Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdjęcie innej dziewczyny w portfelu

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu znalazłam w portfelu mojego chłopaka zdjęcie jakiejś dziewczyny. Pomyślałam, że jakieś stare i wyrzucialam je. Wczoraj znalazłam zdjęcie innej. Wcześniej go nie było. To żadna z jego byłych a przynajmniej żadna z tych, które kojarze. Nie jest to też siostra, kuzynka, przyjaciółka. Dodam, że mojego zdjęcia nie ma a to, które znalazłam było ukryte w jednej z bocznych przegródek. Doradzić co robić, cała się trzęse.

Gość gość
...

Gość gość
Pojemne serce ma twój chłopak :)). Ile jesteście razem?

Gość gość
Dopiero rok. Nie jesteśmy gowniarzami on ma 35 lat, ja 29. Twierdzi, że mnie kocha i chcę być ze mną.

Gość gość
Czasy zdjęć w portfelu skończyły się przynajmniej dekadę temu Dziś zdjęcia nosi sie w smartfonie! Kolejna prowokacja?

Gość gość
Też tak myślałam. To nie prawo niestety.

Sprawdź, czy nie ma żony albo kilku żon, bądź dziewczyn. Ja bym go wprost spytała, co to za kobiety. Przeglądnij mu telefon jak będzie spał, może dowiesz się czegoś ciekawego. Może to nikt taki, ale warto się dowiedzieć jeśli Twoje zdjęcie nosi w bocznej kieszonce.

Gość gość
*prowo

Gość gość
Nie ma żon, mieszkamy razem. W telefonie ninic. Niestety przeglądam regularnie po akcji z GG. Flirtowal z innymi, wymieniali zdjecia. Zrobiłam awanturę, bardzo przepraszal, mówił że to z nudów (nie pracuje) i że z tym kończy. Wyłączyłem. Niby wszystko pokazywał, ale jednak go sprawdzam :/

Gość gość
*wybaczylam. Durny słownik.

Gość gość
Ktoś doradzi coś sensownego? Zapytać wprost?

Gość gość
No tu nie ma co doradzać ten związek sie nie uda i tyle. Po pierwsze nie masz do niego zaufania, przeszukujesz jego rzeczy jak jakas desperatka a on i tak będzie flirtowal z innymi laskami.

Gość gość
Może i jak desperacko rzeczywiście, ale chyba mam podstawy, żeby nie ufać? Wierzę,że przestał, ale odbudować zaufanie trudno. Zwłaszcza teraz nie wiem co myśleć.

Gość gość
Z doświadczenia wiem, że tacy się nie zmieniają. Mój eks mając dziewczynę dalej do mnie wydzwania.... Wcześniej to ja go nakrywałam na flirtach z innymi.

Gość gość
Up

Gość gość
.

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Autorko, zastanowiło mnie jedno- napisałas , ze on cos tam robi z nudów, bo nie pracuje (!). 35-letni facet nic nie robi?? To z czego zyje? Kradnie, handluje prochami, jest czlonkiem mafii? Zyjesz z trutniem????

Gość gość
ja mam może i tylko 23lata, ale już zdarzyłam wyciągnąć kilka wniosków z nieudanych związków.. przede wszystkim nie krzyk a rozmowa, jak będziesz gotowa i wyłączysz emocje usiądź z nim twarzą w twarz i powiedz co Ci leży na duszy.. z tego co wywnioskowałam to martwisz się pojawiającymi zdjęciami w portfelu i boisz się zaufać, ponieważ kiedyś nakryłaś go na flircie z innymi. to są fakty które na które musisz uzyskać odpowiedź, żeby wiedzieć jak działać później.. nie bierz w 100% odpowiedzialności za jego charakter, powinniście rozwiązać to razem... a jeśli nie będziesz nigdy pewna co do wierności to odpuść, nie warto się starać za dwoje, mimo wielu lat związku, wieku, finansów i bóg wie co jeszcze :)

Gość gość
Szuka pracy, ale nie może znaleźć. Ja nas utrzymuje.

Gość gość
Masakra.

Gość gość
Up

Gość gość
nie dawaj mu d**y przez tydzien a gotuj mu obiad w stroju jak ta panienka z filmika gwarancja ze zapomi o tej ktora teraz w jego sercu i bedzie chcial tylko ciebie na zawsze 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4

Gość gość
Przez tydzień to chyba za krótko.

Gość gość
Co to za facet którego musisz utrzymywac ???

Gość gość
Czasem tak jest, że się nie ma pracy jakiś czas.

Gość gość
Przemysław się i zapytałam. On mówi, że to koleżanka, która kiedyś dała zdjęcie. Włożył do portfela, zapomniał. To było ze 4 lata temu. Co sądzicie? Portfel rzeczywiście stary-znalazlam tam też wyblakly rachunek z 2012 roku...

Gość gość
Przemysław się? Durny słownik?

Gość gość
Tak durny. Przemoglam się.

Gość gość
Acha.