Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zimny dran

I wanna do bad things with you

Polecane posty

Gość gość
dokładnie. zastanów się dlaczego na tyle gości nie ma żadnego który by był za toba ? pomyśl ?

dziś nie szukam akceptacji, tylko nie rozumiem tego ataku na mnie. Nie wiem nawet, czy to piszą kobiety, czy faceci i komu w czym przeszkadzam. Są tysiące innych tematów, ludzie piszą tu co chcą, o czym chcą i z kim chcą, więc co dziwnego w tym, że ja też tu piszę?

Gość gość
teraz to nawet mi jej trochę szkoda....

Gość gość
....

Gość gość
O przepraszam bardzo :p Nic nie mam do Want, nie mam też zamiaru poddawać Jej wirtualnej psychoanalizie. Absolutnie mi tutaj nie przeszkadza :) Niech pisze co chce i z kim chce :)

Gość gość
bo nie jesteś tą za którą chcesz by cię odbierano. udajesz kogoś innego. to da się wyczuć nawet wirtualnie. a mnie coś takiego irytuje. kobieta.

Gość gość
a cóż innego mogłaś napisać,że teraz już cię to bawi. przecież nie przyznasz się że mieliśmy rację.

Gość gość
Dlatego obstawiam cały czas że to jest Nowa97 przyjaciólka tabasco. Infantylna dziewuszka. Nikt inny :) podobno nie zna Muszki bo jest tu 3 miesiące kon by się uśmiał :D:D:D Przecież pisałaś z ekipą ciotek, tabasco też ale jako fałszywa ewa

Gość gość
Tematów jest dużo,ale bijesz głupotą na głowę wszystkie inne znane panie. Twoje wejście powiedziało wszystko,a ta dyskusja tylko kropkę postawiła. Udawać w sieci też trzeba umieć. Kobieta.

Gość gość
To nawet znaczenia nie ma,które to wcielenie,skoro każde kolejne jest bardziej żenujące.

Gość gość wyglancowany
A kogo Want udaje, kim nie jest? Pytam z ciekawosci :) i z lenistwa, bo nie chce mi sie czytać wstecz calego topiku

Gość gość wyglancowany
Dlaczego uważacie że Want jest głupia?

Gość gość
Na pewno niedowartosciowana.

Gość gość wyglancowany
A nie do tego czasem służy forum? żeby sie troszeczkę dowartościować? Jedni sie dowartościowują wytykając innym wady, robiąc im psychoanalizy, hejtując, inni flitując, kto jest lepszy a kto gorszy?

tak i odpisałam. ok, coś masz z tą pocztą. Piszmy tutaj, ale masz mnie ochrzanić jak znowu będę zwracać uwagę na to, co wypisują te zazdrosny baby :)

Gość gość
Bad girl chciała zagrać,tylko jej się nie ten avatar i stopka wgrały.Potem to już zrobiła masaż na klawiaturze i poza tym chce udowodnić,że zasługuje na tytuł boginii seksu.

Gość gość
Tekst z zazdrością jest tu popularny.Szybko się nauczyłaś i znajomości nawiązałaś.I wiadomo,że stąd nie odejdziesz.To też typowe.

Gość gość
Want piszą tu zakompleksieni ludzie, którym przeszkadza że się ugadujecie a oni tego nie potrafią. zwykły prostacki hejt pozbawiony choćby cienia myślenia. te same oskarżenia że ktoś kogoś udaje kierują do wszystkich normalnych ludzi. oni chcą wymazać z waszych twarzy radość. podłe działanie

Gość gość
Ja jestem facetem, piszesz, ze nie oceniasz i nie obrazasz, a "zazdrosne baby" to niby co? Wydaje Ci się, ze zminy to jakies bożyszcze? U niejednej tu probowal, czasem cos wyrwie. A Ciebie to wystawil tu na pośmiewisko. Nie może zalozyc innej @? Zreszta sa jeszcze komunikatory, skype, telefon, po co tu?