Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 26, 2015 No to kolejny dzień mogę zaliczyć do udanych. Dzisiaj zjadłam niestety tylko 1000 kcal, ale nie byłam w ogóle głodna i dalej nie jestem. Nie będę jeść na siłę bo to bezsensu. Mam nadzieję, że u Was też ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasińska 0 Napisano Lipiec 26, 2015 U nas rano było chłodno a później taki skwar,że zrobiłam sobie na obiad tą cukinie z kurczakiem i połówką mozzarelli a później tylko jabłko i litrami wodę bo pić się chce ale jeść w ten zaduch już nie :P.Padła mi bateria w wadze ale jak kupię to się zważę i zobaczę ile spadło.Dziś jestem zadowolona ze swojego menu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 27, 2015 Hej witam wszystkie , waga z rana 64,9 suuuuuuuuper od dzisiaj 2 faza sb, więc do menu dokładam 1 porcje skrobi i 1 owoc 1.kromka razowca z pomidorem, kilka rzodkiewek 2.jabłko 3.pierś z kurczaka, sałata z rukoli i pomidora 4.jogurt naturalny z cynamonem 5.sałatka- sałata lodowa, papryka czerwona, tuńczyk Miłego dnia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2015 Czarna ile ci spadlo w 1 fazie kg? Odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 27, 2015 2 kg dla mnie to duzo bo już za bardzo nie ma z czego chudnąc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2015 Czarna super. Ja tez nie mam nadwagi ale pare kg bym chciala zrzucic i ujedrnic cialo. Wiele slyszalam o tej diecie. I musze przygotowac sobie jadlospis na 2 tyg. Pisz jak organizm reaguje na wprowadzanie wegli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 27, 2015 Czesc dziewczyny czarna super wynik:-) zazdroszcze:-) ja kończę @ wiec moze zacznie juz spadac ten tluszczyk i woda z @ walczymy dalej. Karmelku tobie i grubasinskiej to juz naprawdę super spada. Ja musze zaczac ćwiczenia bo dieta sama nie za duzo daje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2015 Karmelizowana- nie musisz w wordzie zapisywać ;) Polecam Fitatu, bezpłatną apkę do liczenia kcal. Jest tam wszystko, co znajdziesz na ilewazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasińska 0 Napisano Lipiec 27, 2015 Witam wszystkich poniedziałkowo :) Niestety mam niedziałającą wagę bo siadła mi bateria ale czuję się lżejsza i mam wrażenie,że fałda tłuszczu na brzuchu maleje :D.Kupiłam sobie balsam ujędrniający i smaruję się aż miło.Tylko chciałabym jakoś ujędrnić chociaż trochę biust-macie może jakieś ćwiczenia lub kosmetyki na to?Wiem,że przy takiej wadze nie będą już one nigdy sterczały ale chociaż trochę chciałabym poprawić ich kondycje ;). Za mną filiżanka zielonej kawy(jakoś bardziej ją polubiłam niż zwykłą a bez kawy dzień stracony)i 2 wafle ryżowe z serkiem wiejskim i pomidorem.Na obiad jeszcze nie wiem.Warzywa na patelnię lub frittatę bo narobiłyście mi strasznej ochoty :P. Teraz zmykam dalej do pracy.Miłego dzionka i gratuluję wszystkim sukcesów!Oby tak dalej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 27, 2015 Hej laseczki :) Gość zaraz obczaję tą apkę :) w sumie jakoś zaczęłam w wordzie, a przecież dużo jest aplikacje na telefon :D nie wiem co ja to wymyśliłam :D W każdym razie dzisiaj zjadłam ciemną kromkę z pomidorem i jajko, a przed chwilką wypiłam kawę :) Grubsia ja polecam zwykłą gąbkę taką jak do mycia i dobry peeling i rób sobie dwa razy w tygodniu taki masaż ( zależy od skóry albo zmocz wodą albo na sucho) i to super ujędrni :) No, a potem balsamik na koniec. Ja dzisiaj mam arbuza i melona to zjem sobie na drugie śniadanie, a potem mam warzywa z grilla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 27, 2015 A ja melduje 70 min hh- może jeszcze wieczorem pokręce, bo chyba się uzależniłam a teraz ide robic obiad:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 27, 2015 Ja zamówiłam właśnie orbitrek i powinien być do dwóch dni :P Już się doczekać nie mogę :) To moje hula hoop się do niczego nie nadaje albo ja jakaś niemrawa jestem :P Chyba kupię takie porządne w sklepie sportowym i jak to nie pomoże to spasuję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 27, 2015 Karmelku a jakie to hh masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 27, 2015 Hmm jakoś z dwa lata temu kupiłam przez neta takie z masażerem ( z takimi wypustkami ), ale jest strasznie lekkie i niby jest regulowany obwód, ale jakoś ciągle mi spada w dół :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 27, 2015 Karmelku ty juz u mamy? Ja zjadlam na sniadanie serek wiejski z pomidorem i wypilam kawke z mlekiem:-) Grubsia najwazniejsze ze ty czujesz sie lzejsza i ze oponka maleje:-) moze i moja cos ruszy:-( bo strasznie sie zadomowila przy moim brzuchu:-( na obiad brak pomyslu:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 27, 2015 ono jest takie składane z 8 części? takie pofalowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleńka155 Napisano Lipiec 27, 2015 ja zaczynam troszkę później bo od dzisiaj ale daje sobie 2 miesiące