Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

ile macie lat i ile uzbierane na koncie?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
53 lata, 1,2 mln :) sta艂y pobyt w Niemczech zachodnich w latach 80 :) w贸wczas przelicznik, 1 tydzie艅 pracy w D = 1 rok pracy w PRL

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A ja mam 47 lat, 28 lat pracy, wyzsze wyksztalcenie, pracowalam po 12 godzin dziennie, poki ciezko nie zachorowalam, kredyt hipoteczny na mieszkanie splacam do 60 roku zycia. Niczego sie w tej Polsce opr贸cz kredytu i garba nie dorobilam. Uciekajcie st膮d p贸ki mo偶na. Sama si臋 nad tym zastanawiam. To pa艅stwo z wszystkiego okrada swoich obywateli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 lubi膮cy zabawe
30 lat, mam 5z艂 na koncie, na nic nie zbieram, wydaje i u偶ywam 偶ycia nim zdechne, po co to ciu艂anie i tak tego do grobu nie zabierzecie ludziska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja im starsza tym bardziej oderwana od rzeczywisto艣ci jestem-to taki system obronny przed t膮 rzeczywisto艣ci膮. Zawsze mi si臋 wydawa艂o 偶e zdobywanie pieni膮偶k贸w to lekkie i przyjemne zaj臋cie bo dok膮d granice by艂y zamkni臋te w艂a艣nie tak to u mnie wygl膮da艂o Teraz to ju偶 nie wiem ale nie mam 偶adnej przyjemno艣ci z niczego.

Udost臋pnij ten post

28 lat mercedes e55 amg ferrari 458 italia partament w centrum warszawy zamek pod warszawa nie iwem ile mam na koncie nie umiem takiej duzej liczby napisac...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do lubi膮cego zabaw臋
Chcieliby艣my mie膰 wi臋cej ni偶 cz艂owiek mo偶e si臋 dorobi膰. Dom w g贸rach domek na mazurach apartament nad morzem i jacht na po艂udniu ... A 偶ycie polega艂oby na ci膮g艂ej zmianie klimatu:) wieczne wakacje. ja osobi艣cie kocham pracowa膰 ale mog艂abym tego w og贸le nie robi膰 i czu膰 jeszcze wi臋ksze szcz臋艣cie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 lubi膮cy zabawe dzi艣 30 lat, mam 5z艂 na koncie, na nic nie zbieram, wydaje i u偶ywam 偶ycia nim zdechne, po co to ciu艂anie i tak tego do grobu nie zabierzecie ludziska xxx jak kostucha zacznie si臋 tobie przygl膮da膰 i (odpuka膰) przyp臋ta si臋 jakie艣 raczysko, to zaczniesz 膰wierka膰 inaczej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na wydatki biezace (rachunki itp ) 10 tys, na lokacie mamy 40 tysiakow, nie wiem czy duzo czy malo, mamy 2 samochody, dobry motor, wlasny dom bez kredyt贸w (nie nowy ale stopniowo wyramontowany czyli jak nowy) wgl nie mamy kredytu, wiec chyba niezle,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tzn niezle jak PL zzwlaszcza,ze pracujemy w kraju

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
28 lat i tylko 2000zl. W styczniu wydali艣my prawie 20.000zl na wycieczk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przebieg艂y kr臋tacz imprezowicz
mam 50ty艣 d艂ugu, i szukam banku co po偶yczy wi臋cej!!! Mam zamiar umrze膰 z d艂ugiem minimum 5mln, pohula膰 sobie za czyj膮艣 kase i nic nigdy nie odda膰, hahahahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ludzie, sk膮d wy tyle pieni臋dzy bierzecie?:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
21 lat 735,51 z艂 na koncie- od rodzic贸w :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja oszcz臋dnie dosc 偶yje po to by raz na rok lub na dwa zabalowac na maksa. Tj jakas z******ta wycieczka itp. Chaty swojej nie kupie, bo nie jestem typem ktory zamierza zostac w jednym miejscu na d艂u偶ej wiec sie nie op艂aca. A tak sobie wynajmuje od staruszki za psie pieni膮dze mieszkanko i sk艂adamy z m臋偶em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 ludzie, sk膮d wy tyle pieni臋dzy bierzecie?pechowiec.gif xxxx handel narko i prostytucja to dochodowe interesy i bez podatku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22 lata -500 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
25 lat 36 tys na koncie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15 tys.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
24 lata, 9 tysi臋cy na koncie - stypendia naukowe i oszcz臋dzanie przez ca艂y okres studi贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 REWELACYJNIE ZARADNA
50 lat i 8.000 na koncie. By艂oby wi臋cej, ale 3.000 po偶yczy艂am, niedawno kupi艂am TV za 3tys i laptopa za 1,5tys. I dopiero co wyremontowa艂am z poziomu totalnej ruiny i umeblowa艂am mieszkanie 60m2, koszt贸w tego wol臋 nie liczy膰. A wszystko to z pracy na etacie w Polsce i renty z ZUS + dwie c贸rki studentki na utrzymaniu, bo ja samotna matka jestem. Jak na to patrz臋 to uwa偶am, 偶e jestem REWELACYJNIE ZARADNA. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
REWELACYJNIE ZARADNA --- GRATULUJ臉

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
34 lata, 25 tys euro na koncie

Udost臋pnij ten post

Ja oszcz臋dzam od niedawna, chocia偶 mam ju偶 za sob膮 trzy dyszki. Na koncie mam od艂o偶one jakie艣 14 tys., a drugie tyle zainwestowa艂am w fundusz. Polecam wszystkim regularne oszcz臋dzanie - samemu lub z pomoc膮 eksperta. Ja akurat korzystam z pomocy doradcy finansowego, pana Mendochy - jak kto艣 mieszka w Lublinie to warto si臋 do niego wybra膰. Nie spodziewa艂am si臋, 偶e kiedy艣 b臋d臋 mia艂a na koncie takie pieni膮dze jak teraz, a jednak przy odpowiednim zarz膮dzaniu bud偶etem i regularnym oszcz臋dzaniu, jest to mo偶liwe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰kinia wczoraj Ja mam 27 lat, 140 ty艣 na koncie, st贸wa ze sprzedarzy domu po babci, reszta uzbierana, pracuja na lokacie a ja zbieram dalej TO KUP SOBIE S艁OWNIK ORTOGRAFICZNY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
e,to niekt贸rzy maja mniej niz ja 28 lat - 18 tys

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
28lat, 35 groszy na biurku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
21 lat i 3 tys.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
19 l i 25 tys

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co cie to obchodzi?? pozniej mi konto wyczyscisz gnoju. przyznajcie sie do takich rzeczy w internecie, podajcie jeszcze swoje dane..;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawictwo pospolite 137
30 lat i zero z艂otych nigdy nie pracowa艂em i nie szuka艂em pracy

Udost臋pnij ten post