Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grube i brzydkie mają lepiej od

Polecane posty

Gość gość

szczupłych i brzydkich,bo gruba może zawsze wyładnieć,tłuszcz zniekształca twarz i cięzko czesto stwierdzic jakie ma dokladnie rysy taka osoba.

Raczej mają gorzej :( x Bo oprócz półgłówków x którzy wyśmiewają ich brzydotę, x muszą znosić docinki KRETYNÓW, x czepiających się ich tuszy :(.

Gość gość
Misio ciebie wszyscy znają i twoje zdanie się nie liczy w tym temacie,szczupła twarz zawsze wygląda lepiej niż taka sama ale po przytyciu jest duża różnica.

Gość gość
Brzydka i chuda ma przerąbane bo juz wiadomo że to nie tusza ją obrzydza,tylko jest po prostu brzydka po 2 może byc tylko gorzej bo jak przytyje to będzie jeszcze brzydsza.

Prawdę powiedziawszy to widziałem więcej brzydkich, szczupłych twarzy, niż brzydkich, pulchnych :). x Nawet aniołki w kościele, mają pulchne buzie :D :D :D, x a ŚMIERĆ, ponurą chudą gębę :(.

Gość gość
Aniołki mają małe pulchne buzie jak to dzieci,ja mówię o grubych zniekształconych twarzach ale Ty Misio się lepiej nie wypowiadaj bo jesteś chory na tle grubych kobiet więc nie jestes obiektywny więc nie wypowiadaj się.

Gość gość
A i nie mówię o wychudzonych do granic kobiet tylko szczupłych.

Tak to fakt ! Gruba zawsze może iść na siłownię i cos tam sobie zrobić z ciałem a chudzielec jak jest paskudny to juz nic nie zmieni . Wiem po sobie . Jestem na diecie zrzuciłam juz 12 kg. I fakt moja twarz zrobiła sie odrobine ładniejsza . Sama w lusterku zwróciłam na to uwagę.

Gość gość
Tluszcz bardzo obrzdza buzie prawda

Gość gość
Misio1 przez takich jak ty grube kobiety myślą że nic im nie pomoże nawet jak schudną,bo przeciez grubaski maja wziecie.A prawie 100 procent grubasek nikt nie chce z własnej wolia wedlug Ciebie musza byc mega brzydkie ze nikt sie nimi nie interesuje bo przeciez na ich ciało kazdy leci wedlug Ciebie.

>>>Misio1 przez takich jak ty grube kobiety myślą że nic im nie pomoże nawet jak schudną,bo przeciez grubaski maja wziecie.<<< x Z moich obserwacji, poczynionych w REALNYM świecie :D, wynika, że mają, jeżeli nie straszą twarzą lub charakterem. x >>>A prawie 100 procent grubasek nikt nie chce z własnej woli<<< x I pewnie dlatego mają mężów, kochanków, a nawet odbijają tym "idealnym" mężczyzn :P. x >>>a wedlug Ciebie musza byc mega brzydkie ze nikt sie nimi nie interesuje bo przeciez na ich ciało kazdy leci wedlug Ciebie.<<< x Nigdy nie napisałem, że każdy. Po drugie: kobieta składa się także z zachowania. Jeżeli grubaska nie akceptuje siebie, to zachowuje się jak idiotka, przed którą uciekają faceci :(. Jej ciało ma tutaj drugorzędne znaczenie.

Gość gość
Misio1 własnie przez takich mezczyzn jak Ty grubaski myślą że nie warto się odchudzac bo to nic nie zmieni,a większosc w realu niestety nie ma powodzenia jedynie na 1 raz jak już,bo nikt raczej nie zakocha sie w grubej mam na mysli większosc normalnych facetów.

Gość gość
Większosc facetow uważa grube tylko dlatego że sa grube za brzydkie..takie kobiety gdy czytają takie rzeczy myślą że nie warto się odchudzac bo nic im nie pomoże a może to dużo zmienic szczegolnie nastawuienie facetów do nich,ale tacy jak Misio1 "podcinają im skrzydła".

