Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotograf Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Witma, szukam fotografa slubnego godnego polecenia w Warszawie

Gość gość
Na jaki termin?

Gość gość
sierpien 2016

Gość paulanka
Ja mogę polecić fotografa, który będzie w tym roku fotografował na moim ślubie, a w zeszłym robił zdjęcia mojej kuzynce. Zdjęcia naprawdę super. Jak chcesz to napisz do mnie na emaila, bo tutaj nie chcę być posądzana o reklamę czy coś w tym stylu. Mój @: paulanka@interia.pl

Gość gość
Temat nadal aktualny :)

Gość gość
Może jakbyś podała budżet jaki masz przeznaczony na fotografa, to by ktoś polecił konkretnie. W Wawie za dobrego to raczej trzeba liczyć ponad 3 tysiące, ale i wybór też jest spory :)

Hej;) ja mogę Ci polecić Matari Studio, działają na terenie całego województwa Mazowieckiego;) robią ładne i profesjonalne zdjęcia, niedawno oglądałam te, które wykonali na weselu mojej kuzynki, cud, miód i orzeszki;) tu masz linka do nich: http://www.mataristudio.pl/

Gość gość
"robią ładne i profesjonalne zdjęcia" xxx Trzeba było dopisać, że według Ciebie :)

Gość gość
Pan Andrzej Wroński z Foto Galeria przy ul. Kościuszki 39. Rzetelny, otwarty na sugestie klientów, zaangażowany. My byliśmy z niego bardzo zadowoleni.

Gość gość
Tu macie dobrych fotografów, jest w czym wybierać http://12fotografow.pl/ Porównajcie zdjęcia z polecanymi w tym wątku, a poczujecie różnicę. Tylko uprzedzam - tam nie ma ofert za "tysionc pincet złoty + limuzyna do ślubu" itp. ;)