Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz sie ze mnie smieje ze sie tylko nadaje do garow prania itp

Polecane posty

Gość gość
Jak facet niema szacunku dla kobiet to tak to wyglada Jezeli jest taki wyksztalcony dlaczego wybral ciebie ?robi z ciebie swoja ofiare Poniekad dalas mu swoje przyzwolenie! Jak chceyz zeby ciebie traktowano z szacunkiem to tak traktuj siebie !powodzenia!

Gość gość
Kobiety nie wierza w swoje mozliwosci .mysla ze sobie nie poradza tofik30 szuka rozwiazania i nastepnego faceta a dlaczego nie zaczac pracy i to do wszystkich !zycie nie konczy sie na dzieciach i rodzinie

Gość gość
prowo jakiejś feministki.

Gość gość
Pytam. Sie kto wychowal swojich synow jak nie kobiety! Tego chcecie dla innych Kobiet !zeby inna nie miala lepiej?

Gość gość
Gosc do 14:50 nie prawo feministki prawo rozumu !

a dlateczego twierdzisz ze ja szukam innego faceta?to jakas bzdura !nie szukam i nie mam zamiaru meza zdradzac

Gość gość
Szukasz facetow zeby na ciebie charowali

jakich facetów?to jakies p*****lamento Twoje .Jak bym szukala kochanka to bym inny post dodala a nie jak zmienic meza.Idiota

Gość gość
Tofinka ciesz sie ze cie facet nie kopnal

Gość gość
Zmienic meza ha ha ha

Gość Żona zaniedbana
Cześć dziewczyny, nic tak nie podnosi samopoczucia i wartości jak obcy facet. Znajdzcie sobie kogoś do flirtowania i od starych już nie będziecie potrzebowały czułości. Co najwyżej kaskę:-). Wtedy się nie oszczędza:-).

Gość gość
Żona zaniedbana dziś "nic tak nie podnosi samopoczucia i wartości jak obcy facet. " X Tu leży problem i to jest kompletną bzdurą. Jak się samemu nie ma poczucia wartości to szuka wielbłąda.

i jeszcze jedno do osob ktore tak mnie krytykują i kobiety które mają podobna sytuacje,wierzyć mi sie nie chce ze nieraz nie pokłocicie sie ze swoimi partnerami ze zawsze jest cud malina.Nie uwierzę ze wasi partnerzy nie mają wad a was cały czas noszą na rękach.Tak na prawdę siedzicie tutaj i może nikogo nie macie.A te najmądrzejsze ktore tak wypisują ze koply by w d**e za brak szacunku to najprawdopodobniej stare panny.Siedzicie tutaj a dlaczego nie ze swoim mężem ?a moze on chla gdzies piwo lub udaje ze jeszcze jest w pracy a zdradza.

Gość gość
Zmien faceta tofinka tylko narzekasz

Po 2 nie po to wychodziłam za niego za mąż żeby sie teraz rozwiesc gdy tylko pojawil się problem,może chwilowy.Wcześniej bylo idealnie więc wiem też jaki potrafi być dobry.Wczesniej ludzie też mieli problemy i je rozwiązywali a teraz widzę każdy chce iść na łatwiznę i jak coś to kopa w dupę.Nie nie o to chodzi.W każdym zwiazku pojawiaja sie jakies problemy i trzeba je rozwiązywać a nie uganiac sie za nastepnym fiutem z ktorym wczesniej czy pozniej bedzie podobnie.Po 3 jednej rzeczy ktorej bym nie zniosła ,nie wybaczyła to zdrada i jak by mne uderzył u nas tego nie ma więc tragedii nie mam.

Gość gość
siedza feministki i sie kłuca. wan poszły do garow kolacje dla meza robic i kapcie w zebach