>>>Misio1 własnie przez takich mezczyzn jak Ty grubaski myślą że nie warto się odchudzac bo to nic nie zmieni<<< x W wielu przypadkach pogorszy jedynie ich nastrój i co za tym idzie atrakcyjność towarzyską. x >>>a większosc w realu niestety nie ma powodzenia<<< x Dyskusja z Tobą nie ma sensu :(. Ja opieram się na obserwacjach kilkuset (przynajmniej) kobiet, poczynionych podczas kontaktów z nimi, a Ty wypisujesz własne wymysły, nie poparte niczym innym. x >>>jedynie na 1 raz jak już<<< x Jak kobieta nie ma mężczyźnie do zaoferowania nic więcej od własnego ciała, to będzie kobietą na jeden raz bez względu na swoją wagę. x >>>bo nikt raczej nie zakocha sie w grubej mam na mysli większosc normalnych facetów.<<< x Nie wiem jakich facetów masz na myśli, ale z całą pewnością nie masz prawa pisać o ich normalności. Znam wiele przypadków związków atrakcyjnych (pod względem wyglądu i finansów) mężczyzn, z pulchnymi kobietami :). x Dziwnym trafem, jedyni mężczyźni, którzy organicznie brzydzą się jakąkolwiek nadwagą u kobiety, są prymitywnymi chamami, pozbawionymi dobrych manier i dobrej pracy. Swoją niską wartość, kompensują sobie dogryzając innym. x Upraszczając: im głupszy cham, tym chudszej dziewczyny szuka :(.

Gość gość
Wiesz co Misio1 nie chce mi się z Tobą gadać,własnie przez takich jak Ty większosc grubasek poogrążają się w w depresji i obzeraja się z zrozpaczy,bo nikt im nie powie że wystarczy schudnac zadbac o siebie żeby ktoś sie nimi zainteresował.Ja nie widze nigdzie żeby ktoś się grubaskami interesował,to śmieszne co piszesz.

>>>Wiesz co Misio1 nie chce mi się z Tobą gadać,własnie przez takich jak Ty większosc grubasek poogrążają się w w depresji i obzeraja się z zrozpaczy,bo nikt im nie powie że wystarczy schudnac zadbac o siebie żeby ktoś sie nimi zainteresował.<<< x Bo to jest KŁAMSTWO :(. x Zmiana wagi nie wpłynie wyraźnie na atrakcyjność towarzyską tych kobiet, bez zmiany ich własnego spojrzenia na siebie. Będą tylko bardziej sfrustrowane, upierdliwe i... głodne :(. Może to nawet doprowadzić do poważnych chorób. x >>>Ja nie widze nigdzie żeby ktoś się grubaskami interesował,to śmieszne co piszesz.<<< x To wyjdź z domu :P. Przez ćwierć wieku pracowałem z kobietami i obsługiwałem je w swoim sklepie. Stąd pochodzą moje obserwacje. To nie jest malutka grupka najbliższych znajomych, ale kilka tysięcy konkretnych kobiet, które przez mój sklep przewinęło się i zdążyło dłużej ze mną porozmawiać. Niekiedy poznałem także ich mężów i dzieci. Na takiej podstawie stawiam swoje tezy.

Gość gość
A może zanim sie pobraly byly na bank szczuplejsze,jakich chorób? Otyłosc prowadzi do powaznych chorób zastanow się co mówisz.

>>>A może zanim sie pobraly byly na bank szczuplejsze<<< X Współczuję Ci głupoty :(. Żona mojego przyjaciela, była 20 lat temu cięższa o ponad 20kg. Kocha ją nadal, ale wcale mu ta zmiana nie odpowiada :(. x >>>jakich chorób?<<< Zacznij się głodzić i łykać świństwa przyspieszające chudnięcie, to sama się dowiesz :P. x >>>Otyłosc prowadzi do powaznych chorób zastanow się co mówisz.<<< x Zastanawiam się. x Otyłość MOŻE doprowadzić do poważnych chorób. x Pozwolę sobie zacytować dzisiejszą (właściwie już wczorajszą :D) wypowiedź znajomej dr diabetolog: "Albo polubi Pani swoją nadwagę i będzie żyć zdrowo, albo będzie Pani w tej przychodni stałym gościem". x I żeby było jasne, ta sama pani dr, mi kazała się odchudzać :). Mam jednak ograniczyć spadek masy do dwóch kg miesięcznie :). Na szczęście, pomimo tuszy i dojrzałego wieku, nadal nie mam cukrzycy :) :) :).

