Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fru tu fru tam

Pomoge wyjechać do USA, zacznij nowe życie

Polecane posty

Gość Raj w PL
w Polsce przerażają mnie 1. nędzne zarobki 2. kosmiczne ceny 3. mentalność ludzi 4. służba zdrowia 5. pożyczki 50 letnie na 30m2

Gość ludek chicago
Polska dzielnica w Chicago się wali, meksyki przejmują i yuppies, 1/10 tego co było w latach 80tych, za parę lat tam już nie będzie polaków, 50% polskich firm i sklepów padło i są zamknięte, brak napływu świeżej krwi z kraju

Gość gość
To fakt,zarobki tu są nędzne,ale możesz wyjechać do pracy np do dowolnego kraju w europie i masz już inne zarobki,to po uja do usa?ja się pytam.Mój mąż pracuje w Anglii,co dwa tygodnie jest na weekend w domu,a raz w mies,na tydzień i żyjemy bardzo dobrze.Nie w luksusach,ale spokojnie.Więc można.Jednak ja nie chce na stałe wyjechać.Byłam w Anglii i bardzo mi się nie podobało.

Gość gość
To niech sobie znoszą te wizy turystyczne,mnie to nie interesuje.Może kiedyś polecę zwiedzić stany,choć mam inne plany.Stany mnie wogóle nie kręcą.Plastikowy kraj.

Gość byłem w UK
gość dziś xxxx ale co to za życie? każdy gdzie indziej? takie układy kończą się zawsze rozwodem

Gość gość
Moja kuzynka,która wyjechała 19 lat temu chce wrócić spowrotem.Tylko że ona ma męża amerykanina i dwójkę dzieci.Nigdy tam się dobrze nie czuła,a teraz jak mi pisała wogóle tam nie chce być.

Gość gość
gość dziś weź karte kredytową, tam wcale tanio nie jest zwiedzać

Gość gość
Jak każdy gdzie indziej?Widzimy się naprawdę często.Ja pracuję tu zawodowo,mąż tam bo zarobki lepsze.Nie odczuwamy tj rozłąki,tym bardziej że jest cały tydzień w domu a wtedy,jeździmy zwiedzamy itp. Skończyliśmy dopiero budowę domu,a teraz urządzamy to jeszcze mąż trochę tam popracuje,a potem wróci.

Gość jankesi to debile
gość dziś Moja kuzynka,która wyjechała 19 lat temu chce wrócić spowrotem.Tylko że ona ma męża amerykanina i dwójkę dzieci.Nigdy tam się dobrze nie czuła,a teraz jak mi pisała wogóle tam nie chce być. dała doopy jankesowi? nie do wiary!!!

Gość gość
usa to chory kraj.

Gość tam gdzie trawa jest zielona
gość wczoraj usa to chory kraj. zzzzzz niestety każdy kraj jest chory, w jakimś stopniu

Gość gość
W Szwecji państwo ludzi doi jak ostatnie szmaty. x zapewniam cie ze Polska doi ludzi o wiele bardziej jak bys sobie wsystko na spokojnie przekalkulowal

Gość gość
wszystkie kraje doją wszystkich, nie ważne gdzie, to system jest wrogiem nie my sobie

Gość gość
Jak by ktos mi zalatwil jakas normalna prace a nie budowa ,ktora pozwoli mi sie utrzymac to czemu nie.I tak musze sie hajtnac. Ale co w usa mozna robic na czarno poza najgorszymi pracami.

Gość gość
1500-1600 dolarow za 5 dni pracy po podatkach :) na reke weekendy wolne jako truck driver gdzie tyle zarobicie ? haha europa to bieda

Gość stany się skończyły
na czarno w usa to teraz nawet na sprzątaniu nie da się pracować ani na budowie u polaka, praktycznie wszędzie wymagają papiery więc odradzam wyjazd do pracy na czarno, to już nie te czasy co kiedyś, do tego mieszkania bardzo drogie na wynajem, 50% zarobków idzie wielu ludziom tylko na mieszkanie, a gdzie reszta kosztów przeżycia?

Gość kris88
Ja chcialbym wyjechać do Chicago lub okolic. Jeśli byłby ktoś w stanie pomóc z wizą byłbym wdzieczny.

Gość gość
a ja chcę wyjechać wraz z rodziną, napisz mi proszę co i jak na flatsmarta@gmail.com

Gość chicago
Dnia 7.11.2016 o 09:57, Gość gość napisał:

a ja chcę wyjechać wraz z rodziną, napisz mi proszę co i jak na flatsmarta@gmail.com

Loteria wizowa chyba jest obecnie