Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Kiedyś byłam jak Mariolka krejzolka

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
Fiku - od czegos trzeba zaczac. Na przyklad co z ta dyskoteka , o ktorej marzylas ? Pojdziesz sama ?

Nie marzyłam, marzyć to mozna o bruneci czy wczasach na Karaibach. A co do dyskoteki, to jak pisałam nie mam z kim.

Zaczynaja sie wymowki Fikuli. Ja nie masz z kim itd itp, a sama nie chcesz to przestac zawracac tylek swoimi problemami bo najwidoczniej nie jestes zainteresowana ich rozwiazaniem.

ale o co ci chodzi gościówa? nie jest dla mnei przyjemnoiscią bawić się samotnie.

Fiku, piszemy juz razem przez ponad 2 lata, ludzie daja ci tysiace rad, a ty za kazdym razem masz jakies ale. Z zadnej nie skorzystalas, a bylo ich multum, wiele bardzo dobrych.

Bo rad nie stosuje się w ślepo, nie każda jest odpowiednia. Jak pisalam nie chcę się bawić sama ze sobą.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Chodz na tamten topik. Uwazam , ze jest ciekawy a autorka zniknela. Moze Ty sie wypowiesz ? Witaj Niedzielu

Bo rad nie stosuje się w ślepo, nie każda jest odpowiednia. Jak pisalam nie chcę się bawić sama ze sobą. X Milion rad i zadna odpowiednia, a to ciekawe. A moze to cos z Toba nie tak?

Widocznie tobie tego rozsadku brakuje, bo do zadnej sie nie zastosowalas ;)

Bo gdybys sie zastosowala, to mialabys faceta i spedzala z nim czas a nie zamiecala forum swoimi wynurzeniam pt. Brunet bedzie moj, Koncze z Brunetami, poderwe Bruneta...

Próbowałam: - wyszłam do ludzi - zrobilam się na bóstwo - próbowałam poderwać bruneta

Próbowałam: - wyszłam do ludzi-do jakich ludzi? W supermarkecie sie nie liczy. - zrobilam się na bóstwo-badz soba a nie udajesz kogos kims nie jestes. - próbowałam poderwać bruneta-mowisz o tym jak sie wysmarowalas czerowna szminka i probowalas go pocalowac? Patrz wyzej.

A jak go podrywalas? Co z reszta twoich argumetow? Tylko nie mow ze sie zrobilo pozno i idziesz spac.

Gość gość
gosc k a dlaczego ty jej wlazisz po chamsku z butami w jej sprawy?

Gość gość
ta wsza pasiasta jest za cienka w uszach by po kims pojechac jej sie tylko wydaje, ze to robi:D

gosc k a dlaczego ty jej wlazisz po chamsku z butami w jej sprawy? X Ona sie sama pyta, ja jej sie z butami nie pcham 🖐️