Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego nie lubicie w wyglądzie i ubiorze kobiet?

Polecane posty

Gość gość
10:17 tak! Ja rozumiem, że mężczyźni mają taki wzór kobiecości i seksapilu jaki tu podali. Ok. Mój facet też lubi szpilki, sukienki eksponujace figurę. W żadnym wypadku nie podobaloby się pomysł, żebym tak chodziła po mieście na spotkanie z koleżankami czy po zakupy do marketu. Uzasadnia to w prosty sposób - nigdy nie wiesz jaki typ s********a spotkasz na ulicy. Ciekawi mnie, ilu z facetów, którzy piszą te posty ma stałe partnerki i czy one spełniają ich wymagania na co dzień, nie tylko od święta.

Gość gość
szczerze to mam bardzo głęboko w doopie zdanie facetów na ten temat :D mam chłopaka od 2l, poznał mnie w dżinsach, adidasach i t-shircie :P lubi gdy dziewczyna nosi sukienki, spódnice, leginsy i ma długie włosy no a ja nie zakładam takich rzeczy nigdy a włosy cały czas ścinam albo do ramion albo trochę za :) no raz założyłam sukienkę żeby zrobić mu przyjemność, był owszem bardzo zachwycony no ale jednak o wiele lepiej czuje się w spodniach więc już nigdy nie założyłam (nawet gdy bardzo nalegał) i nie założę już żadnej kiecki :)

Gość gość
Hmmm....mam krotkie wlosy, nosze spodnie i mam tatuaze. Moj chlopak mnie kocha i czesto targa te moje krotkie wlosy z czulosci. Wiec chyba nie jest zle :)