Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z ktorym zaszlam w ciaze wpadl w furie, bo ja nie zamierzam usunac

Polecane posty

Gość gość

wiem, ze mu to nie jest na reke bo on ma dziewczyne. My sie nie kochamy, to byla relacja oparta na seksie ale ja jestem przeciwniczka aborcji i chce urodzic. On jest wsciekly. Najpierw mnie prosil, blagal, nawet plakal (!), a jak stanowczo odmowilam to wpadl w szal.

Gość gość
w sumie faceci mają przesrane. Kobieta może zdecydować...a on może najwyżej przyjąć na klatę jej decyzję :/

Gość gość
albo podać jej w tajemnicy tabletke poronną, tak jak zrobił moj kolega...podsypal swojej ex rozkruszoną tabletke do napoju, ona wypila i tego samego dnia poroniła, zrobil jej wczesniej awanture i ona mysli do tej pory ze to ze stresu poroniła :O

Gość gość
On tego na pewno nie zrobi ale widze, ze jest wsciekly. Nie zamierzam niczego rozdmuchiwac ale przeciez jego dziewczyna sie o tym dowie. nie chce sie z nim wiazac, bo go nie kocham ale ciazy nie usune poniewaz jestem przeciwniczka aborcji. A on mnie probuje zastraszyc.

Gość gość
Brawo! Przy naszym ujemnym przyroście każda inicjatywa się liczy. Nie koniecznie musisz być samotna matką. Możesz wyeksportować dzidzię - biały zdrowy bobas to chodliwy towar na zachodzie. Wszystko załatwią za ciebie. Utrzymanie podczas ciąży i spore honorarium na do widzenia. Albo możesz oddać dzieciątko za free do "okna życia", na pastwę "drużyny czarnych".

Gość gość
Kiedyś był mąż teraz jest "facet z którym zaszlam" , w dziwnych czasach żyjemy.

Gość gość
akurat mieszkam na zachodzie, dokladnie w holandii. Zaszlam w ciaze z niemcem.

Gość gość
Nie dziwie sie facetowi ze sie wkurzyl za duzo ma do stracenia

Gość gość
Przeciwniczka aborcji i jak widac antykoncepcji ale zle na tym nie wyszlas facet bedzie placil ....

Gość gość
jakby postepowal choc troche moralnie nie bylby w takiej sytuacji. relacja oparta na seksie? to po co mu jego dziewczyna skoro szuka seksu u innej. ty autorko za normalna tez nie jestes.

Gość gość
"My sie nie kochamy, to byla relacja oparta na seksie..." J*******A :D

Gość gość
powiedz mu, że jak pchał w nocy to teraz będzie pchał w dzień.

Gość gość
Brawo do komentarza17:20 facet myslal ze moze sie pobawic bez ryzyka uwazaj autorko bo facet moze ci jeszcze w tej rozpaczy cos zrobic lepiej nie spotykaj sie z nim Nie jak ktos powiedzial dosypie cos do szklanki....

Gość gość
Autorka wiedziala z kim moze poflirtowac .tylko nie ladnie ze zabiera sie za zajetych