuzi będący w Krakowie powiedzieli, że gratuluja tyle naprawdę ładnych kobiet na m2. I wcale nie przyjechali na tani podryw. Ogólnie stwierdzili, że estetyka miasta jest wzbogacona o ładne buzie. Natomiast to co zdziwiło mnie dość bardzo - meksykańskie kobiety. O ile buzie często śliczne, to jednak tandeta ubioru - byleby podkreślić jak największy seksapil - miniowki, duże dekolty, masa taniej biżuterii, mocne rysy twarzy. Trochę niezgodne ze stereotypem pięknych latynosek. Zresztą wiele latynoskich kobiet ma kompleks w stosunku do europejek czy gringo - byłem wiele razy pytany o europejskie kobiety i jakże były rozczarowane, gdy zaprzeczalem, że nie wszystkie to płaskie męskie blondyny i ze są równie gorące.

Gość gość
a prawda jest taka ze piekne sa kobiety mlode i celebrytki.nie ma reguly co do narodowosci i kazdemu sie zdaje ze piekne sa tam gdzie nas nie ma, tak jak francuzi w krakowie ocenili polki sama nie lubie poludniowej urody, preferuje skandynawska ale wolalabym juz mlodego przystojnego wlocha niz starego szweda

Gość gość
Polki są szpetne a najohydniejsza cecha jest budowanie swojego poczucia wartości tylko na wyglądzie. Taki pustak nie ma szans żeby jakiś Amerykanin czy Francuz chciał z nią cos więcej niż seks.