Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona 333

Koleżanka masażystka pocałowała mnie w stopę

Polecane posty

Gość Iwona 333

Jestem od wczoraj trochę zaskoczona i gubię się w domysłach nt. koleżanki. Ona jest zawodową masażystką i czasami robi mi cudownie rozluźniający masaż. Ale wczoraj nie masowała pleców tylko stopy. Powiedziała, że to też bardzo odprężające. Rzeczywiście potwierdzam - bardzo fajne uczucie! Jednak po wszystkim zrobiła coś bardzo nieoczekiwanego. Nim zdążyłam zareagować uniosła mą stopę przed swe oczy i powiedziawszy, że mam piękne palce u nóg (to nie samochwalnie tylko jej słowa) pocałowała największy z nich. Wyjęłam natychmiast nogę z jej dłoni i spytałam co robi a ona uśmiechnęła się tylko i nic nie odpowiedziała. Czy Waszym zdaniem to oznacza? Bo ja jestem w lekkim szoku i nawet dziś nie umiem przestać o tym myśleć. Nikt nigdy dotąd nie całował moich nóg.

Gość gość
jak podczas masażu kotku byłaś bez stanika to koleżanka chciała wprowadzić Cię dziewico w świat lesbijstwa

Gość gość
calowalbym i lizal Twoje slone palce u nóg:classic_cool:

Gość gość
to Ty kotku ją pocałuj w ci.pkę

Gość gość
Iwona 333, obie jesteście lesbijkami?

Gość Iwona 333
@ gość dziś "Iwona 333, obie jesteście lesbijkami?" A skąd! Nigdy w życiu nie byłam i nie jestem żadną lesbijką. Interesują mnie tylko mężczyźni i mam nadzieję, że tak zostanie na zawsze.

Gość gość
Iwona 333, to może mój kootas Cię zainteresuje:)

Gość gość
Tak się bulwersujesz jakby to była co najmniej śmiertelna choroba. Po prostu spodobałaś się koleżance, ot co. Jak będzie cię dalej podrywać, wystarczy powiedzieć, że nie jesteś lesbijką i tyle. Nie wiem czemu ludzie mają z tym taki problem? Ktoś was zmusza do bycia homoseksualistą?

Gość Iwona 333
@ gość dziś "Tak się bulwersujesz jakby to była co najmniej śmiertelna choroba." Nigdzie nie napisałam, że się bulwersuję. Po prostu zaskoczyło mnie to. Gdyby to zrobił mężczyzna pomyślałabym o podtekście jednoznacznie seksualnym. Tymczasem zrobiła to kobieta. Moja bliska przyjaciółka. Pocałowała mnie w największy palec u nogi. No sama przyznasz, że to trochę nietypowa sytuacja. Aż mi się nie chce wierzyć, że ona miałaby być les albo coś. Znamy się nie od dziś. Wiem, że wcześniej miała chłopaków. Owszem, teraz dłuższy już czas jest samotna ale przecież ja też jestem samotna. Samotność jeszcze o niczym nie świadczy.

Gość gość
Iwonko, obie jesteście dziewicami?:)

Gość gość
A skąd! Nigdy w życiu nie byłam i nie jestem żadną lesbijką. Interesują mnie tylko mężczyźni i mam nadzieję, że tak zostanie na zawsze. Tu się bulwersujesz.

Gość Iwona 333
@ gość dziś "Iwonko, obie jesteście dziewicami?" Ona nie. Ja tak. Może Cię to zdziwi ale ja zamierzam czekać z dziewictwem na męża. Nie interesują mnie współczesne trendy, że dziś już nastolatki się kochają. Nie, nie kochają. Oni tylko uprawiają seks. Bo kochać się, prawdziwie kochać, to coś znacznie więcej niż tylko cielesny stosunek. Zdaję sobie sprawę, że to co teraz piszę dla wielu ludzi jest niezrozumiałe. Jak gadanina ufoludka. Trudno. Poczekam na takiego męża, który zrozumie.

Gość gość
ile masz lat Iwonko? czy podczas tego masażu byłaś zupełnie goła? jak często pocierasz palcem ci.pkę do orgazmu?

Gość Iwona 333
@ gość dziś Nawet nie będę Cię cytować. Napiszę tylko tyle, gwoli zaspokojenia Twojej ciekawości, że... ...nie masturbuję się. W całym swoim życiu zrobiłam to tylko dwa razy. Pierwszy raz z ciekawości, drugi z czystej głupoty. Teraz jestem starsza i mądrzejsza. Rozumiesz? (Zakładam, że oprócz penisa masz jakiś mózg, co?).

Gość Iwona 333
13:03 podszyw, masturbuję się palcem po pipce bo to chyba normalne

Gość gość
Fetyszystka stup i tyle

Gość Iwona 333
@ 13:05 - rzekoma Iwona Ty sam jesteś zbokolem i nie podszywaj się pode mnie, bo kiepski masz dowcip.

Gość gość
Iwonka zaloz sobie nick bo beda sie podszywac

Gość Iwona 333
Ale niebieski nick kosztuje 400 zł a ja nie mam tyle kasy na bzdety.

Gość Iwona 333
@ Iwona 333 dziś "Ale niebieski nick kosztuje 400 zł a ja nie mam tyle kasy na bzdety. " Powtarzam: masz kiepski dowcip.

Gość Iwona 333
Co mam zrobić jak ona na następnym masażu pocałuje mnie w ci.pkę?

Gość Iwona 333
chcialabym to powtorzyc ale zrobil mi sie nagniot i wstydze sie troche:(

Gość Iwona 333
@ tajemnicza93 dziś "koleżanka za bardzo się podnieciła przy tym" Możesz mieć rację. Naprawdę. Ja już wcześniej miałam wrażenie, że ona chyba się pobudza przy tych masażach. Wtedy jednak nie zwracałam na to zbytniej uwagi, bo nigdy nie zrobiła nic takiego jak wczoraj. Ale np. zdarzało się, że gdy leżałam na plecach to ona jakby zbyt wiele uwagi poświęcała piersiom podczas masażu. Mówiła, że takie silne "ugniatanie" (jej słownictwo) ujędrnia. A ja wierzyłam jej. Nie widziałam w tym jeszcze podtekstów erotycznych, ani nie wstydziłam się. W końcu obie jesteśmy kobietami, czemu tu się wstydzić? Lecz gdy teraz cofam się pamięcią wstecz, to coś co wcześniej wydawało mi się niedorzecznością (np. miałam często wrażenie, że jest pobudzona masowaniem biustu) teraz zaczynam postrzegać w zupełnie innym świetle. Może ona naprawdę się podnieca dotykaniem mnie, masowaniem, widokiem moich nagości, itd? Straszne... Więc może powinnam zrezygnować z dalszych wizyt u niej.

Gość Iwona 333
Sam masz nagniot na mózgu podszywie.

Gość gość
Iwona 333 dziś Sam masz nagniot na mózgu podszywie. x achtung! podszyw, do tego wulgarny:o

Gość gość
Iwonko, czy ta Twoja koleżanka tylko raz pocałowała Twoje bose stopy czy długo lizała kotku?

Gość gość
ssala ok 30 sekund moj duzy palec u nogi oraz zewnetrzna czesc stopy...