Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego nie lubicie w wyglądzie i ubiorze kobiet?

Polecane posty

Gość gość
Jak widze babke w spodniach,balerinach i z krotkimi wlosami to automatycznie odwracam glowe i taka nie ma u mnie szans,bo to tak jakbym patrzyl na innego faceta.Sexi laska powinna miec dlugie wlosy,krotka zwiewna sukienke,delkatny makijaz i szpileczki. Sorry,ale laski same pozbawiaja sie atrybutow kobiecosci takich jak szpilki czy sukienki i o zgrozi scinaja paskudnie wlosy a potem dziwia sie,ze faceci nie zwracaja na nie uwagi.Skoro psedo wygoda jest dla was wazniejsza to dalej chodzcie w klapkach,meskich spodniach i fryzurze ala Zielinska:O

Gość gość
Nie spinajmy się panie, dajmy im się wypowiedzieć, bo to ciekawe :) Mimo wszystko świat jest taki, że większość młodych kobiet chodzi w trampkach/adidasach i znajduje się taki, czy nawet kilku, którzy uważają, że są śliczne ;) Nudno byłoby chodzić codziennie w czerwonej kiecce na wysokim obcasie (tylko stopom nie byłoby nudno), nudno też jest codziennie w bluzie i adidasach.

Gość gość
patrzcie ile prawiki mają wymagań, brzydkie to i głupie ale roszczeniowe, że hoho :D powodzenia w znalezieniu, daję szansę 1:100 000 000 :D:D

Gość gość
Zeby dziewczyna byla sexi to wg.mnie powinna miec: -dlugie,proste wlosy -niebieskie oczy -cycki rozmiar c lub d -maly zgrabny tylek i waska talie -byc wysportowana i umiesniona bez zbednych faldow na brzuchu -miec duze usta jak angelina jolie -male stopki -maly nosek -wygolone nogi,pachy,cipke -cienkie brwi

Gość gość
Wymagania to jedno, ale nieźle walą tekstami "durne baby, babochłopy" albo "odwracam głowę, bo wygląda jak facet", to jak chodzisz po mieście to pewnie ciągle machasz łbem jak jakiś paralityk, bo albo facetów widzisz, albo kobiety w spodniach :D

Gość gość
Hm nikomu sie nie podobaja, a jakos wszystkie te laski w trampkach, balerinach, spodniach, szortach , kokach na glowie itd. maja facetow - obserwuje na miescie.

Gość gośćM
"Skoro psedo wygoda jest dla was wazniejsza to dalej chodzcie w klapkach,meskich spodniach i fryzurze ala Zielinskapechowiec.gif" xxx To nie jest pseudo wygoda. Wierz mi, że ciężko o wygodne szpilki, a nawet jak są wygodne, to raczej dla takich, co z auta do budynku i z budynku do auta. Jak ktoś chodzi, jak ja po kilka godzin dziennie (minimum 1 godzina samego chodzenia, nie licząc stania, siedzenia np w pracy, w sklepie), to w szpilkach nie da się zbyt wiele razy tak wyjść. Jak ostatnio pochodziłam w butach na obcasie (nie szpilka, obcas) ok 3 godziny, to tylko oglądałam odciski. Nie odcisk, a po kilka na każdej stopie. Sami się katujcie dla obcych ludzi. A sukienki? No ja na przykład mam jedną nad kolano obcisłą, elegancką, a tak to takie dłuższe mam zwiewne, a sztywniejsze mam krótkie. Co to oznacza? Że jak jest gorąco, to zakładam krótkie, jak jest chłodniej, to dłuższe i ewentualnie rajstopy/pończochy, ale jak wieje, to nie założę zwiewnej spódnicy, bo nie będę jej cały czas trzymać jak głupia. To NIE jest PSEUDO wygoda.

Gość gość hmm
a jak kobieta wyglada gorzej w sukienkach, spodnicach za to w spodniach wyglada o wiele lepiej? :) to co wtedy?

Gość gość
Dla mnie kobieta MUSI miec dlugie (najlepiej do tali)wlosy.Faceci za to powinni strzyc sie na jezyka albo nosic bardzo krotkie wlosy,zeby wygladac mesko.Tak jest ten swiat zbudowany,ze facet ma krotkie a kobieta dlugie wlosy.Podstawa jest tez wg mnie sukienka na ramiaczka do polowy uda i szpilki.

Gość gość
tak niech ma dlugie pieknie rozdwojone wlosy na koncach dzieki ktorym nie widac ze jest ich malo bo maja tzw koncowki jak siano dzieki ktorym jest wieksza ich objetosc :)

Gość gość
Podstawa jest tez wg mnie sukienka na ramiaczka do polowy uda i szpilki. xxx podstawa na lato, bo sukienka na ramiączka to ciepła nie jest, ale z kolei w upał to w szpilkach mogą się palce smażyć i do tego lepsze są sandały, zwłaszcza jak człowiek zmęczony gorącem, to lepiej chodzić na płaskim, bo to mniej ryzykowne :) ideał jest owszem ładny, ale jakże nieżyciowy :)

