Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olxia_

Mój dietownik czyli walka z kilogramami.

Polecane posty

Gość Karmelizowanaa
Ja melduję, że u mnie bez grzechów :) Dzisiaj wyjątkowo 1000 kcal, ale jakoś jeść mi się w ogóle nie chciało :) No i wstałam późno więc wszystko się przesunęło ;)

Kąpiel i balsamiki zaliczone:) paznokcie schną:) włoski eleganckie w bliżej nie określonym kolorze;) ale mają duużo różnych refleksów, zależy jak się patrzy:) ogólnie mega zadowolona:) super dzień

Gość Martyna_26
Witajcie dziewczyny :-) Słyszałyście o tym że jak brak motywacji to warto zrobić sobie takie karteczki np. na miesiąc i i każdego dnia odklejać jedną , ponoć wystarczy 21 dni żeby odzwyczaić się od złych nawyków np. słodyczy :-) Ciekawa jestem czy to prawda :-)

Gość gość
Witam. To ja gość z wczoraj z 6:30 potem się zaloguje .U mnie wczorajszy dzień tez można zaliczyć do udanych. Rano śniadanie kubek coctailu zrobiłam z kefiru i truskawek oraz kromka wasy z pomidorem mieliśmy iść na rower rodzinką ale padało wiec poszliśmy do centrum miasta na spacer na piechotę w dwie strony t.j 6km +spacer po mieście. Potem szybki obiad indyk duszony z warzywami z brązowym ryżem. Potem poszliśmy pograć w piłkę z młodszym synem i po powrocie ja zjadłam miseczkę truskawek. Wodę miałam cały czas przy sobie więc zanim zasnęłam i w nocy to co chwila wstawiłem do toalety no niestety tak mam wystarczy parę łyków.☺ Minionka ja też mam na głowie bliżej nie określony kolor teraz brąz z refleksjami radości u doły jaśniejsze i wogóle często coś robię z włosami. Dzisiaj na obiad rybka grillowania w domu na grill elektrycznym do tego dla starszych sałata .Dzisiaj jedziemy do decatlonu i chce kupić sobie wrotki albo chociaż przymierzyć aby zamówić przez net. Życzę przyjemnej niedzieli. Pozdrawiam Olga.

Gość gość
Dieta dieta ale naprawde ladna jedrna sylwetke da sport. Stracilam cellulit w 3 tygodnie dzieki codziennym cwiczeniom na stepperze. Figura sto razy lepsza niz po 3 miesiacach samej diety.

Gość JeszczePokazeZePotrafie
Hej dziewczyny:) u mnie o czterech dniach waga 90.8 czyli 4.2 kg mniej :) mega szczęśliwa dociagne do tych 10 dni :)

Gość JeszczePokazeZePotrafie
Mój kotek powiedział że z***biscie wyglądam warto trochę się pomeczyc :)

Czesc dziewczyny weszłam rano na wagę i byłam w szoku 73.3 a wczoraj tylko że w dzien pokazywało 74.2. Strasznie boli mnie dziś głowa na nic nie mam ochoty nawet śniadania nie zjadłam tylko leżę.Dzis zgrzeszę bo mam na obiad schabowego ale za to kolacji nie zjem i może sie jakos wyrówna:)

Gość Karmelizowanaa
Moja waga niestety jest popsuta i nie mam jak się zważyć i dopiero w czwartek wejdę na wagę, ale przynajmniej nie wchodzę na nią co pięć minut ;p Dzisiaj na śniadanie ciemna kromka z łososiem i kiełkami i kawa z mlekiem :). Co do włosów to do połowy ucha mam już swój kolor ( zimny jasny brąz), a reszta włosów to ciemnobrązowoczarnorude ;p Jakoś się przemęczę z tymi włosami bo nie chcę ich katować farbowaniem. Pójdę je po prostu podciąć, aż wszystkie zejdą do naturalnego koloru ;P

Jeszcze wam pokaże mam pytanko do ciebie a co po tych 10 dniach?koniec diety?Ile chcesz jeszcze zrzucuc?Kurcze super ci idzie w 4 dni duzo zrzucilas .Każdy dzien po kilo tez bym tak chciaca.Tak bym w tydzien wrocila do swojej wczesniejszej wagi.

Karmelizowana ja też bym chciała weócić do naturalnego, ale zapuszczam włosy i potem co jakiś czas farbuje bo strasznie mnie denerwują odrosty, a na wakacje chciałam mieć ładnie:)

Gość gość
A da się wogóle je usunąć?

