Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 800zl na fotelik 9 do 18, poleccie najbezpieczniejszy do tej kwoty

Polecane posty

Gość gość

Moze jakis produkcji skandynawskiej? Aha i przodem montowany niestety, bo tylem corka placze i nie moge nigdzie sama z nia jechac

Gość gość
romer king II

Gość gość
Wlasnie myslalam o nim

Gość gość
polecam na allegro sa nawet za 700 zl

Gość gość
Ja tez mam romer king i jestem bardzo zadowolona. Wygodniejsze niz maxi cosi za fajna cene bo placilam rowno 800.

Gość gość
z tym bezpieczenstwem to jedna wielka sciema, kto ma rozum ten nie wierzy ze fotelik jednej firmy jest duuzo bezpieczniejszy bo jakies atesty, ktore mozna kupic.. wiekszosc firm kupuje jakies atesty, znaki jakosci i ma dobry marketing i reklame, a wy przeplacacie i macie poczucie, ze tak dbacie o bezpieczenstwo dzieci.

Gość gość
Najbezpieczniejsze są montowane tyłem. Córka płacze zapewne nie dlatego, że jest tyłem (przecież nigdy przodem nie jeździła) tylko z innych powodów. Jeśli naprawdę zależy Ci na bezpieczeństwie, o kup RWF. Najtańszy dostępny w Polsce jest chyba Maxi Cosi Mobi. Proponuję obejrzeć jakiekolwiek crash testy foteli przodem i tyłem oraz poczytać o proporcjach głowy dzieci do reszty ciała i przeciążeń na szyję podczas wypadku.

Gość gość
A z tym płaczem to jednak nie masz racji.. Bo moje dziecko gdy tylko przesiadlo się z tyłu jazdy na przód jazdy przestało płakać.... Po prostu jest mniejszy komfort jazdy tyłem.... Wiem wiem tyłem jest bezpieczniej

Gość gość
BabySafe Husky starczy do 36kg dzięki możliwościom regulacji koszt ok 400 zł

Gość gość
Sama mam fotelik 9-25 avionaut glider a 9-18 moja córka strasznie sie pocila. Ten ma takie same pasy jak te roemery besafy i maxi cosi. Ma tez napinacz pasów i zabudowany zaglowek. Dalam cos ok 500. I moja córka jest bardzo zadowolona.ps. Mala ma 20 miesięcy i 90cm wzrostu 13.5kg i w takim do 18 jeszcze troche i glowa zaczelaby chyba wystawać....a w zimowych ubraniach tej zimy chyba b y siedziala jak serdelek.

Gość gość
recaro sport young drogie sa ae za 800 zł kupisz jak poszukasz, testy bezpieczenstwa zdaja najlepiej, sama mam i spisuje sie super dzicku wygodnie i ładnie wyglada :P

Gość gość
Sorry mam avionaut softy a nie glider. Model fioletowo rozowy

Gość gość
mamy Romer King II LS następca Romer King, koszt niecałe 700 zł. Tylko trzeba uważać bo często przy kupnie jest opis Romer'a King II ATS a ten jest droższy ze względu na dwie lampki, sygnał dźwiękowy i automatyczny napinacz pasów. Ja się tak zrobiłam. Oglądalam fotelik na żywo i później szczegółowego opisu szukałam na necie i w LS w większości sklepów on line jest opis ATS....

Gość gość
Podoba mi się ten model Husky i jak starczy do 36kg to nie muszę więcej kupować fotelików. Muszę sprawdzić czy są u nas w sklepie. 400 zł to dobra cena..