Gość gość
kobieta nic nie MUSI :) kobieta nie jest ozdoba a czlowiekiem

Gość gość
Z większości opisów wyłania mi się taka cizia, co,własnego gustu i stylu nie ma. Wybaczcie drodzy mężczyźni ale wasz opis super kobietki wygląda dość słabo. Po pierwsze nie kumacie najnowszych trendów i nie rozumiecie że seksapil tkwi w osobie a nie w tym co ma na sobie lub czego nie ma. Po drugie wymaganie od kobiety chodzenia wiecznie na obcasach nie znając tematu konsekwencji dla jej stóp i zdrowia jest zwykłym prostactwem. Po trzecie jak pojawi się przed wami piękna kobieta na siłowni w leginsach i adidasach to na pewno będzie skreślona, ta jasne.... Co do krótkich włosów sama sobie takie zafundowałam, i co najlepsze obcięłam mega długie do pasa,na krótką fryzurkę z wygolonym bokiem - efekt, tylu adoratorów w zeszłe wakacje,miałam że się opędzić nie mogłam, ale zrozum tu facetów

Gość gośćM
" ideał jest owszem ładny, ale jakże nieżyciowy usmiech.gif" xxx Nie, nie. To są nasze kaprysy dla pseudo wygody. :D

Gość gość
z******ty pomysl! kobieta niech chod******ieckach nawet zima, najwyzej sie przeziebi i nogi polamie na szpilkach bo moze sie tylko poslizgnac na lodzie :D a latem cio z tego ze wiatr wieje tak ze malo lba nie urwie, ma byc zwiewna i krotka, a palce od nozek najwyzej odpadna od goraca i juz nigdy nie beda bolec ;)

Gość gość
-wlosy tylko dlugie rozpuszczone,brazowe albo czarne -koronkowe bluzki -przezroczyste bluzki spod ktorych widac stanik -WYLACZNIE szpilki albo koturny -spodniczki mini,sukienki -kozaki na szpilce -ponczochy Wiesnackie i obrzydliwe jest: -podkolanowki albo rajstopy -trampki,baleriny -bluzki z kolnierzami -dlugie spodnice/sukienki ala wlasna babcia:O -wlosy farbowane na czerwono lub blond w dodatku sciete na krotko jak facet -Szorty do obcasow,wtedy laski wygladaja jak transwestyci na szpilkach -golfy -bluzy z kapturem -spodnie z szeroka nogawka -spodnie z kantem-one sa tylko dla facetow.

Gość gość
"Nie, nie. To są nasze kaprysy dla pseudo wygody" XXX quasi-wygoda :D w rzeczywistości całemu światu jest niewygodnie od patrzenia ;) Teraz kiedy to już wiem zadbam o ludzkość.

Gość gość
Ostatnio widzialam taki obrazek w urzedzie- spodnie na kant,biala koszula,meskie pantofle i do tego jakas dziwna teczka plus rude wlosy obciete na b.krotko i jakos do gory zaczesane.Koorwa bylem pewny,ze to facet stoi a to cos sie odwrocilo i patrze wymalowany babski ryj :-D :-D :O.Koorwa kijem bym nie tknal takiego transwestyty:O

Gość gość
Jadę w następny weekend spędzić czas nad jeziorem, w drewnianym domku i przy ognisku. Jak myślicie założyć koronkową bluzkę i białą spódniczkę + szpilki czy może sukienkę i sandałki na obcasie?

Gość gośćM
Szpilki, hm koronkową bluzeczkę na ramiączkach i krótką zwiewną spódniczkę. A i niezależnie od pogody (czy upał, czy wiatr) rozpuść swoje włosy do pasa. ;)

Gość gośćM
W sumie, jak to jest weekend, to jednego dnia może być ta bluzeczka i spódniczka do szpilek, a drugiego sukienka i snadałki na obcasie. Rozpuszczone włosy codziennie.

Gość gość
gośćM, dzięki za rady, tak zrobię, bo nie chciałabym wyglądać wieśniacko i obleśnie, albo żeby ktoś sobie pomyślał, że pseudo wygoda jest ważniejsza niż osoby patrzące. O, co to, to nie!

Gość gość
Majtek i stanika. Lubie gole d**y:-P

Gość gość
gość dziś hahaha dobre, pewnie o to właśnie im chodzi. Dodam jeszcze że jak panowie oczekują od nas takich stylówek to ja oczekuję codziennych wyjść do restauracji, co tygodniowych wyjść na bankiet i co miesięcznych wyjść do opery/teatru :) Dodatkowo przyda się limuzyna która podwiezie nas w każde miejsce abym stópek nie przemęczyła w obcasach, bo jeszcze spuchną i będą bleee i fuuj. Oczywiście na okres jesienno-zimowy przeprowadzimy się do Kalifornii albo inne ciepłe miejsce, abym się nie przeziębiła w tych zwiewnych krótkich sukieneczkach:D

Gość gość
dlaczego wszystkie baby chca wyglac tak samo? wszedzie tylko dziny i baleriny, zero oryginalnosci

Gość gość
Dodatkowo przyda się limuzyna która podwiezie nas w każde miejsce abym stópek nie przemęczyła w obcasach, bo jeszcze spuchną i będą bleee i fuuj (...) XXX Ooo tak, limuzyna prosto pod salon bardzo by pomogła :) Bo piękno nie powinno stąpać po wybrukowanych chodnikach, tylko po parkietach :)

Gość gość
Glupie baby same z siebie robia facetow w tych krotkich kudlach i plaskich butach.

Gość gość
dlaczego wszystkie baby chca wyglac tak samo? wszedzie tylko dziny i baleriny, zero oryginalnosci xxxx A jak każda założy klasyczne szpilki + kiecka do połowy uda, to będzie różnorodnie?

Gość gość
Glupie baby same z siebie robia facetow w tych krotkich kudlach i plaskich butach. xxx Czy cechą kobiet jest trzymanie pięt z dala od podłoża? :D

Gość gość
Sorry,ale ja bym nawet nie spojrzal w strone laski ubranej w adidasy,bluze z kapturem i dzinsy.