Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kogo jest podobne wasze dziecko ?

Polecane posty

Gość gość

Moja córka niestety bardzo jest podobna nie do mnie, tylko do mojego męża. Dla mnie to trochę bolesne jest, no, ale cóż mam nadzieję, że drugie dziecko będzie do mnie bardziej podobne. Jak jest u was ?

Gość gość
Moja corka do teściowej. Masakra :-o.

Gość gość
Do mojej mamy, ja nie jestem do niej podobna ale moj synek wygląda tak jak ona

Gość gość
do naszego psa

Gość gość
Do mojej babci .

Gość gość
1. do mnie i teściowej 2. do męża i mojej mamy 3. się okaże.

Gość gość
Córka (pierwsze) do siostry męża i trochę do męża Syn (drugie) do mojego taty i do mnie jak byłam mała Ja miałam to samo. Głupie to ale chciałam widzieć swoją rodzinę w dziecku i za drugim razem się udało. Nie mam sobie nic do zarzucenia bo mąż chciał tak samo i mu się za pierwszym razem powiodło , za drugim razem się rozczarował , powiedział "O kurcze, mój własny syn a do teścia podobny, dlaczego.." :D Zachłanny , chciał powtórkę :)

Gość gość
Jedno do listonosza drugie do sąsiada;-)

Gość gość
No jak do tesciowej podobne to faktycznie :D ...chyba że tesciowa w serce zapadła.. tylko czy to możliwe ? :D

Gość gość
gość dziś Moja teściowa to ładna kobieta, ale charakter straszny, no i wreszcie dopięła swego i oddaję jej synusia :)

Gość gość
Nasze najstarszy synio to taki mix mojego brata jak był w jego wieku i męża tylko niestety chód ma po teściowej;-) ale i tak się dziewczyny za nim oglądają he he córcia to ja i tylko ja:-) a najmłodszy synek trochę ja trochę mąż ze wskazaniem jednak na męża. Ogólnie każdy nam mówi że mamy śliczne dzieci. Wszystkie mają ciemno brązowe prawie czarne włosy, brązowe głęboko osadzone oczy z długimi rzęsami, bardzo ciemną karnację i każde jak na swój wiek jest wysokie w pporównaniu do swoich rówieśników

Gość gość
Ciemne oczy,ciemne wlosy,ciemna karnacja- takia cyganska uroda?

Gość gość
Nie wiem czy cygańska-nie mamy romskich korzeni ani w jednej rodzinie ani w drugiej;-) O ile mogę to bardziej precyzyjnie ująć to chodzi mi o to że w miesiącach tzw zimnych nie wyglądamy jak "dzieci młynarza" tylko jak byśmy byli opaleni natomiast w lecie odcień jest jeszcze ciemniejszy. Mąż i najstarszy syn opalają się bardzo szybko (z syna to nawet sami się często śmiejemy mówiąc że wygląda jak Rumun) chociaż widzę że i najmłodszy niunio będzie szybciutko łapał słońce bo pusiaczki już ma fajnie opalone. Dla porównania córcia mojej kuzynki która jest blondyneczką o jasnej karnacji wygląda przy nim jak by była sina..

Gość gość
Syn cały mąż z moim nosem:-))) Córka cała ja z męża nosem :-)))) Aż to śmiesznie wygląda.... Córka nawet taki sam głos ma chropowaty jak ja i taka dusza towarzystwa wyszczekana sprzeda całą rodzinę :-).... Syn taki sam inżynier jak mąż z problemami w kontaktach społecznych.... I też wiecznie grymasi przy obiedzie.... Wesoło u nas. Teraz za 2 miesiące się okaże do kogo trzecie.... Ale każde z nas ma już swojego klona więc to wszystko jedno, byle w nocy spało :-)))))

Gość gość
Do gosc z 18:39 - nie wiem czy wiesz, ale to wlasnie takie jasne dzieci z blond wloskami to slowianska "nasza" uroda. Ale co tam, kafe matka sie musi pochwalic, ze ma "opalona" rodzine :-/ tak, tak, wszystkie Ci zazdroscimy bo mamy "brzydkie" dzieci z jasna karnacja..

Gość gość
"niunio", "pusiaczki" rzygam

Gość gość
Do gościa z 06.29 Nie będę się wypowiadać na temat twojego komentarza dziecko bo do pięt mi nie dorastasz z poziomem twojej kultury więc nie będę się do twojego poziomu zniżać bo musiałabym się porządnie nagimnastykować

Gość gość
głęboko osadzone oczy x są paskudne

Gość gość
każdemu co innego się podoba,a na ciemną karnacje to jest moda która juz przemija,kiedyś było odwrotnie,ale głeboko osadzone oczy tez mi sie nie podobają

Gość gość
Według mnie głęboko osadzone oczy są nieładne. Ciemna karnacja też nie. Ja mam taką i w szkole mówili na mnie Cyganka albo Rumunka. Z tym, że ja mam zielone oczy, a nie ciemne i to przyciąga spojrzenie. Moja córka ma ciemną skórę po mnie, włosy złotobrązowe jak moja siostra i szare oczy jak moja mama. Rysy twarzy jak ojciec, tylko nos i usta po mnie.

Gość gość
Syn na blond włosy i ciemna cerę po tacie, a po mnie rysy twarzy. Byc może ciemna cera jest niemodna i niesłowiańska, ale mnie sie podoba i jest em zadowolona, że nie ma po mnie arystokratycznej bladości. ;)

Gość gość
ciemna cera jest ładna latem ale zimą wygląda okropnie,nie wiem jak to opisac taka ciemna bladość,paskudztwo

Gość gość
co Wy gadacie ciemna cera ciemne oczka i ciemne włoski u dzieci wygladaja prze slicznie :) sama mam egoztyczna urode i mam nadzieje ze moje dziecko tez takie bedzie:):P bedzie sie wyrozniac przy bladych dzieciach:D a pozniej w zyciu dorosłym rowniez:)

Gość gość
Gość z 10:19 - jest taka szara i ziemista. Moja siostra jest blada i jej zazdroszczę. Do tego mam takie charakterystyczne zasinienia pod oczami :(.

Dzień dobry ja też się czuję świetnie ale niestety u mnie w rodzinie mam przykrą sytuację bo mój ojciec piję a później męczy moją mamę psychicznie..To co ja mam zrobić..Zazwyczaj jej dokucza jak nikogo nie ma w domu i po prostu jak nikt tego nie słyszy przecież.

Gość gość
Właśnie zimą taka ciemna cera wygląda dużo ładniej na tle bladych dzieci.