Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurwica mnie weźmie z tymi facetami

Polecane posty

Gość gość
Ja bym go olala calkowicie...

Gość gość
Powiedz, ze piszesz wlasnie w tej sprawie, bo termin Tobie tez nie lezy (cos Ci wypadlo) wiec spotkacie sie innymr azem. I tyle. Tak skoncz wiadomosc. Uratuj swoja godnosc :) On ewidentnie manipuluje...

Gość gość
I chyba właśnie tak zrobię. To wszystko jest bylejakie.

Gość gość
Albo zrobię jak ktos w j radził

Gość gość
albo mu po prostu napiszę, że skoro nie bardzo ma czas, to nie ma sensu. I koniec.

Gość gość
Wcześniej też tak manipulował. Napisał, że co do terminu powie mi później, bo mu sie zmieniają plany, ja na to, żeby w razie czego dał znać ciut wcześniej, a nie w ostatniej chwili, żebym też sobie coś zaplanowała w razie czego.. zreflektował się i od razu napisał z terminem, ale jak widać niczego się nie nauczył :P on celowo to wszystko robi..

Gość gość
Olej go. I nie przejmuj się.

Gość gość
"albo mu po prostu napiszę, że skoro nie bardzo ma czas, to nie ma sensu. I koniec. " Wtedy mu pokazesz, ze do spotkania nie dochodzi wylacznie z jego powodu bo "on nie ma czasu...". A kij z nim, napisz, ze cos wlasnie Tobie wypdalo i do spotkania nie dochodzi z Twojej przyczyny - mnie sie wydaje, ze on juz poczul , ze bardzo Ciz alezy i teraz stalas sie mnie atrakcyjna w jego oczach. Sprobuj odwrocic te sytuacje, zeby stracil taka pewnosc, a moze przejdzie do bardziej ofensywnych dzialan. A jesli nie, jesli odpuszci, to znaczy, ze od poczatku mu ie zalezalo.

Gość gość
to po co się umawiał, skoro nie zależy? Jakiś rodzaj masochizmu? Nikt mu nie kazał Może tak napiszę, a może zrobię tak, że nie odpiszę nic, dopiero wieczorem/jutro że udam głupia i 'ups.. coś nie wyszło, ale i tak nie mogłam'

Gość gość
Poczuł że mi bardzo zależy właśnie dlatego że pisałam do niego pod rząd. Beznadzieja.

Gość gość
Z nudow, dla podniesienia swej samooceny, dla szpanu przed kolegami, by potrenowac swoje umiejetnosci uwodzicielskie - to,z e sie umowil, nie oznacza jeszcze, ze zostal tapniety piorunem i dlatego tak postapil.

Gość gość
8:28 ma racje

Gość gość
Albo się bał dać mi kosza, ale to wersja usprawiedliwiająca po całości :P haha, wolałabym wierzyć w coś takiego, ale ludzie nie są tacy jakimi byśmy chcieli, żebyśmy byli

Gość gość
A co myślicie o mojej wersji ' może zrobię tak, że nie odpiszę nic, dopiero wieczorem/jutro że udam głupia i 'ups.. coś nie wyszło, ale i tak nie mogłam' ?

Gość gość
Odczyta to od razu jako gierke, bo skoro jestes dostepna na fb a angle jaks ie macie spotkac to milkniesz to cos tu smierdzi... Zreszta jesli traktuje Cie powaznie, to pomysli, ze jestes niepowazna, ze sie umawiasz a potem nikniesz. Napisz, ze nie mozesz sie spotkac dzisiaj i nastapi to innym razem - ale nie proponuj od razu terminu, niech sam w koncu wykaze inicjatywe. I czekaj na rozwoj wydarzen.

Gość gość
No tym bardziej że odczytałam wiadomość :P chociaż mi właśnie chodzi o to, żeby celowo to zrobić.. taki pstryczek w nos. On jest poważny, zachowując się w ten sposob?

Gość gość
Poza tym to spotkanie i tak nie jest dograne, jesli chodzi o miejsce, więc... to on jest niepoważny, że miejsca nie napisał tak jak miał to zrobić

Gość gość
napisz mu ze jest idiota

Gość gość
skoro wiesz lepiej to rob jak uwazszasz

Gość gość
Napaliłaś się na to spotkanie jak szczerbaty na suchary. Serio. I to się da wyczuć (on to wyczuł). Czy ty jestes ślepa i nie widzisz, że on średnio ma ochotę się z Tobą spotkać? Jak facet chce się spotkać, to k***a pisze i ustala miejsce, bierze twoj nr. Serio. Nie rób z niego nieśmiałego chłopca. Piszesz , że on jest niepoważny. To po co chcesz się z takim spotkać? Myślisz, że nagle go strzala amora trzasnie? Weź go olej, bo potem będziesz płakać.

Gość gość
Wasz pomysł też jest w porządku.. :) ale ja jestem mściwa :P

Gość gość
No on napisal, ja ustaliłam termin bo on podał kiedy może a kiedy nie i żebym ja powiedziała, on mówił co do miejsca jeszcze coś tam. Ale nieważne :) zrobię swój myk

Gość gość
Moze jestes msciwa, ale mentalnosc masz 15 latki jednak

Gość gość
Jakiś rodzaj masochizmu? xxx Nie. Dla niego to nie jest masochizm. Może tak luźno zaproponował, a zobaczył, że się podjarałaś i stracił ochotę. Życie moja droga.

Gość gość
W jakim sensie? Nie mam dużego doświadczenia w takich sprawach

Gość gość
8:49 ma racje, trzeba byc slepym zeby nie zauwazyc, ze nic konkretnego do Ciebie nie ma.

Gość gość
Luźno proponował przy każdej rozmowie? Przecież ja się nie jaram tym że on raz coś bąknął o spotkaniu. Ja się sama dziwiłąm, jak często wracał do tematu spotkania.

Gość gość
W takim sensie, ze wlasnie nie majac doswiadczenia nie sluchasz madrzejszych (to po co tu pisalas w ogole?) i i tak robisz po swojemu.

Gość gość
I co z tej propozycji wyniklo? Nawet nie zaplanowal tego spotkania jak na faceta na poziomie rpzystalo a Ty tu piszesz, ze nie wiesz gdzie masz sie udac. A teraz jeszcze sie okazuje, ze nie ma za wiele czasu. Dziewczyno przejrzyj na oczy. Nie chce mis ie tu juz pisac, jak grochem o sciane...

Gość gość
a myślałem że tylko kobiety tak robią...