Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od 5 lat kocham kobietę bez wzajemności. Co zrobić żeby zapomnieć?

Polecane posty

Gość Panka
Swietnie.Mysle jednak,że uszanuj jej wybór i sie nie narzucaj.Jesli sie kogos kocha to pragnie szczescia bardziej niż wlasnego. Czyż nie? On najlepiej wie gdzie jej szczescie

Gość gość autor tematu
Ja jestem autorem. Co masz na myśli pisząc reszta.

Gość gość
Gdzie napisałam "reszta"?

Gość Panka
Wasza miłośc z czasem przechodzi w obsesje a to juz podlega leczeniu.

Gość gość
Nie odpowiedziałaś mi na pytanie co miałaś na myśli pisząc ''reszta''?

Gość gość autor tematu
nie podpisałem się

Gość Panka
Czesto tez kochacie iluzje bo tak naprawdę nie byliście z waszymi milosciami,nie tworzyliscie z nimi nic.Stwarzacie obraz tej osoby w swoich głowach,iluzje i ją kochacie. Wiem to z wlasnego przypadku.A pozniej chcecie zmieniac na obraz Waszej glowy

Gość gość
Gdzie napisałam "reszta"..wskaż mi ten fragment?

Gość gość autor tematu
Genialna analiza. Sama to wymyśliłaś?

Gość gość zielona
Panka ,nawet nie wiesz o czym piszesz ,więc odpuść...proszę.

Gość gość
"Z reszta ,co takiego niby wyprawiałam?"-o to zdanie ci chodzi?

Gość Panka
Co zrobic autorze?Po prostu zapomniec. A jak sam nie dajesz rady to do specjalisty. kiedys tez myslalam,ze to nie mozliwe,zeby zapomniec.Obserwowalam swoja przyjaciolke,ktora facet porzucil jak psa.W gre wchodziła inna kobieta.Na marginesie nie traktowal mojej przyjaciólki dobrze jak byli razem a gdy sie rozstali i tamta kobieta wprowadziła sie do wypasionego domku to koleś odwiedzał moją przyjaciolke na wynajetym pokoiku w wiadomym celu.Mowił,że nadal ją kocha i tak dalej. Ona była juz u kresu.Balam sie na powaznie,ze cos zrobi jemu albo nowej wybrance.Jej milosc to byla obsesja.Chodziła pod ich oknami,obserwowała,zapisywała ich plan dnia,wymyslala jakies intrygi,robiła swinstwa. W koncu poszła do psychologa.Troche to trwało ale obsesja mijala.Wyleczyła się. Dzis jest normalna.Ulozyla sobie zycie,Mowi,ze jest szczesliwa i tak wyglada. O tamtej sytuacji tez potrafi rozmawiać ale na spokojnie

Gość Panka
Zielona to czytaj i sie skup a jak czegos nie rozumiesz to dopytuj.Odpowiem

Gość gość
Myślałem, że byłaś w podobnej sytuacji ''z drugiej strony'' a Ty, przepraszam za dosadność sformułowań opowiadasz mi jakieś tandetne historyjki. Nadajecie rzeczom takie etykietki jakie wam w danej chwili pasują. Wypraszam sobie, dlaczego nazywasz moje uczucie obsesją?

Gość gość zielona
Po cholerę mam sie skupiać,skoro widzę ze wypisujesz bzdury..?.Rozumiem tylko to jak było naprawdę wg.mojej i jego relacji a nie cudzej fantazji.

Gość Panka
Dokładnie jestem z tej drugie strony.

Gość gość zielona
I dlatego nic nie wiesz..tylko ci się wydaje że coś wiesz.

Gość gość zielona
00.06 tak byłam w podobnej sytuacji.Do dziś nie umiem wymazać go z pamięci.

Gość Panka
Nie wydaje mi sie tylko pisze ze swojego punktu.Wlasnie do Was,do zakochanych. Jesli druga strona nie odpowiada,nie odpisuje itp to znaczy zwyczajnie,zebyscie dali jej spokoj a ze swoja miłościa musicie sobie sami poradzić:)

Gość gość
Nie uczciwiej było by to wprost napisać?

Gość Panka
Ze co mu mam napisać?Ze go nie kocham?

Gość gość
Prawdę, szczerą, dosadną prawdę.

Gość gość zielona
Panka dlaczego masz taki dość "specyficzny "nick?a co ja mam mu napisać że nadal go kocham ale już nic nie jest tak proste ,jak jeszcze parę lat temu?,zresztą ja nawet nie wiem czy on chce żebym do niego napisała;-)Pewnie ma ułożone życie..

Gość Panka
Zna prawdę ze po prostu go nie kocham choć jest wspaniałym czlowiekiem-wiem brzmi banalnie.Jest Aniolem.Fajnym kumplem,przyjacielem,kims bliskim tylko...albo az.Ale nie kocham go,po prostu nie kocham.Musialam to przegryzc,przetrawic.Poklocilam sie sama ze soba.Bylam zła na ta drugą ja ale nie doszłysmy do porozumienia. Dla mnie to tez trudne.Nie chce robiś mu nadzieji dlatego nie odpisuję.Tylko dlatego.Wczesniej myslalam,ze cos u mnie ruszy. Nick jak nick.Anka było zajete.

Gość gość zielona
Jest moim Aniołem i moim przyjacielem.

Gość gość
Niezła jesteś '' nie chce robić mu 'nadzieji' dlatego nie odpisuje''. ''Jesteś zerem'' jak to kiedyś powiedział jeden polityk który kiepsko kończy.

Gość Panka
Mysle,że fajnie przezyc taka miłośc.Milosc prawdziwa jednak niespelniona.Ale to nasze uczucie i nikogo do niego nie zmusimy Trzeba sobie przerobic ta niespelniona milosc na cos pieknego co nas spotkalo.Moze wtedy bedzie latwiej... Zajrze tu jeszcze.Piszcie

Gość Panka
Ty mnie tak surowo nie oceniaj oki?Osadzeni zostaniemy przez kogoś innego.Jak to jest,ze sie kogo,ś nie zna,nie zna sytuacji a tak łóatwo przychodzi oceniać.Dla Ciebie to nawet mogę być mniej niz zero;) Dokladnie za kazdym razem kiedy tylko sie odezwałam na hasło,że poczeka,ze moze ruszy a jak nie to rozumie,to po pewnym czasie wychodziło,że nie rozumie,ze chce czegoś wiecej.Gdzieś miedzy słowami były wyrzuty. Było też sugerowanie prób samobójczych.Dużo tego było.

Gość gość
To nie mozliwe zeby facet kochal kobiete ktora mocno przytyla i to jeszcze tak obsesyjnie to jest na bank prowo.

Gość gość
Gdybyś była uczciwa to byś z nim porozmawiała i powiedziała wprost, że NIGDY go nie pokochasz..