Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacje dla starszych rodziców , sanatorium?

Polecane posty

Gość gość

Witam, moi rodzice 73 i 77 lat borykają się z róznymi schorzeniami (cukrzyca, serce) i orientowałam się czy na wakacje możnaby ich wysłać do jakiegoś sanatorium żeby im urozmaicić czas i przy okazji coś dla zdrowia zrobić. No ale Państwowo trzeba czekać 2 lata;/ Czy ktoś z was wie jak to szybciej załatwić? Czy może na własną rękę szukać jakichś ośrodków? Jakby ktoś był w podobnej sytaucji, proszę o rady

Gość gość
to Ty autorko tematu, jesteś około 50, zgadłem?:) lubisz seks?:)

Gość gość
sanatorium jest ciezko zalatwic... zafunduj im wyjazd normalnie

Gość gość
Najłatwiej znaleźć organizatora takich wyjazdów dla chorych osób np. zuris. Dwa tysiące na dwie osoby mało wiele starczą, ale przynajmniej rodzice nie będą czekali w nieskończoność. Moja mama jest bardzo chora i przydałaby jej się szybka rehabilitacja a lekarz mi mówi że ma czekać rok.. szkoda gadać

Gość gość
moze zabierz rodzicow na dzialke albo do rodziny gdzies, ale jak chca cwiczyc to moze lepiej im zainwestowac w jakies sprzety typu rower, pilka

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi. Mogłabym wygospodarować jakieś pieniążki na ten cel aczkolwiek fajnie gdyby państwowo jechac. Dzięki za tę stronę Zuris, zajrzałam i ceny rzeczywiście nie są złe. Jakby ktoś miał jeszcze jakieś rady to czekam i Pozdrawiam

Gość gość
do sanatorium mozna jechac prywatnie. Poz tym mozesz znalezc jakies wczasy w grouponie za pol ceny

Gość gość
czasami ciężko wysłać rodziców na odpowiednie wakacje

Gość gość
Moi rodzice spędzili niezwykle udane wakacje w Ośrodku Lazur http://www.lazurosrodki.pl/ oferującym wczasy dla seniorów nad morzem. Wypad ten wspominają z uśmiechem na twarzy, jako bardzo udany. Na miejscu mogli liczyć na 3 posiłki dziennie, pokoje z pełnym węzłem sanitarnym oraz balkon. Bardzo spodobały im się wycieczki z przewodnikiem oraz możliwość użytkowania kijków do Nordic Walking.