Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blizny po operacji serca

Polecane posty

Gość gość

Zaraz po urodzeniu wykryto u mnie wadę serca, którą usunięto za pomocą operacji. Mimo, że wada zniknęła to blizna nadal widnieje. Po tylu latach nauczyłam się z nią żyć i chować ją, ale nigdy nie nauczyłam się jej zaakceptować. Nie mam pojęcia jak to zrobić. Najbardziej boję się, że kiedy poznam jakiegoś partnera i w końcu zdecyduję się mu o tym powiedzieć on nie zrozumie tego. Czy może któraś ma jakieś doświadczenia z tego zakresu? Bardzo pomogłaby mi wymiana jakiś doświadczeń.

Gość gość
Kobieto, ja mam cały brzuch poharatany rozstępami, co dopiero jedna blizna. :classic_cool:🖐️ I jakoś mój facet mnie kocha :classic_cool:

Gość gość
Kochana, ja mam duzo blizn na ciele po roznych operacjach a powodzenie zawsze mialam. Na poczatku wstydzilam sie troche, ale potem stwierdzilam, ze szkoda zycia, albo mnie ktos akceptuje w calosci albo nie akceptuje w ogole. Dodam, ze mialam duzo wiecej niz jednego partnera i zadnemu to nie przeszkadzalo. Glowa do gory!

Gość gość
Jak zamaskować taką blizne na plazy?

Gość byjka33
Z tego co wiem jest kilka sposobów na zasłonięcie czy nawet na zniwelowanie blizny. Zajrzyj sobie na http://wszystkoobliznach.pl/ , tutaj wszystkie merytoryczne informacje na temat blizn znajdziesz. Nawet, niektóre dziewczyny się odezwały i opowiedziały swoją historię, może część z tych opowiadań troszkę Cię umocni :)