Gość czarna41
Hej witam sie i ja na razie niedziela mija ok na razie bo na wieczór planuje winko- wytrawne więc nie jest tak żle- pierwsze procenty od tygodnia hehehe a na razie 2 kromki razowca, pomidor ,jajko jabłko piers z kurczaka z cukinia kefir, pomidor sałatka z tunczykiem , WINKO A od jutra scisła dietka-i tak bedzie już do osiągnięcia wagi wymarzonej cały tydz dietka a w niedziele winko w nagrode

Gość czarna41
też zakupiłam farbę i jutro robie odrosty bo mi siwulce błyszczą w słońcu- przecież musze sięjakoś prezentować w tak wyborowym towarzystwie

Ćwiczonka za mną i obiadek też. Dziś rosołek na kurczaczku:) potem kawka:) lubię niedziele bo mąż robi za mnie praktycznie wszystko:) dostałam dziś okres i jakoś tak dziwnie się czuję, ale może to też od pogody

Gość Karmelizowanaa
Ja już po obiedzie ;p zjadłam sałatkę : mix sałat + kiełki + pomidorki świeże i suszone + feta + oliwa z przyprawami ;)

Gość ktosik_40
Witam serdecznie ! Ja na razie się trzymam , z tym , że wczoraj wieczorem zamiast zaplanowanej kolacji była rybka z grilla i troszkę później niż planowo . Poza tym nie skusiłam się na alkohol :) a kusiło strasznie. Dziś wszystko zgodnie z planem , z tym , że śniadania brak po spałam za długo :) i dopiero zjadłam o 11 00 banana i o 14 00 obiad. Jak zwykle dużo mineralnej wody niegazowanej i ciągle do wc :). Jutro rano ważenie ....zobaczymy czy coś ubyło :).

Gość gość
"gość dziś " Dieta dieta ale naprawde ladna jedrna sylwetke da sport. Stracilam cellulit w 3 tygodnie dzieki codziennym cwiczeniom na stepperze. Figura sto razy lepsza niz po 3 miesiacach samej diety." Hej, a mozesz powiedziec ile czasu cwiczyc codziennie na stepperze zeby byly takie efekty? pozdrawiam

Gość Karmelizowanaa
Ja dzisiaj znowu nie byłam głodna i zjadłam tylko trzy posiłki. Teraz na kolację zjadłam kromkę z warzywami i wypiłam kawę z mlekiem. Od jutra muszę wstawać wcześniej i będzie mi łatwiej trzymać się pięciu posiłków. Dzisiaj bilans kaloryczny : 1000 i w ogóle jeść mi się nie chce. Zjadłam teraz z rozsądku :/

Gość gość
Hej.cwiczylam 20 minut na rowerku-interwalowo i 25 minut na steperze-wychodzilo ok 70 pięter. Lalo sie ze mnie. Po 3 tyg cellulit zniknął. A i trening stal sie nawykiem. Jadlam 1600-1800 kcal.kucnia srodziemnomorska-ryby, owoce, sery (tak:-), oliwki. Tylko ze duze śniadanie, skromny obiad a na kolacje jakies bialko.

Gość gość
I nie zapomnij o rozciaganiu na koniec:-) ja tez kiedys sie odchudzalam samymi dietami i pseudo ruchem.ale to na krotka metę i jest sie chudym grubasem.

Gość gość
Dzieki za odpowiedz:) tez zrobie miks rowerek + stepper;) i z odpowiednia dieta, za pare tygodni powinny byc efekty:)

Gość gość
Będą szybko! Po tygodniu juz zauwazysz wyrazne ujedrnienie ud i posladki zaczną sie podnosic:-) tylko badz systematyczna. Zadnej tarryfy ulgowej! Ja tez zaraz na silke uciekam.powodzenia!

Gość Karmelizowanaa
Dzień zaliczam do udanych:) Jutro basen, a dzisiaj masaż gąbką ;p Dobranoc dziewczyny !

Gość OlgaGda
zaloguje się sprawdzam czy mi się uda.

Gość OlgaGda
Witajcie z rana .Wczorajszy dzień zaliczam do aktywnych cały dzień mimo ulewy na dworze w związku z tym dużo ruchu i mało obżarstwa jak to bywa w weekendy.Mąż z synami wcinali pizze ale mnie nawet nie kusiło .Ogólnie wczoraj mało jadłam bo jakoś tak wyszło za to energii miałam full. Dzisiaj mam wolne bo mąż wyjeżdża więc zabieram się za sprzątanie bo my mieszkamy na dwa domy więc chwilę coś pakuje a mąż zabiera jak wyjeżdża .Tak że jak sprzątam to maxa "pot leci" ważyć się nie chce a razie choć waga stoi zważę się pod koniec tygodnia .Pozdrawiam .