Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauważyliście że samotne matki to przeważnie

Polecane posty

Gość gość
Jacy tu wszyscy porządni bez skazy. Kim ty jesteś autorko żeby oceniać innych? Zajmij się sobą, popatrz w lustro, napewno jesteś taka idealna?

Gość gośćszarik
Ale skond tyle dziecków!

Gość gośćsylwia
Przepraszam za bledy ,pisze z telefonu

Gość tata szarika
Na tym forum wychodzi przećiętnie 3 na głowę... Czy co?

Gość gość
Odpowiadam: Nie zauważyłam, zauwazyłam za to że jesteś nadętą krowa która nic nie wie o życiu a wydaje jej się ze wie. Dobranoc:)

Gość gość
Teraz ja pisze...facet ktory zostawil zone z dzieckiem...I dziecko urodzilo sie po slubie...a moja eks malzonka nie jest lumpiara ani nie wywodzi sie z rodziny patologicznej!!! I zawsze bedzie mogla na mnke liczyc I wie o tym...to moja wina ze odszedlem I nie bylo zdrady zebyscie sobie nie mysleli...poprostu czasem zycie I sprawy tak sie ukladaja...takze podpinam sie pod slowa goscia powyzej...nic nie wiesz o zyciu I masz pewnie jeszcze nascie lat...takze nie zakladaj tak glupich tematow bo obrazasz wiele porzadnych kobiet ktore ze wzgledu na pewne sprawy zostaly same!!!

Gość gość
up

Gość gość
Do autora wątku zastanawia mnie dziecko ile ty masz lat?:-) skoro takie głupie tematy zamieszczasz... I nie racjonalnie myślisz... Po chwalić za głupotę tylko można, no ale cóż to twoje spostrzeżenie każdy może mieć inne ale z twojej wypowiedzi widzę nie dojrzałą osobę. Nieznającą/nieznającym się na życiu. Pozdrawiam

Gość gość
Jak dziewczyna mowi byla dziewica do momentu imprezy pozniej nie bo wypila za duzo i przespala sie z kims to jak ma szukac ojca dla swojego dziecka Nawet nie wie z kim to dziecko straszne dla tego dziecka taka glupia matke miec ktora zielonego pojecia o antykoncepcji ma

Gość gość
Jak dziewczyna mowi byla dziewica do momentu imprezy pozniej nie bo wypila za duzo i przespala sie z kims to jak ma szukac ojca dla swojego dziecka Nawet nie wie z kim to dziecko straszne dla tego dziecka taka glupia matke miec ktora zielonego pojecia o antykoncepcji ma

Gość gość
samotne matki to w 99% zwykłe puszczalskie co albo są pannami z dzieckiem ale porzucone przez męża po zdradzie z kochankiem. Ten jeden procent to wdowy albo kobiety, którym się nie udało w życiu.

Gość gość
Facet u ciebie bylo inaczej po slubie Mowa o 14 czy ty uwazasz ze to kobieta to niedouczona dziew czyna gdzievrodziny malo mowia o seksie bo pewnie tez duzo nie wiedza Dziewczyna z pierwszym facetem powinna dostac tabletki antykoncepcyjne i to powinna dopilnowac jej matka! Bo tej smarkuli nawet namysl nie przyjdzie ale te madre mamuski tez sa zacofane

Gość gość
Do goscia Jak ktos bawi sie penisem to musi tez z nac konsekwencje Kobiety kazda z was mowi moj facet uwaza .zabezpiecza sie a wy? Swiete krowy Potem na osobnym forum wypisujecie bzdura czy mozna zajsc w ciaze bez wytrysku!ietc

Gość gość
gość 2015.06.02 Zrobiłam to tylko jeden raz i jakoś wcześniej się nie puszczałam, więc nie jestem puszczalską. Mój dzieciaczek ma już 7 miesięcy, dopiero w tej chwili zamierzam szukać odpowiedzialnego mężczyzny, wtedy nie miałam szczęścia. smutas.gif x Burak zamoczy i zostanie ojcem a porządny mężczyzna robi za frajera i dostaje ochłapy :( Lepiej być burakiem niż porządnym mężczyzną

