Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MirekS

Narzędzia pomiarowe

Polecane posty

Gość MirekS

Kupował ktoś z Was narzędzia pomiarowe z tej strony http://pomiarowenarzedzia.pl/ ? Bo słyszałem wiele pozytywnych opinii, które chciałbym sobie potwierdzić nim coś kupie.

Gość gość
nie spamuj prawiku

Ja kupowałem i jestem bardzo zadowolony, jak będę coś potrzebowała to znowu u nich kupie.

>>>Ja kupowałem i jestem bardzo zadowolony, jak będę coś potrzebowała to znowu u nich kupie.<<< x A zalogowałem się tutaj tylko po to, by SPAMOWAĆ i zarabiać na naiwnych :P :P :P.

Gość gość
Jeśli chodzi o tego typu urządzenia, to śweitnej jakości sprzęt od renomowanej marki Leica sprzedaje firma http://www.satellcad.pl/. Co jakiś czas mają też atrakcyjne promocje, więc warto ich odwiedzać

Gość gość
nie polecam tego sklepu.drogo jak cholera

Gość gość
up. up. odświeżam.

Gość gość
Każdemu, kogo interesują narzędzia pomiarowe z czystym sumieniem mogę polecić czujniki ciśnienia i temperatury Dynisco. Mają dystrybutora Dynisco w Polsce, to namiary: http://www.dynisco.com.pl/ Ta firma to czysta jakość i ogromna fachowa wiedza

Gość Jacek265
Ja z kolei polecę tę firmę: http://peltron.pl/ . Mają tu dobrej jakości aparaturę kontrolno-pomiarową. Kupiłem tu parę rzeczy, m.in. miernik do przemieszczeń liniowych i jestem bardzo zadowolony.

Gość Mariuszsolosz12
Ja polecam firmę https://www.test-therm.pl/ TEST-THERM Sp. z o.o. to uznany na rynku dystrybutor i dostawca profesjonalnych przyrządów pomiarowych. Firma zapewnia fachowe doradztwo techniczne przy wyborze urządzeń z naszej oferty. Gwarantujemy terminową dostawę urządzeń do kontroli, pomiarów, sterowania i automatyzacji procesów produkcyjnych, takich jak: czujniki temperatury, przetworniki prędkości powietrza, bezkontaktowe mierniki temperatury jak kamera termowizyjna, testery szczelności i inne.

Gość gość
Narzędzia wysokiej klasy, znakomicie spełniające swoje funkcje można znaleźć u www.zoller.net.pl. Sprzęt pomiarowy kupiony u nich sprawuje się super w odpowiednim zwymiarowaniu narzędzi. Przy takich możliwościach narzędzia spełniają lepiej swoje funkcje.

Gość gość
Najwyższej jakości sprzęt pomiarowy faktycznie można dostać u www.zoller.net.pl. Specjalizują się w wytwarzaniu maszyn do pomiaru i ustawiania narzędzi skrawających, a także ich kontroli. To profesjonaliści dbający o każdy detal.

Gość gość
Narzędzia wysokiej klasy, znakomicie spełniające swoje funkcje można znaleźć u www.rg-narzedzia.com.pl. Ceny są bardzo korzystne w stosunku do jakości. To profesjonaliści dbający o każdy detal.

Gość gość
Warto rozejrzeć się za sprawdzoną firmą, która zajmuje się sprzedażą narzędzi pomiarowych. Jeżeli poszukujecie takiej firmy to polecam wam zgłosić się do www.technicon.pl Produkty przez nich oferowane są wysokiej jakości.

Gość krolon

Świetną jakość i dobrą cenę oferuje firma www.optima-tools.pl. Narzędzia wysokiej klasy, znakomicie spełniające swoje funkcje. To profesjonaliści dbający o każdy detal.

Gość jacekpawlak

Zamawiałem narzędzia pomiarowe od Senero Group i naprawdę poleca. Oprócz tego mają też materiały budowlane, elektronarzędzia i maszyny itd. 

Gość Marek

Narzędzia pomiarowe polecam zamawiać od Kazimieruka, zakład naprawdę godny polecenia . 

Gość irek9019

ja z mojej strony mogę polecić firmę igel-cmm.com . Bardzo dobrej jakości narzędzia pomiarowe! 

Gość Irekjaku

Ja do tej pory wszystkie narzędzia, które były mi potrzebne kupowałem w poprzez firmę Senero. Służą mi do dnia dzisiejszego

Gość arek

Jeśli chodzi o sprawdzoną firmę z doświadczeniem w produkcji aparatury pomiarowej, przede wszystkim różnorodnych dynamometrów to odsyłam was do Centrum Techniki Okrętowej www.cto.gda.pl/z Gdańska. Firma fachowa, solidna, z rozsądnymi cenami.