Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

olxia_

M贸j dietownik czyli walka z kilogramami.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Hej. Czy mog臋 dolaczyc do Was od jutra? Dzis zakupy i od jutra start . Waga 63kg. Cwiczyc b臋d臋 na orbim i z Chodakowska.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 myszka66600
Ja si臋 nie mog艂am wieczorem do kompa dopcha膰, bo m膮偶 "pracuje"... Ale nie uwa偶am by wczoraj by艂o 藕le, na obiad ry偶 z warzywami i kurczakiem, gdzie艣 ko艂o 15,30, a potem kolacja dopiero 19,20 p贸艂 makreli GosiaLodz -->> to ja jestem jakim艣 cudownym wyj膮tkiem, bo dzi臋ki tabsom anty schud艂am... i teraz te偶 musz臋 w ko艅cu M艂odego od cyca od艂膮czy膰 i uda膰 si臋 do lekarza w wiadomym celu :) mo偶e trzeba dobrze tabsy dobra膰? nie wiem nie znam si臋, mo偶e jestem takim dziwad艂em ;) Tamitu -->> masz 168 cm i wa偶ysz 52 kg? malutko... to ile chcesz jeszcze chudn膮膰? A m贸j plan na dzi艣 to taki ooo: 1 艣niadanko - kanapka z szynka i rzodkiewkami, godz. 6,30 2 艣niadanko - gar艣膰 truskawek i 2 nektarynki, godz. 10 przek膮ska - kefir, godz. 13 obiad - gotowany filet z sosem czosnkowym, godz. 16 kolacja - chyba ju偶 tradycyjnie "co艣", godz. 19 id臋 troszki popracowa膰, odezw臋 si臋 za czas jaki艣 ;)

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny. Wracam do Was od dzisiaj. Przestawiam si臋 na diet臋 5 posi艂k贸w dziennie i mo偶e b臋d臋 kalorie liczy膰. Jeszcze do ko艅ca nie wiem. Ale musz臋 si臋 w ko艅cu za siebie wzi膮膰, bo stres ju偶 za mn膮 a kilogramy jeszcze dosz艂y, aj. Moja waga to 77kg czyli jaki艣 1-2kg do przodu. Do tego chyba dorzuc臋 膰wiczenia i jakie艣 masa偶e na m贸j celulit aj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Minionka89
Hej. Dzisiaj na 艣niadanko bu艂eczka z dyni膮, bia艂ym serkiem, rzodkiewk膮 i szczypiorem. Do tego czerwona herbata, kt贸ra podobno jest bardzo dobra na odchudzanie:) potem po膰wicz臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna41
No to ja te偶 sie do dzi艣 do艂膮czam- mia艂am od czwartku bo w 艣rode wracam z urlopu. U moich rodzic贸w nie ma wagi i 偶le mi z tym , my艣le 偶e te ostatnie 2 dni to nikt sie nie zorientuje ze sie odchudzam. Zrobi艂am przegl膮d maminej lod贸wki i wymy艣li艂am sobie w miare dietetyczne menu; 1.czere艣nie- zjad艂am miske zanim wesz艂am na kafe 2. jogurt nat 3. pier艣 z kurcz. z cukini膮 4.twar贸g ze szczypiorem 5.2 jajka ze sa艂at膮 i pomidorem Trzymajcie za mnie kciuki ,偶eby mnie mama nie skusi艂a jakimi艣 s艂odko艣ciami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna41
No to ja te偶 sie do dzi艣 do艂膮czam- mia艂am od czwartku bo w 艣rode wracam z urlopu. U moich rodzic贸w nie ma wagi i 偶le mi z tym , my艣le 偶e te ostatnie 2 dni to nikt sie nie zorientuje ze sie odchudzam. Zrobi艂am przegl膮d maminej lod贸wki i wymy艣li艂am sobie w miare dietetyczne menu; 1.czere艣nie- zjad艂am miske zanim wesz艂am na kafe 2. jogurt nat 3. pier艣 z kurcz. z cukini膮 4.twar贸g ze szczypiorem 5.2 jajka ze sa艂at膮 i pomidorem Trzymajcie za mnie kciuki ,偶eby mnie mama nie skusi艂a jakimi艣 s艂odko艣ciami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Ale si臋 ciesz臋, 偶e Ci臋 Agnieszko znowu widz臋 :) Tamitu witaj i go艣膰 - pewnie, 偶e mo偶esz do艂膮czy膰. Ja dzisiaj na 艣niadanie mam ciemn膮 z serkiem i pomidorem, a po 艣niadaniu uciekam si臋 opala膰 nad rzek臋 i bior臋 ze sob膮 owoce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna41
Ale upa艂......... mia艂am zamiar sie poopala膰 ale zrezygnowa艂am , mo偶e po po艂udniu a co u Was?