Gość agresywna zołza
przykro mi że samotne matki są tak postrzegane,ale nie sposób zaprzeczyć ,sama jestem samotną matką i niestety widzę że 90 % to patologia,uważają one że skoro jestem tak samo samotną matką jak one powinnam je wspierać i przytakiwać,jakie one biedne,skrzywdzone ,bezrobotne. Ja się rozwiodłam w kulturze,nie buntuję dziecka,ciesze sie że dobrze odnajduje sie w rodzinie swojego ojca,nie niszczę ex życia,nie wyrywam kasy,owszem płaci bo to jego obowiązek,poza tym kupuje dziecku różne rzeczy ,zabiera na wakacje wczasy itp,ale i ja pracuję. Takie patologiczne wulgarne łase tylko na kase,nie zhańbione żadną robotą samotne matki to zmora tych normalnych .

Gość gość
gość dziś Ty jeszcze nie zamoczyłeś a już burakiem jesteś:(

Gość gość
Wiele samotnych matek zachodzi w ciaze oszustwem (zapewnia partnera, ze stosuje antykoncepcje, a tak naprawde to chce tylko dziecka i kogos kto ja i to dziecko bedzie utrzymywal). Oczywiscie ze do splodzenia dziecka potrzeba dwojga, ale pewne ustalenia pomiedzy nia a nim nalezy respektowac i stosowac sie do nich, a nie manewrowac dla zrealizowania swoich planow.

Gość gość
Pamietam jak mi moja mama zaproponowala zebym machnela sobie dziecko to nie bede sama Tak mysla baby!

Gość gość
Ja tam nic do samtnych matek nie mam, współczuję im co najwyżej. Za to stwierdzenie, że jak facet nie chce wychowywać nie swojego dzieciaka to jest niedojrzały jest śmiechu warte i to ta matka, która tak twierdzi jest bardziej niedojrzała niżon. Ja jestem kobietą, ale nie zwiazała bym się z dzieciatym facetem bo to już jest inne życie, zawsze są osoby "postronne" angażujące si, a ja nie chce żyć w trójkątach. Co innego gdy oboje są rozwiedzeni, po przejściach, musza sobie od nowa jakoś układać życie itp. Są faceci, którzy sie na to godzą, ale jest ich nie wielu, najczęściej są starsi, sami mają za sobą jakąś historię niedokończoną, są weekendowymi tatusiami. Ale nie ma się co oszukiwac, jest takich nie wieluJak ktoś ma "czystą kartę" to chce się wiązać z również "czystą kartą" bez wcześniejszych zobowiązań, problemów, dzieciaków, byłej żony, byłego, który gdzieś zwiał, ale zawsze może się pojawić, itp. itd.

Gość gość
Antykoncepcja to tabletki spirale kondom plastry nie moze zawiesc oczywiscie nie ma 100 gwarancji Ale sa jeszcze tabletki po wpadce

Gość gość
Typowe na kafe jak ktoś nie przytakuje kobietom i ma inne zdanie to go wyzywają :P Oczywiście też standardowo robienie z mężczyzn centrum zła a z kobiet idealne. niewinne. bez skazy ofiary mężczyzn ! Są mężczyźni źli i dobrzy. Możecie wybrać kogo tylko chcecie. To Wy wybieracie mężczyznę, który potem będzie ojcem waszego dziecka. Nazywacie każdego mężczyznę dupkiem tylko co mają z tym wspólnego chociażby Ci, którzy nigdy nie mieli dziewczyny, nigdy się nawet nie całowali? Nie mają nic z tym wspólnego ale właśnie z tego powodu również się ich czepiacie i ich wyzywacie. Niezależnie od tego co zrobi lub nie zrobi mężczyzna wy ciągle będziecie zwracać uwagę na tych złych, którzy was zranili, ranią i będą ranić a Ci, którzy tego nie robią i tak dostaną rykoszetem.