Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od 5 lat kocham kobietę bez wzajemności. Co zrobić żeby zapomnieć?

Polecane posty

Gość gość
Moze zmienila nr tel? powiedziales jej, ze ja kochasz? co ona takiego zrobila, ze jej nie ufales i nie wypalilo?

Gość gość
Jakiś frajer oszukala go,potem się roztyla a on dalej za nią wzdycha..

Gość gość
Przez 4 lata byliście w kontakcie? Co było powodem, że nie wypaliło? Jeśli z nią "rozmawałeś", to nie dziwię się, że nie zgraliście się. Nic z tego nie rozumiem:o

Gość gość
tak rozmawiałeś jak tu

Gość gość
Ale to wyglada na prowo,który facet by tak kochał babę po zmienieniu się w słonia ?

Gość gość
Ma ich kilka i z żadnego nie odpowiada, niemożliwe żeby nic do niej nie docierało. To przykre sprawy i nie chciałbym ich tu wywlekać.

Gość gość
OD ZAWSZE jestem "słoniem" i wiem,ze się we mnie nie jeden kochał,więc wysil się na coś mądrzejszego w życiu nie jest istotne nic,ani uroda,ani kasa,tylko zdrowie i mądrość życiowa

Gość gość
Brzydka kobieta lub gruba nigdy nie doświadczy szczerej miłosci od faceta,pewnie byli z toba z braku laku lepsza taka niz zadna ale watpię żeby Cie kochali przynajmniej starali się udawać.

Gość gość
dlaczego nie spotkasz sie z nia osobiscie? troche dziwne zalatwiac tego typu sprawy przez esa

Gość gość
ale ja nie jestem brzydka,nie jestem idiotką,i z facetem ,imbecylem w zyciu bym się nie związła i nigdy nie oceniam nkogo po wyglądzie poza tym,to ja wybieram nie znasz dziecko zycia,przyjedzie czas nabierzesz rozumu

Gość gość
Jak mam to zrobić skoro ona mi nawet nie odpisuje?

Gość gość
wynieść śmieci.

Gość gość
Skoro z nimi nie byłas to jak mieli Cie kochac grubasie ?

Gość gość
Taaa ciekawe kogo wybierasz nikt by Cie nie chciał przebrzydły grubasie,jedynie z ostatecznego wyboru.

Gość gość
smutno mi jak spotykam nawet na necie,i nawet anonimowego tak agresywnego człowieka,to chyba nadmiar kompleksów tak zjada Twoją psychikę,popracuj nad tym,dobranoc🖐️

Gość gość
Kolejna grubaska ktora ma mga powodzenie :D Tutaj wszystkie maja branie ;D

Gość gość
zmień pampersa bo Ci przemaka

Gość gość
sprowokuj przypadkowe spotkanie:)

Gość gość
Dajci spokój ja mu probowałam doradzic to mnie nawzwał hejterką.

Gość Alohaohana
Czasem się zastanawiam, czy Polacy w ogóle wierzą w miłość. Albo chociaż szczere zakochanie, czy jak tam zwał. Po naszych ulicach nie chodzą same Jennifer Lopez i George'e Clooneye. W zasadzie pięknych dziewczyn i przystojnych facetów można policzyć na palcach jednej ręki, a jednak ludzie się ze sobą wiążą i nawet wyglądają na szczęśliwych. Przyjął się taki a nie inny kanon piękna, ale to nie znaczy, że każdemu on odpowiada. Ludziom podobają się różne rzeczy. Skoro facetowi spodobała się ta kobieta na tyle mocno, by nie przeszkadzała mu jej zmiana wagi, to co w tym złego?

Gość gość
Ja piernicze, takie zazdrosne raszple sa najgorsze. Zmadrzejcie w koncu i pogodzcie sie z tym, ze jestescie brzydkie i to czy jestescie chude czy nie niewiele zmieni. Ja np nigdy brzydka nie bylam . Jako dziecko bylam naprawde sliczna,potem stalam sie normalna. Jak sie odstawie to niezla dupka ze mnie,ale nie chce mi sie na codzien:) a mimo to na powodzenie nie narzekam. raz waze 50kg, raz 65.... i waga nie ma tu nic do rzeczy, bo urode sie ma albo nie :D

Gość gość11111111111111
te odpowiedzi tylko pokazują jakie babole są durnowate aż żal czytać te zdanka idiotek,ja was zapewniam że nawet jakbyście miały ładne ciała to z powodu wad umysłowych długo by wasze szczęście nie trwało ,nie wiem czy kiedyś zmądrzejecie chyba nie w tym wcieleniu

Gość gość
Autorze denerwujaca jest twoja postawa tutaj...szukasz porady a nie chcesz odpowiadac na pytania...a wiec daj sobie i innym pomoc!powiedz co sie stalo ze kontakt sie urwal? Ile ta twoja milosc przytyla? Czy kiedykolwiek uslyszales od niej ze bedziecie lub nie bedziecie razem?co cie w niej tak urzeklo?

Gość gość
tak to bardzo istotne ile ta jego miłość przytyła,kolejna kretynka :-)

Gość gość
mądre słowa

Gość gość
Gość 3:39 według mnie to raczej prowokacja. Ludzie nie są aż takimi kretynami, tak myślę.

Gość gość
fakt

Gość gość
ale macie problemy

Gość gość
"Albo ma się urode albo nie" Bo jestes dzi/wką dlatewgo masz powosdzenie nawet jak masz ciało tłustej świni,ale żaden facet nie pokocha grubej i brzydkiej to wbrew naturze,faceci sa stworzeni żeby kochac za ciało i pociąg fizyczny a żaden normalny facet nie poczuje nic do zniekształconego grubego ciała :D.