na zrzucenie 8kg (tyle brakuje do wymarzonego wyniku licznika wagi - 55). Jestem już po wszelkich wakacyjnych wojażach (nawet nie przybrałam na wadze!) wiec mogę spokojnie oddając się pracy, oddać się też pracy nad sobą! więc tak - wykupiłam kartę roweru miejskiego (do pracy i z robię dziennie jakieś 8,5 - 9km), do tego znalazłam fajną lekką letnią dietkę w sieci, w piątek odebrałam od kuriera paczkę z kapsułkami z wyciągiem z pieprzu czarnego, ostawiam cukier, sół i ukochaną białą czekoladę. Czas start! Trzymam za Ciebie kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 27, 2015 Kluseczko już od wczoraj jestem u rodziców :) Mam tutaj na szczęście osobną lodówkę i wczoraj wieczorem zrobiłam zakupy pod siebie i będę gotować dla siebie, mojego męża i mamy ( ona chce schudnąć 5 kg ). Czarna mam coś takiego: http://allegro.pl/h02-hula-hop-z-masazem-masazer-42-magnesy-kolo-i5430806321.html :P Oleńka to mało Ci zostało i dasz radę !! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasińska 0 Napisano Lipiec 27, 2015 Oleńka super!Na pewno się uda.Ja jeszcze godzina pracy i lecę do domu na obiad a później ćwiczenia z Zumby i hula-hop.Póki co ćwiczę w domu ale dojrzewam do decyzji zapisania się na zajęcia profesjonalne :). Kocham taniec a tu takie połączenie tego z ćwiczeniami.Na obiad postanowiłam zrobić tą frittatę.Jeśli chodzi o dodatki to kupiłam jakieś tabsy rozpuszczalne w 0,5 litrowej butelce wody na odchudzanie i zobaczymy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 27, 2015 Ja szczerze mówiąc to nie wierzę w żadne cudowne tabletki. Wiem jedynie, że moja koleżanka, której mama jest lekarzem zażywa Kelp- który z resztą kiedyś polecała mi Pani dietetyk. Generalnie w tych tabletkach jest jod, który pomaga w prawidłowej produkcji hormonów tarczycy i w prawidłowym jej funkcjonowaniu. Z pewnością nie zaszkodzą, a czy pomogą to nie wiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 27, 2015 to hh wyglada niezle ja miałam jeszcze gorszy badziew tez mi spadało i co chwila sie rozlatywało na łaczeniach-koszmar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2015 Olenka witaj ile masz lat i wzrostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 27, 2015 Czarna ja to źle zrobiłam bo dwa lata temu to hula hoop kosztowało tyle co porządne ze sklepu sportowego, ale skusiłam się na nie przez te bajery w postaci masażerów :P Ale już trudno. Zeszłam przed chwilką na dół do babci i myślałam, że mi nos urwie od zapachów obiadowych :P Szybko się ulotniłam bo babcia gotuje niestety tradycyjnie i raczej mało dietetycznie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Lipiec 27, 2015 Babcie juz tak mają ciekawe czy my jak będziemy babciami będziemy dietetycznie gotowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 27, 2015 Hmm myślę, że u mojej babci to jest przyzwyczajenie. Nowości kulinarne weszły stosunkowo późno- kiedy ona już była osobą starszą i nie zaczęła eksperymentować w kuchni. Moja mama np. prowadzi całkiem inną kuchnię i lubi nowinki, często korzysta z netu i wymyśla nowe potrawy. Myślę, że wiek nie zmienia podejścia do gotowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasińska 0 Napisano Lipiec 27, 2015 To prawda,Babciom ciężko zacząć gotować inaczej ;).Za mną już obiad czyli frittata z 1/2 kulki mozzarelli +zioła prowansalskie i bazylia.Powiem Wam szczerze Kobietki,że fajnie wynajdować nowe potrawy na tym blogu i jeść smacznie ale niskokalorycznie. Zamiast kalorycznego makaronu z sosem -cukiniowe spaghetti.Zamiast pizzy-frittata.Dla mnie bomba i jestem dumna,że zmieniłam podejście do jedzenia.Niby kilka dni a ja już mam więcej energii i mniejszy problem z bólem stawów kolanowych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 27, 2015 Ja też polubiłam dietetyczne gotowanie, tym bardziej, że jest smaczne i wiem, że ma dobry wpływ na moje zdrowie. Ja właśnie zjadłam pół melona, a potem będą warzywa z grilla i jakiś omlet :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka89_XXL 0 Napisano Lipiec 27, 2015 Hej dziewczyny. Wróciłam do was. Staram się dalej trzymać dietki. Muszę w końcu schudnąć. Nawet koło godzinki jeździłam na rowerku, włączyłam sobie film i jakoś się udało, chociaż mam takiego ogromnego lenia do ćwiczeń, że ojej. Muszę sobie postanowić, że przynajmniej 3 razy w tygodniu będę jeździć około godzinki na rowerku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasińska 0 Napisano Lipiec 27, 2015 Agnieszka,początki są zawsze trudne oj ja nie chciałam ćwiczyć to szok!jednak bez tego niestety raczej się ładnie schudnąć nie uda. Karmelku-ja złapałam się na tym,że jak idę do sklepu i kupuję coś zdrowego to jakbym była pewniejsza siebie(mimo,że jestem jeszcze grubasem)i myślę sobie "patrzcie jakie mam pyszności",jem zdrowo! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2015 Taka cukinia z mielonym to raczej kaloryczna nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach