Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lekko randkująca

Nie mam doświadczenia w randkowaniu przez Internet POMOŻECIE?

Polecane posty

Gość Lekko randkująca
Gościu, wyluzuj, bo żyłka Ci pęknie :) Na Gumtree i tym portalu jestem od lat, rozmawiam z różnymi ludźmi, w tym kobietami, o różnych rzeczach, wiele się dzięki temu nauczyłam :D

Gość Lekko randkująca
Podbijam

Gość gość
khjh

Gość gość
na czatach tez mozna kogos poznac.

Gość gość
Nie mam doświadczenia w randkowaniu przez Internet POMOŻECIE? x W internecie sie nie randkuje. W internecie się poznaje kogoś a randkuje w realu.

Gość Lekko randkująca
Nie lubię atmosfery panującej na czatach i myślę, że tam nie można poznać nikogo wartościowego. Chodzi mi nie o to, gdzie randkować czy poznawać ludzi, a po czym odsiać ziarno od plew, czyli po początkowych rozmowach tych, co się do związku nadają od tych, którzy się nie nadają.

Gość gość
sama musisz to wiedziec.

Gość gość
Na tym polega bycie dorosłym, że samemu się podejmuje decyzje i kieruje własnym rozumem. Czasy kiedy tatuś albo mamusia prowadzili za rączkę już masz za sobą.

Gość Lekko randkująca
Jeśli czegoś nie wiem, to nie wstyd pytać bardziej doświadczonych. Widzę natomiast, że Ty masz kompleksy i leczysz je anonimowym przygadywaniem innym na forach. Spróbuj stosować afirmacje. Kiedy poczujesz się szczęśliwy/a sam/a ze sobą, przestaniesz czepiać się innych :)

Gość gość
Autorka, ja ze swego krótkiego doświadczenia randkowego potwierdzę, to co wczoraj pisały dziewczyny :) o tej weryfikacji w realu i budowaniu złudnego obrazu kogoś w internecie. Do tego dochodzi też sprawa pięknych gestów, ciągłych pochwał, gadek jaka to jesteś wyjątkowa, o tym jak tęsknili itd., nie wiem kto się na to nabiera i kto normalny tęskni za kimś z kim np. trzy razy rozmawiał w sieci :/ Wkurzają mnie takie typy, które klepią w tą klawiaturę z przeświadczeniem, że właśnie napisali to, co kobieta chce słyszeć, więc zapunktowali.

Gość Lekko randkująca
Fajne były wczorajsze rady :)

Gość gość
jak ledko jesteś randkująca?

Gość gość
Napisałem Ci że jesteś dorosła i że powinnaś mieć swój rozum, a Ty w odpowiedzi mnie obrażasz. Nic dziwnego że jesteś sama. Nie będę już na Ciebie tracił czasu.

"gość dziś " Nikt Cie nei obraża. Autorka jest miła i kulturalna a Ty jesteś agresywny i atakujesz chamskimi komentarzami, wyluzuj. Dosyć mam ludzi na kafe, którzy przyszli tu by się na kimś wyżyć.

Gość gość
albo sreberko.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ciekawy temat choc juz wiele razy poruszany. Net to wspolczesny srodek komunikacji miedzyludzkiej. Czas to zaakceptowac. Net jest taki jaki jest. Lepiej go poznac niz na niego narzekac. Moze sie przydac. Wirtual rzadzi sie swoimi prawami i te prawa tez warto znac. To sie moze przydac. Na pewno warto jak najszybciej przejsc na real jesli znajomosc ma trwac dluzej i jesli nie ma sie wytwarzac nierealnego obrazu osoby po drugiej stronie kabla. Ale to chyba wszyscy wiedza? Pozdrawiam Katrinakasia. Bardzo lubie czytac Twoje wpisy.

Gość gość
fikuMikuu dziś "gość dziś " Nikt Cie nei obraża. Autorka jest miła i kulturalna a Ty jesteś agresywny i atakujesz chamskimi komentarzami, wyluzuj. Dosyć mam ludzi na kafe, którzy przyszli tu by się na kimś wyżyć. x Jeszcze gorsi są ci, którzy są tu tylko po to żeby sobie pojęczeć i ponarzekać.

Gość gość
Chyba jednak nie gorsi :) Dziwne by było, gdyby powstawały wątki: "jestem taka szczęśliwa, zawsze wiem co robić"

"Jeszcze gorsi są ci, którzy są tu tylko po to żeby sobie pojęczeć i ponarzekać." Gdzie ja w tym temacie narzekam? Wchodzę na tematy innych, wypowiadam się w temacie, bez ubrażania innych, bez agresji, bez wylewania własnych zali czy frustracji. Załóż temat: jestem zły i mam ochotę zwyzywać ludiz i tam wyzywaj.

Gość gość
Nie zrozumiałaś sensu mojej wypowiedzi skierowanej do konkretnej osoby ;)

Gość Lekko randkująca
Może chodzi o narzekaczy, nie robiących nic w kierunku zmiany?

Gość gość
A poza tym Fikula to dowala Ci kobieta a nie facet

"Napisałem Ci" dlatego edytowałam swój post, bo napisałaś jak facet, mimo ze przedtem myślałam że jestes kobietą.

"A poza tym Fikula to dowala Ci kobieta a nie facet" Nie zauważyłam żeby ktoś mi dowalał, zauważałam sfrustrowaną osobę, która wyżywa sie an autorce wątku. Nie trawię takich ludzi.

Gość gość
16.25 to pisz ze zrozumieniem. Nikt nie musi rozumiec twojego belkotu. Nie umiesz sie wyrazac jasno zeby kazdy wiedzial o co chodzi.

Autorko, jak widzisz na powyższym przykładzie, ludzi ew necie czuja sie bezkarni, śmiali, mówią to czego nigdy nie powiedzieliby w oczy. Faceci składają "propozycje" a gdy zostaną odrzuceni w kulturalny sposób, ich urażona duma powoduje różne dziwne zachowania, np. zacznie cie taki wyzywać, że jesteś najgorszą (bo go odrzuciłaś). W necie ludzie na więcej sobie pozwalają, są bardziej chamscy, śmiali. Musisz mieć do tego dystans i kwitować krótko a następnie olewać.

Gość gość
gość dziś 16.25 to pisz ze zrozumieniem. Nikt nie musi rozumiec twojego belkotu. Nie umiesz sie wyrazac jasno zeby kazdy wiedzial o co chodzi. x Ogarnij się i poza prostym składaniem literek spójrz na kontekst (możesz nie zrozumieć, więc wyjaśniam: spójrz na to do czyjej wypowiedzi nawiązuję). Uda Ci się? Wierzę w Ciebie :), nawet ameba nie miałaby z tym problemów.

"nawet ameba nie miałaby z tym problemów." weź sie juz nie kompromituj :O Rozumiem że to twoje hobby, podnoszenie swojego ego ubliżając innym, ale to się leczy kobieto :O

Gość Lekko randkująca
Ano, widzę :) Umówiłam się wstępnie z takim jednym w przyszły weekend :)

Gość gość
Dlaczego nie możesz poznać w realu? Przez internet sporadycznie pojawiają się uczciwi..Bażd ostrożna, nie podawaj swojego adresu, nr. .telefonu.