Udost臋pnij ten post

Czesc babeczki, ja tylko na chwilke, bo w przerwie na kawke otworzylam kompa i poczytalam 2 pierwsze strony topiku.... z ciekawosci ;) i mam pytanie; gdzie sie podziala olixia?? zalozycielka tematu... ??miala byc juz z tydzien temu spowrotem po urlopie i chyba gdzies wsiakla? No nic, wskakuje zraz do basenu, bo sie rozpuszcze :D odezwe sie wieczorkiem.

Udost臋pnij ten post

Agnieszka89_XXL -->> mi艂o Ci臋 zn贸w powita膰, stresy odp臋dzone to teraz do boju :) czarna41 -->> znam b贸l przebywania u rodzic贸w... a ja mia艂am jeszcze te艣ciow膮, kt贸ra uwa偶a 偶e odchudzanie to jaka艣 fanaberia, a jak nie jad艂am to si臋 obra偶a艂a... A ja siedz臋 w klimatyzowanym biurze i na my艣l o wyj艣ciu a偶 si臋 boj臋, mo偶e by tu zosta膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna41
Myszko moi rodzice s膮 przy ko艣ci i mnie uwazaja za szkielet , kt贸ry trzeba utuczy膰 wi臋c o odchudzaniu nie ma mowy heheh dzis wymy艣li艂am ze mnie brzuch boli po czeresniach i wymiga艂am sie od obiadu mamy- p贸zniej zrobie sobie ta piers z cukinia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna41
Tez jestem ciekawa gdzie podzia艂a si臋 nasza matka- za艂o偶ycielka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witajcie dziewczyny dobrze ze wr贸ci艂yscie b臋dzie ra藕niej i weselej. Autorka za艂o偶ycielka faktycznie znikn臋艂a tez o niej my艣la艂am,mo偶e nie chce tutaj znami pisa膰. U nas tez gor膮co ale zno艣nie bo czasami zawieje fajnie wiatr......Olga.

Udost臋pnij ten post

Ja dzisiaj jak narazie zjad艂am 1. owsiank臋 z bananem, 2. kanapk臋 z bu艂k膮 ze s艂onecznikiem i w臋dlin膮, pomidor + 2 kawa艂ki arbuza, chocia偶 nie wiem czy te 2 kawa艂ki arbuza nie powinnam do nast臋pnego posi艂ku zaliczy膰. Teraz pije sobie cappucino, wiem, 偶e ma艂o dietetyczne, ale nie popadajmy w paranoje:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tamitu
Witam, juz nie chce chudnac, ale teraz boje sie ze jak odstawie diete to przytyje :( boje sie ze jak zaczne dorzucac jedzenia to przecholuje... Ja bylam na diecie niskoweglowodanowej i dodatkowo liczylam kalorie - czyli oloko 1300 kcal dziennie z tym ze tylko max 400 z weglowodanow i to jeszcze w postaci owocow i warzyw, ewentualnie kromka chleba co dwa trzy dni. I w sumie sie nauczylam malo jesc, ale teraz jak sobie wyobraze ze mam zjesc deser to od razu sie boje ze jak raz zjem to juz pozniej bede sie rzucac na wszystko co slodkir. Powiem eam ze od 3 miesiecy, jesyne slodkie jakie jadlam ty lyzka dzemu raz-dwa w tygodniu (i to takiego naturalnego z mala iloscia cukru).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Hej laseczki :) Ja dzisiaj super aktywnie sp臋dzi艂am dzie艅 - spotka艂am si臋 z kole偶ank膮 i przespacerowa艂y艣my chyba z 20 km i to w takim upale :D Tak偶e ****** sauna - dwa w jednym :) W drodze wypi艂y艣my naturalny wyciskany sok z owoc贸w, a teraz wr贸ci艂am do domu i zjad艂am warzywa i do tego wypi艂am zmiksowanego arbuza z wod膮 gazowan膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Hmm niestety s艂owo r u c h jest uznawane za demoralizuj膮ce ;D tak偶e na przysz艂o艣膰 b臋d臋 pisa膰 aktywno艣膰 fizyczna :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Melduj臋, 偶e dzisiejszy dzie艅 zaliczam do udanych. Po obiedzie zjad艂am jeszcze omleta i wypi艂am sok z arbuza ( sama robi艂am). Jutro wa偶enie :D Trzymajcie kciuki ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna41
M贸j dzie艅 te偶 na du偶y plus- wracam na dobre tory