Gość gość
Normalny facet nosił by na rękach kobietę która dba o swoją figurę.Tym wyższe Bmi tym wyzsze ryzyko zachorowania na ro\zne choroby w tym nowotwory.

Gość gość
A czemu mam problem z tym że schudla ? Bo kolega ma teraz jakas konkurencję,a kiedyś nikt się nia nie interesował to byl spokojniejszy o nią.Mój były tez tak miał...

Gość gość
ma *

>>>A czemu mam problem z tym że schudla ?<<< x Bo zamiast pięknych pośladków ma teraz zwisającą z kości miednicy skórę, a zamiast słodkiej buzi - ptasi dziób :(. x >>>Bo kolega ma teraz jakas konkurencję,a kiedyś nikt się nia nie interesował to byl spokojniejszy o nią.<<< x Kolega konkurencji obawiać się nie musiał :) i wszyscy znajomi uważają, że jego żona po odchudzaniu wygląda GORZEJ. Jego żona także nie narzekała kiedyś na brak adoratorów :). x >>>Mój były tez tak miał...<<< x To jego szczęście, że jest już Twoim BYŁYM :P :P :P.

Gość gość
Ale nie może zrozumiec że go nie chce !!!! miała adoratorow chyba w korycie dla swinek hihi to co ona z 50 kilo schudla do 30 kilo że wyglada gorzej ?

>>>Ale nie może zrozumiec że go nie chce !!!!<<< x Wybacz PRYMITYWNA ISTOTO :P, ale dorośli ludzie kochają się dłużej niż jedną dyskotekę :P i nie przestają się nawzajem chcieć, bez poważnego powodu. O związek trzeba umieć dbać, ale nie sądzę, by zrozumiała to istota, upraszczająca wszystko do wskaźnika BMI :P.

Gość gość
Jest dużo starszy bylam z nim żeby nie byc samotną.

>>>Jest dużo starszy bylam z nim żeby nie byc samotną.<<< x Nie pogniewaj się, ale Twoja samotność jest w pewnym sensie na własne życzenie :(. x Dopóki nie pokochasz siebie samej, taką jaka jesteś, dopóty będziesz sama nawet ze sobą. x Pulchne dziewczyny w szczęśliwych związkach, zrozumiały to i dlatego nie są już same :).

Gość gość
Ja byłam zawsze bardzo dobra dla moich partnerów i co usłyszałam ? Że takiej milosci którą ja mu daję spodziewał się od pewnej dziewczyny (duzo chudszej" ),bo ją kochal ja tak strasznie to mi napisał,i był bardzo smutny że to ja mu daje nie ona.Co najśmieszniejsze ja nigdy nie miałam dio niego uczuć,ale chciałam być dobra bo mam dobre serce.

>>>Ja byłam zawsze bardzo dobra dla moich partnerów i co usłyszałam ? Że takiej milosci którą ja mu daję spodziewał się od pewnej dziewczyny (duzo chudszej" ),bo ją kochal ja tak strasznie to mi napisał,i był bardzo smutny że to ja mu daje nie ona.Co najśmieszniejsze ja nigdy nie miałam dio niego uczuć,ale chciałam być dobra bo mam dobre serce.<<< x Życie jest cholernie skomplikowane. Takie doświadczenia jak Twoje mają tech szczupłe dziewczyny, więc nie narzekaj na tuszę, ale bacznie obserwuj własne otoczenie. Facet był głupi, że Ci to powiedział, ale zrobiłby to samo szczupłej dziewczynie. Kiedyś dziewczyna zerwała znajomość ze mną, bo... bała się, że coś z tego wyjdzie. Dlatego uważam, że najważniejsze, to wierzyć w siebie i wykorzystywać szanse, dane przez los :) .

Gość gość
A mi się chce plakac po takim upokorzeniu ;( nie wierzę aby zrobił to dziewczynie o której mowił ciało jest wazniejsze od charakteru.

Gość gość
Po co mam obserwowac otoczenie ? Nawet 40 letnie faceci nie sa zainteresowanigrubaskami a nawet panowie po 60 ogladają się tylko za tymi "laseczkami" ;).Ogólnie nie mam żalu że faceci wolą mniej "utuczone" babki,ale po co tak kogoś poniżac?Nie chodzi o niego ale ogólnie przez te słowa ja teraz nie będe dawac nikomu "miłosci" bo też będzie smutny.