Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzosieboje

krwawinie po masturbacji czy okres

Polecane posty

Gość bardzosieboje

Mam prawie 15 lat i mam problem. Kiedyś masturbowalam sie często teraz już wcale ale ostatnio chciałam spróbować ostatni raz. Po skończeniu ... zobaczyłam na majtkach brązową plamę co to? Błona czy okres? Czy może to i to? Okres prawidłowo mialam dostac za tydzień ale czytałam że masturbacja przyspiesza. Teraz nwm co to. Trochę się denerwuję bo mama o tym nie wie, a z tego co wiem to samemu można chodzić do lekarza dopiero od 16 lat. Krew raz jest brązową, raz czerowna, zazwyczaj mam duże skrzepy a teraz są bardzo małe. To normalne? Co robić? Krawienie trwa już 3 dzień... jak to rozróżnić? Pomóżcie :(

Gość gość
chyba okres...ale idz do ginekologa kto ci takich glupot naoopowiadał ? masz skonczone 15 lat mozesz wedlug prawa uprawiac seks...nie majac blony ginekolog nie moze nic zrobić no chyba ze nie masz jeszcze 15 lat ale dokladnie a nie rocznikowo...

Gość gość
Nie musi być błona. mogłaś podrażnić ścianki pochwy, mogło pęknąć jakieś naczynko, podgoi się i przestanie krwawić. Zależy czym i jak intensywnie się masturbowałaś... Pierwsze słyszę, że masturbacja przypiesza okres:D to akurat jakaś ściema ;)

Gość gość
Masturbacja to nic złego. Jest to naturalna sprawa. Na pewno nie przyspiesza ona okresu. To krwawienie to miesiączka. W Twoim wieku mogą jeszcze zdarzyć się nieregularne miesiączki i nie jest to powód do niepokoju. Jeśli nie odczuwasz żadnego bólu (innego niż miesiączkowy) to nie ma powodu do zmartwień.