Udost臋pnij ten post

u mnie opr贸cz 200 kalorii z loda wszystko super :) a co do tych nieszcz臋snych lod贸w, to mam dostawc臋, co dorzuca do zamra偶alnika, a jak jest taki gor膮c to po prostu sama 艣wiadomo艣膰, 偶e one tam s膮 powoduje, 偶e kr膮偶臋 po kuchni... A wyj艣膰 dzi艣 z domu si臋 nie da艂o, bo nawet o 19 by艂o 30 na termometrze i by mi bobasa spali艂o, bo On to ka偶d膮 plamk臋 s艂o艅ca wypatrzy i b臋dzie w艂a艣nie w niej siedzia艂, taki aparat. Teraz zimny prysznic i odmeldowuj臋 si臋, do us艂yszenia rani i smacznych sn贸w :)

Udost臋pnij ten post

Karmelik trzymam oczywiscie kciuki, baaardzo mooocno :D Jestem pewna, ze pieknie chudniesz, nic tylko z Ciebie przyklad brac ;) Inne tez ladnie sie trzymaja, u mnie troche gorzej, w zimnych porach roku latwiej mi sie odchudza niz w gorace lato, mam jak zawsze odwrotnie niz wiekszosc :P Myszka Ty to tez jakis odmieniec jestes skoro po tabsach anty chudniesz ;) tez tak bym chciala, ale jeszcze nigdy nie slyszalam zeby ktoras chudla. A co lodow jak mialy 200 kalorii to odlicz sobie z tego polowe i nie przejmuj sie, lody mozna w upaly spokojnie wcinac :D co najmniej polowy kalorii sie nie liczy, bo organizm spala je podczas ogrzania organizmu po zimnych lodach ;) Ja ostatnio podjadam, im gorecej tym wiecej jem, nawet te cholerne slodycze... u nas dzisiaj bylo 38 st. w cieniu, podobno najgoretszy dzien tego roku, oby. Woda w basenie miala 30 st., ochlodzenie tylko pierwszych pare minut a potem bylo jak w wannie, pod prysznic musialam latac ;) U nas w piatek zakonczenie roku szkolnego, szybko zlecialo! Ja dzis 2 lody wcielam waniliowe, 3 litry wody, 3 kawy, chlodna botwinke (palce lizac!) i salatke warzywna z jogurtem. Posiedze chwile przy wentylatorze i spadam spac, pa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Ma艂o zjad艂as przecie偶 :p u nas wiatraki dwa id膮 ca艂y czas bo taki upa艂 ;) ja te偶 id臋 spa膰, do jutra :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gosia Ty laska jestes z czego chcesz si臋 odchudzac .Na fotkach mega sexi .Karmelizowana a Ty z kolei dajesz mi si艂臋 do dalszej walki z kg bo bardzo lubi臋 czyta膰 jak piszesz ze kolejny dzie艅 wygralas i ja tez tak chce wygrywac wog贸le pozytywna z Ciebie os贸bka. Dziewczynki moje kochane by艂am wczoraj u kole偶anki wskoczy艂am na jej wag臋 r贸wno 70 r贸wniutko zesz艂o mi 5 kilosow. Waga elektroniczna idzie won. Teraz dalej walcz臋 o 6 z przodu. Id臋 zaraz do Tesco jakies zakupy musze zrobic bo pustki mam a wraca m贸j starszy syn.Pogoda u nas ju偶 si臋 popsu艂a chmurzy si臋 ma by膰 burza.Olga.

Udost臋pnij ten post

jak tak jest z tymi lodami to ca艂kiem fajnie ;) ale to 偶adne wyt艂umaczenie, trzeba przesta膰 je艣膰 s艂odkie!! i s艂one!! i zapija膰 wszystko piwem ;) !! Wszystkie fajnie chudniecie, a mnie pewnie znowu waga w sobot臋 za艂amie... marny jej los, bo chyba przez okno wyleci jak nie b臋dzie pokazywa膰 coraz mniej :) opr贸cz tego mam wisielczy humor, bo mi w nocy dzieci臋 urz膮dzi艂o dzik膮 jazd臋, od 1 do 3.30 nie spa艂o, duszno, gor膮co i jeszcze ci艣nienie lecia艂o, bo takie burzysko si臋 o 3 rozp臋ta艂o, masakra istna, a teraz id臋 spa膰 pod biurko :) odezw臋 si臋 jak wstan臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martyna_26
Witajcie. u mnie wczoraj dieta tak dziwnie troch臋 bo nie chcia艂o mi si臋 je艣膰 . 12.00 2 par贸wki z szynki 1 kromka chleba razowego z mas艂em. Potem tak 16 kawa, godzina 19.00 2 par贸wki z szynki + 2 kromki chleba razowego z mas艂em i do tego z 3 litry wody wypi艂am :-) Urozmaici艂am sobie 偶e hej :-) a dzisiaj rano kawka 艣niadanie; szklanka soku pomidorowego 2 艣niadanie; sa艂atka z pomidora +cebulka obiad; gotowany kalafior z sosem jogurtowym kolacja; p贸艂 makreli w臋dzonej:-) Tak sobie wymy艣li艂am :-)

Udost臋pnij ten post

Olgus :) dziekuje za komplement, milo to uslyszec, zwlaszcza od drugiej kobietki :) tylko, ze... ja na fotce brzuch wciagnelam ile sie dalo, az usmiechac mi sie bylo trudno... :P bo brzuszysko mam jak w 7 mies. ciazy i tu musi jeszcze troche spasc. Do 52-54 kg juz sie nie odchudze, nie da rady, ale jeszcze jakies 4 kg by bylo fajnie. Zobaczymy, moze tez wyrzuce wage elektroniczna, moze moja tez klamie :P :D Albo zwaze sie w aptece i u lekarza na normalnej dla porownania, bo mam w przyszlym tyg termin :) Karmelik jak tam waga dzisiaj?? bardzo ciekawa jestem ile polecialo... ech.. Ty to masz dobrze z tym zapalem, u mnie tez na poczatku tak ladnie bylo. A w ogole to musze Wam powiedziec, ze 3 lata temu, jak przytylam w sumie po dziecku do 89,5 kg to udalo mi sie w niecale 8 miesiecy 29,5 kg zrzucic ;) wtedy to mialam zapal! ale wygladalam jak slonica i nie moglam sie juz ruszac i na siebie patrzec... i bylam zalamana. Co do wczorajszego menu to rzeczywiscie malo zjadlam, ale to byl wyjatek, normalnie wcinam 3 razy tyle... :O wczoraj to jakas taka padnieta bylam, ze nawet glodu nie odczuwalam takiego w dzien, ale na wieczor mnie w dolku cislo niemozliwie :P z tym, ze sie nie dalam, bo chcialam miec wreszcie deczko mniejszego balona rano i mam :D Bede fit co u ciebie?? Tamitu dobrze, ze sie juz nie odchudzasz, Ty chyba same kosci teraz juz masz przy tym wzroscie i tej wadze... ;) Ja mam tylko 165 cm i z waga 48kg (na poczatku pierwszej ciazy) wygladalm jak szkielet... Fakt, ja mam bardzo drobne kosteczki, moze jak Ty grubokoscista jestes to lepiej z taka waga wygladasz, nie wiem. No nic, ide popracowac, u nas dzis fajnie, chlodniej, jest czym oddychac. Do milego!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Na wadze 84.9 kg :) jest sukces ! dzisiaj dwie ciemne z pomidorem i arbuz ;) fajnie by膰 postrzegana jako pozytywna osoba:) dzi臋ki, mi艂o mi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dasz rad臋! a na podjadanie, 偶eby go unikn膮膰 polecam Ci saszetki Get Slim DayTime - rozpuszczasz np. w butelce wody 0,5, dodaje energii, zmniejsza apetyt

Udost臋pnij ten post

Acha! I gratuluje Olga tych 5 kg w dol, super sukces! :D Karmelik bardzo ladnie, brawo! Dumna jestem z Was, bardzo ladnie sie trzymacie :) Ja juz po pracy, musze teraz dom ogarnac, fajnie, ze jest chlodniej to sie bedzie lepiej sprzatalo :P ;) Ja dzis jajecznica z dwoch jaj na cebulce, szynce i pomidorach, ze szczypiorem i popijam wlasnie sokiem warzywnym. Mialam Ci Karmelik napisac dokladnie jego sklad, wiec juz pisze. Sok z; pomidorow, marchwi, czerwonych burakow, selera, kapusty kiszonej, cebuli, cytryny, koperku i sol morska. Wszystko naturalne i eko, wartosc kaloryczna; szklanka 250ml/52 kcal. I smakuje pysznie, ciesze sie, ze mozna takie cos kupic, bo na robienie samemu ani czasu ani ochoty nie ma :D Zaraz robie sobie kawke z mlekiem i cynamonem i legne chwilke przed sprzataniem ;) A jak Wam dzionek mija?

Udost臋pnij ten post